🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 7

• 56 482
  • 736
  •   1
Отговори
# 285

От Киара:
 "Този гигант има рожден ден! Честит рожден ден GGG... Най-накрая слезе!"

Джан попадна в прекрасна среда, сред добри и весели хора.. Purple Heart

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 16:41 от grozdence.

# 286
Пу, пу... големи сладури! Много им се радвам! Heart Eyes

Още поздрави от благотворителна организация „IL CUORE GRANDE DI FLAVIO”

Честит рожден ден #CanYaman, актьор и модел, но преди всичко много щедър човек.
„IL CUORE GRANDE DI FLAVIO“ ви благодарим за прекрасния следобед, прекаран в увеселителния парк „Cinecittà World“ и се надяваме да ви видим отново скоро с нашите семейства и нашите доброволци.“

# 287
Днес Джан получава голяма почит, уважение, обич.. прекрасни пожелания, много комплименти.. много нещо..... Nature Zap направо се замаИх Rolling Eyes Всякакви международни медии.. един връз друг се надпреварват да го поздравят, наистина се радвам, че е толкова популярен и ценен! Hands Raised Hands Simple Smile
 Ще публикувам последната "четка", която видях преди малко Hands V Grinning

----------------------------

Днес по време на сета са празнували сладурите.. Tada Balloon Birthday

Стори от Моника: "Честит рожден ден Can Yaman - Най-добри пожелания за вас от целия екип на Viola Come Il Mare "

ДЖАНО Е МНОГО СЛАДЪК МЕЧОК!

https://youtu.be/zfYGdLmfNco

Щастливо бебе Innocent Heart

Колко красива е неговата емоция и неговата спонтанност.. като малко дете е.. People Baby
Колко срамежлив и сладък е, когато се чувства обичан! People Angel Animal See No Evil
Казват му: "слез, слез, слез" и гигантското бебе клекна да ходи патешката* Rolling Eyes Joy к'ви са тез' неща.. не ги разбирам тези италиански моабети аз.... Rolling Eyes Grinning

-------------------

Джан е отговорил на Роберто в ИГ Simple Smile

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 22:46 от grozdence.

# 288
Хахахха какви са тези клякания Joy Мъж, 2 метра, го карат да кляка като някое пате Animal Baby Chick Ама верно около тези хора Джано все едно е някакъв великан.

Иначе много ясно, че Джан направи турските сериали толкова успешни не само в Италия, ами навсякъде. Фактите са си факти!

Айде, бе този нашия момък няма ли да ни почерпи поне с едно клипче как тренира? Thinking

# 289
Елке, на РД да няма да тренира мЪ жена, Боооже.... Rolling Eyes Grinning иначе.. и аз го чакам да се появи в ИГ, някак си празнично да ни зарадва с нещо .. Heart Eyes Аайде бакалъм..чакам! Grinning Между другото.. Hands V време е за следващата ИЗНЕНАДА! Joy

Сет от днес (това е било клипче, аз пак не бях в час)
Франческо Демир Sunglasses

https://www.instagram.com/p/CWBOpSvIbdY/

"Както се вижда от това красиво интервю от Corriere, историята, която ще видим по-нататък на Canale 5, ще бъде пълна с патос. Жълто с романтичен фон, с участието на усещанията, цветовете, музиката ...
Тя е криминален репортер (Виола) завърнала се в родния си град, за да разреши случая си този път, нейната история, страдаща от хроматична анестезия, тя усеща хората като музика и ги оцветява.
Той полицай (Франческо) малко циничен, чийто живот не е бил много мил към него, рационален човек, който не е много отворен към чувствата, той ще помогне на Виола с нейните разследвания... И ще се остави да бъде поразен от този, който може да разсъждава само от сърце. Накратко, просто трябва да чакаме и да се оставим да бъдем увлечени от усещанията, които ще ни даде Viola come il mare. Нямаме търпение ❤"

https://www.instagram.com/p/CVzm6ZJINQN/

# 290
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
ОМГ!!!! ОМГ! ОМГ! Scream Scream
Понеделнишки серотонин ви нося рагациии!
Scream Nature Fire Nature Fire Nature Fire

От фотографа Claudio Porcarelli: "ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН скъпи Джан… "

Каква фотка е запазил този Клаудио за РД на Зевса....... Animal See No Evil

Малееее! Страхотия. smile3544 
То пък бива ли такива снимки да ни пускаш Грозде! Хептен няма да мога да спя.

