🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 7

• 56 501
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
Привет! Hug

От CanYaman Mania .... дишайте ....
На плаката .... Любовта е във въздуха ....

https://www.instagram.com/p/CWD2gc-qh_1/

Джан на мероприятието Cinecitta' World.
Снимки от 07.10.21г.

Скрит текст:

Приятна вечер! Two Hearts

# 301
Вече мина бая, бая, баяя.. време в чакане.. ии реших да се почерпим сами! Hands V Joy
Хаайде, Бон Апети и Наздраве.. за Джаново здраве!! А и за наше! Birthday Cake Champagne

-------------------------------------------------

Симона Кавалари пред FQMagazine:
 „Сериалът с Джан Яман? На феновете му казвам едно..."

Тя е сред главните герои на Viola come il mare, за Canale 5, с Джан Яман и Франческа Килеми.
Срещна ли се вече с турският актьор?

Да, направихме тест за скрипт. Бях поразена от перфектния му италиански, защото не пропуска подлог, и тогава ми се стори много дълбок човек. Знам, че под хотела в Палермо, са разположени по 300 души на ден. Междувременно в Instagram стана бъркотия.

Казвам ви, когато ме извикаха за този сериал, бях щастлива, защото е лека комедия и защото много харесвам режисьора Франческо Викарио. Но не знаех, че Джан е главният герой: на теста за костюми пуснах няколко истории в Instagram и се случи делириум, стотици хора ми писаха и публикуваха отново. Никога не се е случвало преди.
Иронично казвам на феновете му да се успокоят: имам само една сцена с него.

https://www.zazoom.it/2021-11-09/simona-cavallari-a-fqmagazine-i … una-cosa/9795424/

"Казвала ни била едно".. Rolling Eyes Абе Симонче, яя ти все пак внимавай.. че да си нямаме после гюрултия и скубанки на коси..
(а пък нейната коса е мноого красива, язък ще е).. Hands V Joy

---------------------------------------------------

На снимките, които Злати Hug е постнала, над всички стърчи една къдрава глава.... Rolling Eyes Smile
Вече се чудя, той ли е мн. висок, или хората наоколо са мн. дребни (мъже и жени, всички са някакви малогабаритни до него) Cry Joy
ММ е 1.90, но не ми се вижда толкова грамаден.. Аз по принцип на мъже под 1.85, дори и здрасти не казвам (не е точно така, но такава е приказката).. така че Джано ми е точно по вкуса! И хич не се оплаквам от размерите му, само се чудя на останалите хорица, как може да са такива бръмбазъци... (аз съм 1.65) Grinning

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 19:21 от grozdence.

# 302
Хахаха тази пък  Симона... май малко я е яд, че има само една сцена с него Joy

# 303
Главен инспектор • Франческо Демир Sunglasses Misc Gun

"Той има изследователски талант и малко вяра в човечеството.
 Той действа инстинктивно и не е безразличен към женския чар,
но в личния си живот, както и в работата си,
никога не се оставя да бъде въвлечен в чувства."

Снимки с фенки от Испания, отпреди малко : ))

"Най-добрият начин да завърша пътуването си до Рим, среща с #CanYaman Heart "

"Днес имах късмета да срещна любимия си актьор Джан Яман.
Децата ми ми подариха пътуване до Рим за рождения ми ден,
който беше на 6 ноември и прекарахме няколко дни в града.
Запознаването с него беше най-добрият подарък за рожден ден в света.
Благодаря @canyaman за това, че спряхте за момент,
въпреки, че сте уморени да снимате цял ден.
За мен беше удоволствие да се запозная с вас 💖 "

# 304
Добро утро,момичета! HugNature Partly SunnyTwo Hearts

Да започнем деня с кафенце и усмихнат Джан...Blue HeartNature Sparkles

Желая ви топъл есенен ден!

# 305
Добро утро, рагаци, с един готин Джан Wink

И стори от Патрона. На днешната дата е починал Кемал Ататюрк.

