Чатове,изневери

• 15 097
  • 195
  •   1
Отговори
# 60
  • София
На мен това с чатенето ми е малко хлапашко. Аз моят мъж изобщо не си го представям да отдели време да чати с някоя. Абсурд. Той няма време да се обърне, както се казва, заринат от работа. Той, ако прави нещо, ще е директно, дискретно и бързо и със сигурност без емоции и лигавене. Старо куче е той.
Винаги може да те изненада. Не че ти го пожелавам, да не се засегнеш.
Нали знаеш приказката "Най-зает е този, който може да намери свободно време".

# 61
😉След 16 години брак.....
Ако ме изненада, ще го преглътна някакси (с мезенце и розенце)
Може пък и на мен да ми се случи да бръкна в кацата, изкушения дебнат отвсякъде😋

# 62
Като гледам как хората са масово неграмотни и невежи, направо им се чудя с какъв кураж чатят. По-добре да си говорят по телефона, че по не личи...

# 63
  • Варна
Как' Сийка, те и отсрещните такива, та не се впечатляват.

# 64
Е, то човек, който изневерява по чатове и оставя писмени следи, определено не пращи от разум.

# 65
  • София
Има начини чатът да се скрие.

# 66
  • София
Опцията във вайбър съобщенията да изчезват след не знам си колко време не е измислена случайно.

# 67
Ахам, то защото всички са толкова хитри, затова все ги хващат. Simple Smile

# 68
Откраднах от темите за вицове... Smile

# 69
  • SF
Приятелка от детството ми показва чата си с един умен и красив финансист. Навсякъде беше писала "незнам, неискам". Казах й да внимава със запетайки, с глаголите "ще ходиме да правиме". Момчето не допускаше правописни грешки. Ами, видяха си се. Явно не му пукаше, че си е намерил мацка, която "незнае" и "неможе". Приятелката ми е слаба и руса, ако това ви е важно. Simple Smile

# 70
Ми тъй де, той не я взима да му движи бизнеса все пак.....

# 71
А като се видяха, взеха ли се? Simple Smile
Защото за единия секс едва ли му е важно как пише, ама за нещо повече... Сигурно има значение.

# 72
  • SF
Не, не се взеха. Simple Smile Но дали продължават да се виждат, няма значение за темата ни. Даже не съм я питала. Но знам, че не са се взели.
При среща вече се намесват и други фактори. Тя има относително тъжен и самотен живот. Не знам как би поддържала интересен и приятен разговор, с какво би блеснала. Не го познавам и него - дали може и той да поддържа разговор, дали изобщо вниманието му е насочено към приказки и общуване.

# 73
  • СИ
Приятелка от детството ми показва чата си с един умен и красив финансист. Навсякъде беше писала "незнам, неискам". Казах й да внимава със запетайки, с глаголите "ще ходиме да правиме". Момчето не допускаше правописни грешки. Ами, видяха си се. Явно не му пукаше, че си е намерил мацка, която "незнае" и "неможе". Приятелката ми е слаба и руса, ако това ви е важно. Simple Smile

Слаба и руса, не винаги е равно на привлекателна.      Wink

# 74
Много е модерно сега това чатене, особено ако работиш вкъщи още повече време има за чатове. Винаги в началото започва с нормални разговори, после закачки и накрая малко по-сериозно - снимки, сексуални намеци и т. н. Пак си е изневяра , защото вместо да правиш тези неща с жена си, която е до теб физически, го правиш с друга...

Общи условия

Активация на акаунт