Чатове,изневери

• 15 104
  • 195
  •   1
Отговори
# 90
Добре де ! Аз това искам да попитам: има ли значение колко съм умна, грамотна и дали имам добри социални умения ? Човек рационално ли се влюбва ? Любовта не е ли магия, лудост, идва ей така БАМ, незнайно как, без да го избираш. Един жест може да докосне сърцето ти и да се влюбиш или пък една наглед банална и обикновенна ситуация ?
Аз съм доста по-глупава от мъжа ми, не умея да водя разговори и не мога да блесна. Той защо се влюби в мен ?

Не знам да другите, но аз не мога да се влюбя в мъж, който пише "незнам" или "изкам", или пък не може да завърже едни нормален разговор. Да не говорим за диалектите...

# 91
И аз, но мъжете могат !

# 92
А още повече ми хареса физиономията на господин пияница, когато му го казах докато си събирах багажа.
Че това изневяра ли е? Била си вече извън връзката. Просто още не си била информирала онзи.
Абе във връзката си бях като се случи, просто не емоционално.
Аз едно не мога да разбера. Защо изневярата се смята за най-голямото престъпление в една връзка? Не, че е редно да се изневерява, но защо хората са склонни да оправдаят всичко друго, но чуят ли за изневяра и край, изневерилият е боклук? Ами безразличието, обидите, унижението, мачкането, пиянството, посягането, приемането на другия за даденост, това не са ли също толкова грозни постъпки? И сега ще кажете " Ами като не го обичаш вече тоя човек, разделете се, не му изневерявай". Аз пък ще кажа " Ако правиш някое от горните неща, значи вече не обичаш, защо не се разделиш, а тормозиш?". Не си мислете, че се оправдавам за изневярата, вече казах, че не съжалявам и грам, но винаги ми е била интересна крайната реакция към изневерите. Даже съм чувала за бити жени и като се възмутя и питам защо се е случило, често съм чувала отговора" Е как защо, щото му изневерила". Сякаш хората приемат всичко лошо за нормално, когато е предизвикано от изневяра.
Права си абсолютно, ако е имало наистина "безразличието, обидите, унижението, мачкането, пиянството, посягането, приемането на другия за даденост". А ако партньорът ти е изневерил просто от скука? Защото просто всичко му е наред и решава, че иска малко тръпка? Е затова хората смятат изневярата за престъпление, защото единия партньор дава всичко от себе си в една връзка, пък другия решава, че го е засърбяло някъде...

# 93
  • SF
Добре де ! Аз това искам да попитам: има ли значение колко съм умна, грамотна и дали имам добри социални умения ? Човек рационално ли се влюбва ? Любовта не е ли магия, лудост, идва ей така БАМ, незнайно как, без да го избираш. Един жест може да докосне сърцето ти и да се влюбиш или пък една наглед банална и обикновенна ситуация ?
Аз съм доста по-глупава от мъжа ми, не умея да водя разговори и не мога да блесна. Той защо се влюби в мен ?

Ами за много хора точно това има значение! Водещо значение!
Ако не е рационално, не е влюбване, а просто някакъв интерес, който лесно и бързо се изгубва.
Не сме чак толкова първосигнални и елементарни: БАМ! И вече съм влюбена и край - не мога да избирам, не мога да се контролирам… Да не сме животни, това да става под диктовка на природния повик и извън нашата преценка.
Сигурно има хора, които се влюбват и така: БАМ!
Аз си подбирам контактите и съответно кой сред тях би бил 💕, но това вече не е БАМ.

# 94
Не сме чак толкова първосигнални и елементарни: БАМ! И вече съм влюбена и край - не мога да избирам, не мога да се контролирам…
До към 25г възраст нещата изглеждат точно така, в повечето случаи Smile Може и да има някакви много дълбокомислещи и разумни 20-годишни, но не е типично. Съвсем нормално е като придобиеш повече опит да осъзнаеш, че може и да се контролираш, и че това не е най-хубавия мъж на света, и разни други неща които преди това и да са ти ги казвали са ти звучали неубедително.  След това чатовете и изневерите не са защото си се влюбил, а защото ти е скучно и искаш да си играеш на влюбване да минава деня.