Добре дошла на jackie123 и от мен! Hug

# 291
Грозде, мъ! Да вдигне щангата 2 пъти по долни гащи, той знае как да ни зарадва Grinning Няма да се озори!

Профи, питаш ли ме днеска! До обяд се занимавах с един фактури на работа и се жалвах на Гроздето в чата. И гледайте какво получих в отговор Joy JoyJoy

# 292
Ами ти бре Профи, къде си тръгнала да го цитираш по нощите и да ни го навираш в очите? Scream Head Band
Хубаво си стоеше на предната страница.... Joy
Ужасен е на тази снимка.. направо непоносим за гледане по това време... Scream Cold Sweat Joy

И Елка я шашнах Grinning пратих и въпросната снимка на работния компютър в раб. време (тъкмо ми мрънкаше, че имала да прай мн. фактури) .... работничката не знам какви ф-ри е правила след това Joy

Днес като сложих новата снимка на Франческо, не бях скивала пищова Rolling Eyes гледах го в очите основно.. лош/опасен поглед извади, за това! Joy

# 293
Ахаха Грозде, пак сме писали едновременно, че и за фактурите Joy

# 294

Blush

Грозде, мъ! Да вдигне щангата 2 пъти по долни гащи,
 той знае как да ни зарадва  Няма да се озори!
Grinning

Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

# 295
Добро утро,момичета! Nature CloudNature Sweat DropsNature Closed Umbrella

Днес ще излизат още нови снимки от посещението в болницата и РД на Джан!
Няма как обичано е момчето ни! Blue HeartNature FireNature Sparkles

Скрит текст:

Поздравление от Умут...

Желая ви щастлив вторник!

# 296
Загубвам ума и дума от това момче!
Просто е уникален!

profi_1 Hands Plus1

# 297
Здравейте рагаци!

Чакам Джано да благодари за пожеланията и да почерпи .... Wink Rolling Eyes
Може би, бебчо още спи..
Sleeping

Ели Flowers Cherry Blossom Злати Flowers Cherry Blossom Еми Flowers Cherry Blossom Софи Flowers Cherry Blossom Профи Flowers Cherry Blossom  Джаки Flowers Cherry Blossom
Благодаря ви рагаци, за пожеланията, честитките и хубавите думи за Патрона! Sparkling Heart
Мога и аз да почерпя от негово име, но ще почакаме той да го направи! Wink Grinning

Докато чакаме почерпката.. може и да преядем... Joy

Нека не забравяме, че преяждането се дължи най-вече на добър апетит, а не на глад... Hands V Grinning

П.П. Ий да му се не види.. кат' няк'ви просякини сме с тази почерпка... тьойбе, тьойбе.... Rolling Eyes

# 298
Бонджорно и от мен Wink

Грозде, чакай Джано те черпи... Стори от Франческа, явно е черпил нея с торта, ама коя как се уреди... Rolling Eyes

# 299
Сет Sign Clapper @romanoreggiani

Елке, и нашия е хапнал, да не го мислим... Grinning

---------------------------------------

Pencil  Италианската преса

"Джан Яман празнува първия си рожден ден в Италия, но по специален начин.

Всеки иска Джан Яман, но той не се раздава на всеки и не прави парти пълно с ВИП персони и шум на рождения си ден, а избира солидарността. Турският актьор навърши 32 години и най-големият му подарък е набиране на средства в помощ на хоспитализирани деца."

Скрит текст:

Новината е отразена на 3456 места, но всички пишат едно и също...

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 16:15 от grozdence.

Общи условия

Активация на акаунт