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 13:12 от Ели-Мели

# 306
Привет рагаци

Сет Movie Camera  
Стори Enrica Nesi
"Най-добрите станции Hands Muscle "

Любопитството ми да видя Франческо Демир в действие.. расте все повече и повече.. Innocent

-------------------------------

ИГ пост от Кабир Беди

Кабир Беди насърчава Джано Simple Smile
"Той много прилича на мен, той е достоен наследник на моя Сандокан ⚔️⚔️⚔️ "

Кабир като Сандокан

Испанска преса
"Премиерата в Испания на турския сериал "Бай Янлъш“ (Мистър Грешен) с Джан Яман и Йозге Гюрел,
 ще се състои по канала на телевизия "Нова" скоро"

# 307
Робин Худ отива да спасява света Stuck Out Tongue Winking Eye

# 308
Намерих превод на част от интервюто : ))

---------------------------------------

Очаквали ли сте някога да бъдете избран да играете ролята на Сандокан?

„Имах късмета да играя Сандокан и знаех, че тази роля ще ми донесе голям успех, но не си представях толкова много. Когато драмата се излъчи, улиците изобщо бяха празни. защото всички бяха пред телевизора, докато, когато излязох на разходка, бяха пълни с хора, които искаха да се срещнат с мен.
Сандокан ми даде успеха, за който всеки актьор винаги е мечтал. »

В турския си колега Can Yaman виждате ли нещо от себе си?

„Ще трябва да изчакаме да видим сериала, за да преценим неговата интерпретация, но той вече има две точки в своя полза: на същата възраст като мен, когато бях Sandokan и голяма прилика във физиката.
Сигурен съм, че той ще бъде мой достоен наследник! »

Какъв съвет бихте му дали?

„Същият, която ми даде режисьорът Серджо Солима: да действам със сърцето.
Приех съвета му буквално и той проработи. »

Източник: NUOVO MAGAZINE

---------------------------------------------

И сега идва ред на "Чи" (мои любимци от миналото) пак си правят "тяхното" Joy
Не сте забравили, как ни тормозят от януари насам, нали?! Head Band Joy
Сега ми се появи картина пред очите, с техните статии и снимки от близкото минало..  ами, кофти тръпка е.. много кофти! Rage Joy

ГЛЕДАЙТЕ ги колко са "запознати, тоз' път! Hands V БРАВИСИМО, АШКОЛСУН НА ТЯХ!  Hands Clap Grinning

В новия брой на сп. "ЧИ"

Цитат
Заглавие: "Рожден ден за няколко близки приятели"

Джан Яман отпразнува 32 години в навечерието на рождения си ден, на снимката, която виждаме, полузатворен под качулка, вечерта се прибира вкъщи, с група, носейки чанти с подаръци и неизбежната торта.

Точно на снимачната площадка Джан Яман срещна жена, която, казват, може да заеме мястото на (името на пластмасата) в сърцето му. Тя е Мария Джована Адамо,
25- годишна, красива брюнетка от Кротоне, Калабрия, която беше втора в конкурса World Top Model Choice Rome 2021 миналия юли. Заедно са красиви.

Ето я..... Joy
Бедна Мария.... душица, написали й и цялото име.. Joy
Смятайте, светът ще й се види тесен от днес насетне.. Animal See No Evil Grinning
Марийка сигурно е хубаво и добро момиче.. разгледали профила й в ИГ казват, че имала нормални снимки (няма разголени, имат предвид).. ама, е на.. имала е да тегли Grinning
Joy

Почнаха я Scream Grinning
MANIA е зачеркната и на нейно място е MARIA..  Joy Tова е парфюмът!
Лелее, ако не друго.. поне ще си имаме занимавка в близките няколко дни Grinning
То се е видяло, че няма да оставим Джано да си има гадже.. ами поне забавата да е на макс! Grinning

Аз от близо месец, чета за някаква загадъчна брюнетка Мария, но досега не бяха я разкрили, коя е, каква е, що е..
Ноо нашите приятели от Чи, не закъсняха!
Grinning

Правя ви скрийншот и на реакцията на Рускините Joy
Сложили и червени удивителни Joy

В коментарите я наричат "жална Маша".. Grinning

П.П. Ох, посмях се малко .. отивам да правя вечеря и после ще си довърша, каквото имам да казвам по случая! : )) Joy

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 18:06 от grozdence.