# 95
  • София
Как го каза - право в десетката. Забавление е думата.

# 96
А можеше да прочетат книга или поне филм да изгледат... Скуката убива.

# 97
  • София
Филмът си върви, чатът също...

# 98
Не, чатенето е по-скоро да пишеш книгата и да режисираш филма, хем е по-креативно, хем дърпаш юздите, ръководиш положението, хем е много по-интересно да говориш с истински човек, някакси е по-непредвдимо и адреналинът е по-голям. Пак си остава в сферата на въображението, но пък може да се счете за изневяра в смисъл, че когато двама души решат да са заедно това е един вид обещание  да си играят заедно, да си вдигат адреналина заедно и въобще в тоя филм да са само те и всеки да е номер 1 за другия. Ако половинката тръгне да се забавлява другаде това си е обида, все едно да те обявят за второ качество стока. Не е фатално ако се случи, може да се направи опит да се рециклираш един вид, да станеш пак първо качество и дори лукс. Но понеже обидата вече е нанесена, човешката природа обикновено диктува да се нанесе ответен шамар, който най-често е да си намериш някой друг, за който да си номер 1 и който да ти отдава 100% внимание. И... нещата пак започват отначало.

# 99
  • София
Ами ако и половинката е на чат?

# 100
  • Paris, France

Дам, цяла тема за да прочетем статията  в webcafe.bg. Само като прочетох, че:

"Услугите на Шенг обаче никак не са евтини и могат да достигнат до 150 хил. долара на ангажимент.

Обикновено той прибира между 23 и 30 хил. долара, но понякога се случва ангажиментите му да се проточат във времето и сумата набъбва"

....и разбрах, че не е за мене. И 5 лева няма да похарча да отървам любовница от мъжа, с когото съм. Все пак любовницата е за него удоволствие, разнообразие, социален статут, развлечение, страст, хубав секс. Полигинният полов живот качва нивото на тестостерон при мъжете и ги прави по-борбени, амбициозни и уверени в себе си.

Някой мъж трябва да е излязал от гората за да мисли, че хваналата се с него докато е женен за друга излиза само с него и за нея е единствен и неповторим.

И като си иде любовницата, какво? Ще се гледаме като фаянсови кучета по цял ден, ще се изпокараме, а няма да имам време за по-интересни занимания без него.

Със 150 бона  а даже 30, 20 или 10 ще си спретна прекрасни ваканции в Куба, САЩ, Доминикана, а той да ходи да клати любовницата където иска. Най-много да се засечем някъде и да си направим тройка 😻.......... в чата.

# 101
  • Пловдив
Невена - ако имам 20-30 хиляди долара за да спасявам кършкащия си мъж от любовницата отивам на ски. Ще пробвам Кортина д'Ампецо, Куршавел, Сен Мориц, Зермат и т.н. Лятото ще пробвам как са ските в Южното полукълбо, там е зима. Две седмици на ски, две седмици море в тропиците. И после пак Simple Smile Докато има пари.

# 102

Дам, цяла тема за да прочетем статията  в webcafe.bg. Само като прочетох, че:

"Услугите на Шенг обаче никак не са евтини и могат да достигнат до 150 хил. долара на ангажимент.

Обикновено той прибира между 23 и 30 хил. долара, но понякога се случва ангажиментите му да се проточат във времето и сумата набъбва"

....и разбрах, че не е за мене. И 5 лева няма да похарча да отървам любовница от мъжа, с когото съм. Все пак любовницата е за него удоволствие, разнообразие, социален статут, развлечение, страст, хубав секс. Полигинният полов живот качва нивото на тестостерон при мъжете и ги прави по-борбени, амбициозни и уверени в себе си.

Някой мъж трябва да е излязал от гората за да мисли, че хваналата се с него докато е женен за друга излиза само с него и за нея е единствен и неповторим.

И като си иде любовницата, какво? Ще се гледаме като фаянсови кучета по цял ден, ще се изпокараме, а няма да имам време за по-интересни занимания без него.

Със 150 бона  а даже 30, 20 или 10 ще си спретна прекрасни ваканции в Куба, САЩ, Доминикана, а той да ходи да клати любовницата където иска. Най-много да се засечем някъде и да си направим тройка 😻.......... в чата.
Виж сега,то тоя мъж сигурно има 10 пъти по 150 бона и затова така....

# 103
Толкова е хубава тая история, че сигурно е измислена.

# 104
Никога не бих дала 20 000 долара,за да си върна кръшкащият мъж. Имам страхотни планове за парите и ще си ги похарча за собствен кеф, като опукам парите и мъжът ми ще се е наситил на любовницата, продължаваме заедно житейския път. Е първо ще мине тестове за полово-предавани болести и после пак заедно. Вече ако е хванал СПИН, сме до тук.

Общи условия

Активация на акаунт