🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 5 (04.10 - 10.10) 🐄

• 40 976
  • 936
  •   1
Отговори
# 900
  • Sunshine state
Да, Ивайло ще изземе функциите на Сия и ще се "дърли" с всичко биво пред очите му. Да стане и той един фермер да му гледаме падението. 🤣

# 901
Той и сега не е особено възвишен! 😆
На мен ми е по-неприятен и от Сия даже.

# 902
  • Sunshine state
О, и на мен. Млад мъж пък така да се държи..

# 903
За мен той е груб, арогантен и злобен, нищо общо със Сия.

# 904
За мен той е груб, арогантен и злобен, нищо общо със Сия.

Абсолютно! Не си спомням Анастасия някого да е обидила, освен Цоньо, че не е “истински мъж”.

# 905
  • London
Дъщерята на Сия ми се струва,че има прилика с Цвети.Поне на пръв поглед така ми се стори.

# 906
Много съм доволна, че тази госпожа с голямата уста си тръгна. Дано не се връща.
Въпросната Мартина е като излязла от гетото. Печена на стафида, размазани татуировки, които в комбинация с този тен са направо върхът. Тя не е и симпатична в лицето. От тоя тип дето като ги подминеш и не може да си ги спомниш. А силиконът й е отвратителен - чак гадно ми стана като демострираше как си мърда имплантите, бррр.

# 907
  • на село
Тази Мартина така и не се сещам коя е, верно че гледам отгоре- отгоре, но тя въобще не е влязла в кадър.
Погледнах и снимката в началния пост- пълна мъгла, дори снощи не съм видяла как е облечена, разбирам от вашите коментари Smiley

# 908
  • Варна
От самото начало на Фермата коментираме, че не дават нищо за нея, а се оказа, че едва ли не върти групичката по-млади на пръста си.
Според Любо била жена-мечта.
Това, което си спомням за нея преди да ни изненадат че е един от тарторите в във фермата е, че я даваха  все да бачка здраво и че тя и Ивайло направиха шегата със вкарването на овцете в спалнята при Цоньо.

# 909
"Да бачка здраво" аз не съм я видяла, щото то кой точно бачка здраво в тоя сезон?! Виждах я да мие съдове на мивката два пъти и да си трае. И това седмица и повече след началото, когато разбрах, че има и такава участничка във Фермата. После я видях с овцете и нещо ми светна... А сега не ми свети, ами направо ми гръмна крушката!

# 910
Някой я похвали, че постоянно работела, готвела, всичко можела...

# 911
  • Другата България
"Да бачка здраво" аз не съм я видяла, щото то кой точно бачка здраво в тоя сезон?! Виждах я да мие съдове на мивката два пъти и да си трае. И това седмица и повече след началото, когато разбрах, че има и такава участничка във Фермата. После я видях с овцете и нещо ми светна... А сега не ми свети, ами направо ми гръмна крушката!
Joy
Какво с овцете?

# 912
Е, дето ги навряха в спалнята посред нощ с другия хахавел Ивайло.

# 913
  • Пловдив
Докато кака ви Сия си казваше каквото и е на акъла и трупаше негативи, Мартина си оплете кошницата.
Прави се на готина пред младоците, работи, готви, мълчи си. Събира само позитиви. Сигурна съм, че ще излезе скрита лимонка. То се вижда в промото.

# 914
То това с овцете в спалнята дори не беше и смешно ама хайде ха ха ха да сме в тон с тъпотиите ще се смеем.

Общи условия

Активация на акаунт