# 309
Грозде, какво си го сложила това интервю пред бомбастичната новина на „Чи”... ScreamSatisfied

От Даша минахме на Маша... JoyJoyJoy

Тъз пък Мария си е заключила профила в ИГ, не можах да я огледам. На каква се прави, бе?!?!? Joy Ако няма нищо общо с Джан, ще й се иска да не беше се снимала с него... Sweat Smile

# 310
NEW| @marcorinciari IG post
(актьор от  Viola Come ll Mare)
"I am doing it for you @canyaman"

----------------------------------

Ние нищо не знаем!
Пропуснали сме, че Джано миналия месец е ходил при някаква шарлатанка/магьосница Scream Joy
Само вижте, що за глупости се пишат .. Joy

"Джан Яман, който почука на вратата на световноизвестната астроложка Михаела,
каза: „Примири ме с Дилета, каквото искаш от мен!“  (тук се сгънах на две от смях Joy )
Екстрасенсът Михаела се срещна с Джан Яман в известен ресторант в Акмеркез;
Говори се, че Михаела е вършила енергийна работа (демек Магия Joy ) и помирила Дилета и Яман."
https://haberkonseyi.com/can-yaman-unlu-medyum-michaela-astronun … dustu-25589h.html

Новината е от Турската преса Joy (сигурно я има тази глупост и в ИТ преса) Grinning
Турците може да не отбелязват проекти, награди и важни неща около Джан, но щом става въпрос за ритуали и заклинания за любов, те са първи! Joy

Още нещо ме подразни от комшийската статия..  
Вижте ги турските журналя.. елементарни и нагли турски манерки..
Пластмасата му била "билет за Европа".. Rolling Eyes Joy

"Да бъде известен в Турция не беше достатъчно за актьора, той каза, че това е възможност и видя Дилета Леота като врата към Европа, билет за Европа."

Нашия се махна от Турция - за една година е ходил там само един път, те още се занимават с него..
Ноо по-долу ще разберете, че на Джано му предстои път към Турция скоро.. тези дни, щял да води новата булка Мара, при анне и баба на оглед .. Joy

Както й да е.. явно магията не е подействала Joy защото, нашия си има вече ново Амореее Joy

Ето и други подробности за "новия пламък" на нашия набеден любовчия Joy

Цитат
Джована пристига в сърцето на Джан Яман. Ето коя е брюнетката, която го омагьоса
Двамата се срещнаха на снимачната площадка на фантастичния „Viola come il mare“

Статутно телосложение, интензивен поглед и много дълга черна коса. Тя е Мария Джована Адамо, 25-годишна от Кротоне и според слуховете новият пламък на Джан Яман. Двамата се срещнаха на снимачната площадка в Палермо на фантастичния „Viola come il mare“ и очевидно посещението ще продължи.

Според това, което се съобщава в новия брой на „Чи“, Яман вече е щял да запознае актрисата със семейството си. Всъщност изглежда, че някои снимки на момичето със сина му са публикувани от бащата на Яман в социалните му мрежи.

https://www.diregiovani.it/2021/11/10/424580-nel-cuore-di-yaman- … na-ecco-chi-e.dg/
В два реда колко глупости са изписали.. Joy

Почти съм сигурна, че няма нищо общо с истината тази новина..
Момичето няма нужда да бъде нападано, едва ли точно тя е дала повод за подобна глупава новина..
Изтеглила е късата клечка.. точно нейното селфи с Джан, да се превърне в новина .. а и да я кръстят Мария. Няма нищо.. 1 минута слава и няколко статии с измишльотини.. нищо няма да й стане : )) малко подигравки и обиди ще поеме и след 5 дена няма да я помнят Joy

Толкова за Марийка номер 2..

