Чатове,изневери

• 15 105
  • 195
  •   1
Отговори
# 75
  • СИ
Много е модерно сега това чатене, особено ако работиш вкъщи още повече време има за чатове. Винаги в началото започва с нормални разговори, после закачки и накрая малко по-сериозно - снимки, сексуални намеци и т. н. Пак си е изневяра , защото вместо да правиш тези неща с жена си, която е до теб физически, го правиш с друга...

И да не забравяме, че тази другата не го прави с мъжа си, ами с някой друг. Срещу всеки изневеряващ мъж, стои изневеряваща жена.

# 76
  • София
Пак си е изневяра , защото вместо да правиш тези неща с жена си, която е до теб физически, го правиш с друга...
Със съпруга тези неща вече си ги изговорил, когато сте се сваляли, а след това вече животът ви е съвместен, т.е. повечето преживявания са общи. С нов човек тепърва се опознавате, което предполага разговор/писане.
Но че в една здрава връзка с половинката се говори на общи теми - с това съм съгласна. Колкото и да се карам с ММ, в мирно време имаме за какво да си говорим и след 28 години брак.
И да не забравяме, че тази другата не го прави с мъжа си, ами с някой друг. Срещу всеки изневеряващ мъж, стои изневеряваща жена.
С колкото мъже съм чатила едно време...ако си бях легнала и с половината от тях, щях да докарам солидна бройка, но не съм.
 Впрочем, отсрещният може да е свободен, а не нечий съпруг/приятел.
Но чатовете са много подвеждащи, защото думите имат различна сила наяве и написани.

# 77
Добре де ! Аз това искам да попитам: има ли значение колко съм умна, грамотна и дали имам добри социални умения ? Човек рационално ли се влюбва ? Любовта не е ли магия, лудост, идва ей така БАМ, незнайно как, без да го избираш. Един жест може да докосне сърцето ти и да се влюбиш или пък една наглед банална и обикновенна ситуация ?
Аз съм доста по-глупава от мъжа ми, не умея да водя разговори и не мога да блесна. Той защо се влюби в мен ?

# 78
  • София
Социалните умения са водещи. И те също не са рационални, някои го умеят, без да са много умни.
А съвсем нерационално да те удари любовта - не вярвам, все няккво сито е минал човекът, ако ще да е на подсъзнателно ниво.
buttercake, причини всякакви. Така че не рови и си живей щастливо.

# 79
То за елементарното влюбване на физиологично ниво не се иска кой знае колко – само приятна външност.
Но за трайна връзка и семейство хората обикновено се подбират от една среда.
Иначе и в клошар/ка може да се влюбиш на теория, ама на практика нещо не ми се вярва да стане.

# 80
  • София
Аз в момента мога да подходя супер рационално и да си избирам до безкрай. Не ми действа нищо ни в чат, ни наяве. Ако пък е спънат разговора - хич.

# 81
А още повече ми хареса физиономията на господин пияница, когато му го казах докато си събирах багажа.
Че това изневяра ли е? Била си вече извън връзката. Просто още не си била информирала онзи.

# 82
А още повече ми хареса физиономията на господин пияница, когато му го казах докато си събирах багажа.
Че това изневяра ли е? Била си вече извън връзката. Просто още не си била информирала онзи.
Абе във връзката си бях като се случи, просто не емоционално.
Аз едно не мога да разбера. Защо изневярата се смята за най-голямото престъпление в една връзка? Не, че е редно да се изневерява, но защо хората са склонни да оправдаят всичко друго, но чуят ли за изневяра и край, изневерилият е боклук? Ами безразличието, обидите, унижението, мачкането, пиянството, посягането, приемането на другия за даденост, това не са ли също толкова грозни постъпки? И сега ще кажете " Ами като не го обичаш вече тоя човек, разделете се, не му изневерявай". Аз пък ще кажа " Ако правиш някое от горните неща, значи вече не обичаш, защо не се разделиш, а тормозиш?". Не си мислете, че се оправдавам за изневярата, вече казах, че не съжалявам и грам, но винаги ми е била интересна крайната реакция към изневерите. Даже съм чувала за бити жени и като се възмутя и питам защо се е случило, често съм чувала отговора" Е как защо, щото му изневерила". Сякаш хората приемат всичко лошо за нормално, когато е предизвикано от изневяра.

# 83
Аз не ги степенувам, за мене все е лошо.
Иначе предполагам е някакво семпло разсъждение, че бъгнатите отношения са някакви абстрактни глупости, един вид си ги измисляш, докато изневярата си съществува и не можеш да я сложиш в графа 'внушения'.

# 84
  • София
Тони финансовата измама съществува, ама много жени траят и на това.

# 85
Е, защо, и при първа изневяра, и при първи шамар бих си отишла, все недопустими са по моите разбирания, но т. нар. "приемане на партньора за даденост" е много неконкретно понятие, не се знае какъв смисъл се влага, а и по някакъв начин е неизбежно. Свикваш и очакваш, че ще е в живота ти (приемане за даденост), надали постоянно искаш да стоиш на тръни и да се бориш за вниманието му. Във връзката трябва да има комфорт...

# 86
Пак си е изневяра , защото вместо да правиш тези неща с жена си, която е до теб физически, го правиш с друга...
Със съпруга тези неща вече си ги изговорил, когато сте се сваляли, а след това вече животът ви е съвместен, т.е. повечето преживявания са общи. С нов човек тепърва се опознавате, което предполага разговор/писане.
Но че в една здрава връзка с половинката се говори на общи теми - с това съм съгласна. Колкото и да се карам с ММ, в мирно време имаме за какво да си говорим и след 28 години брак.

Нищо не пречи като вече си женен и живееш с половинката от време на време да ухажваш и да правиш жестове. За съжаление много хора си мислят, че като са вече женени няма нужда от такива неща и се отпускат. Затова има раздели от типа "ти не беше като преди"..

# 87
Лоре, има огромна разлика между това да се чувстваш оценена, да се чувстваш даденост и да си на тръни. Три различни неща са. Аз не бих седяла в отношения, в които съм на тръни и много ще обмисля какво правя в отношения, в които се чувствам даденост.

# 88
надали постоянно искаш да стоиш на тръни и да се бориш за вниманието му. Във връзката трябва да има комфорт...
Стоенето на тръни и борбата за внимание не са приемане за даденост. Аз под приемане за даденост разбирам да се държи сякаш си му в кърпа вързана и ще си там като Байкушевата мура, без значение той какво прави, или не прави.

# 89
Точно де. Двете неща са противоположни, но аз предпочитам да съм спокойна, че другият ще е до мен (вид приемане за даденост), а не да се безпокоя по въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт