Чатове,изневери

• 15 100
  • 195
  •   1
Отговори
# 105
Абе направо с парите си направете една хубава ваканция тримцата, хем разнообразие, хем ново място и ... тройката си е тройка. Така де всички са щастливи Simple Smile

# 106
Не обичам навалица или конкуренция в спалнята. А и аз вече съм възрастна, на моите години повечето мъже едвам с една жена се справят, та какво остава за две. Но имам поне сто идеи как да похарча парите. А и някои жени не сме ревниви, нямаме его и въобще малко ни е зор, кой и защо има любовница. Някои се интересуваме предимно от себе си, а секс може и с вибратор. Мъжете отдавна не са това, което бяха за една жена. Ако все пак ти се прииска да си общуваш с мъже, фейсбукът е пълен със самотни мъже за виртуално общуване, като си пообщувате виртуално, виждаш, че нищо не си загубил от факта, че не си ги поопознал и лично.

# 107
Приятелка от детството ми показва чата си с един умен и красив финансист. Навсякъде беше писала "незнам, неискам". Казах й да внимава със запетайки, с глаголите "ще ходиме да правиме". Момчето не допускаше правописни грешки. Ами, видяха си се. Явно не му пукаше, че си е намерил мацка, която "незнае" и "неможе". Приятелката ми е слаба и руса, ако това ви е важно. Simple Smile

И двете са важни, особено първото.

# 108
  • София
Говоря си с един мъж и той подигравателно ми цитира как някаква зашеметяваща мацка казала: "Отивам да пикам" или нещо подобно. Обаче го контрирах, че на този, който я е довел на сбирката, явно не му е било важно. И не само на него. Не е нужно да си лицемерен, само за да ми се харесаш.

# 109
Не обичам навалица или конкуренция в спалнята. А и аз вече съм възрастна, на моите години повечето мъже едвам с една жена се справят, та какво остава за две. Но имам поне сто идеи как да похарча парите. А и някои жени не сме ревниви, нямаме его и въобще малко ни е зор, кой и защо има любовница. Някои се интересуваме предимно от себе си, а секс може и с вибратор. Мъжете отдавна не са това, което бяха за една жена. Ако все пак ти се прииска да си общуваш с мъже, фейсбукът е пълен със самотни мъже за виртуално общуване, като си пообщувате виртуално, виждаш, че нищо не си загубил от факта, че не си ги поопознал и лично.
Тройката може да бъде и ММЖ..

# 110
  • София
Абе по-добре да е МЖМ Joy

# 111
От секс се отказвам, от пари НИКОГА

# 112
  • София
Хмм... Thinking Ни от едното, ни от другото се отказвам Laughing

# 113

Не, по-добре е ЖЖМ, пък който има проблем с насмогването, да не се хваща... Simple Smile

# 114
  • София
Ти хващаш ли се? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 115
Жена ми не дава Simple Smile

# 116
  • София
Предложи й веднъж така, веднъж иначе... или така ти не даваш? Laughing

# 117
  • София
Според мен, трябва да се въведе по една законна изневяра на месец. Пък който иска, да си я ползва.

# 118
  • София
Нали?  Ще се начешат много непочесани места и ще се уталожат страсти

# 119
Според мен, трябва да се въведе по една законна изневяра на месец. Пък който иска, да си я ползва.
Недей, ще се увеличат здравните застраховки и опашките в поликлиниката.

Общи условия

Активация на акаунт