Джан го свързват поне от месец с това име "Мария".. преди две седмици имаше статии за Гръцката тенисистка Maria Sakkari, че е "новия пламък" на нашия.. Grinning

Ето, четете за Мария номер 1 Joy
Скрит текст:
Новата любовница на Яман Мария не можа да избяга от италианската преса, ето всички подробности за свежата любов!

Новата любов на Джан Яман, тенисистката Мария, падна като бомба в дневния ред на списанието. И така, как се срещнаха Яман и Мария Сакари? Новата любовница на Яман Мария не можа да избяга от италианската преса, ето всички подробности за свежата любов!

Твърдението, че Джан Яман и тенисистката Мария Сакари имат любовна връзка, създаде земетресен ефект в дневния ред на списанието. Почитателките на актьора, който е много популярен в Италия, следват известният актьор като сянка. Като такъв личният живот на Яман не остава тайна. Историята на срещата на Сакари и Яман, които от известно време се срещат и флиртуват редовно, е следната...

Коя е Мария Сакари, новата любов на Джан Яман?

Италианецът Chiecos твърди, че експертите на сайта за клюки и Biagio D'Alessandro Rosica Anellia изтъкнаха твърдения, че любовта е истинска. Гръцката тенисистка Мария Сакари е на 26 години и е известна състезателка в страната си. Твърди се, че връзката между Джан Яман и Сакари е много повече от приятелство, но не е точно любовна връзка. Скоро обаче ще видим дуото заедно.

Пълна мистерия е въпросът къде са се срещнали Джан Яман и красивата тенисистка, която живее далеч от света на шоубизнеса и рядко е заснета от камери. Двамата са били забелязвани на парти и преди, а веднъж са били уловени от камера по време на дълбок чат един с друг. Въпреки това, като се имат предвид таблоидите и армията от фенове постоянно следващи Джан Яман, възможността двамата да се срещнат в Италия е много малко вероятна. Въпреки това, Джан Яман не можеше да напусне Италия от дълго време (поне ние знаем така). Най-вероятно Мария Сакари е била привлечена от Джан Яман по време на посещение в Италия и се е родила нова любов, има малка вероятност че Яман загуби сърцето си от Сакари по време на посещението си в Атина.

https://haberciniz.biz/magazin/can-yamanin-yeni-sevgilisi-maria- … aze-askin-4012225

Ето Елке, затова сложих интервюто на Кабир Беди по-отгоре, защото глупави новини бол.. Марийките ги сменя нашия, на лягане и на ставане според пресата Grinning
Нашето прекрасно момче.. което, най-вероятно главата не може да си вдигне от работа и др. важни ангажименти.. едва ли обръща внимание на подобни писания Simple Smile

# 311
Оф, с глас се смея Joy Приятно ми е, Мария ми е новото име Stuck Out Tongue Winking Eye

Налагам вето за статии от турските медии. Да си пишат за техните звезди, а нашия Джан да го оставят намира! Акмеркез е турска дума, демек Джано е ходил в Турция, при Михаела?!?, да го събира с ПВЦ-то?!?!? Може би по пътя навръщане да е срещнал Маша тенесистката, на някоя автобусна спирка. Щото на всички е ясно, че Джан няма пукнат грош и се прибира към Италия на стоп Joy

Ето къде е спал Джан като не беше у тях си след Палермо, в Маша 2!!! Важното е, че не е Даша!! Джано да направи рекламация на Миша (Михаела) за куцата магия! Joy

# 312
Добро утро,момичета!

Грозде Hug Ели Hug,благодаря за снимките,инфото и коментарите! Two Hearts

Скрит текст:
8 ноября 2021 г. / День рождения 🎉

Прекрасная команда #ViolaComeIlMare отметила день рождения Джана!!!

Нам повезло получить эти потрясающие видео с праздника, на котором мы увидели нашу сияющую звезду #CanYaman в полном образе @junuscobanonline - на нем их темно-серый ассиметричный свитер с капюшоном, который он сочетал с этими джоггерами JC и парой черных кожаных туфель.

https://vk.com/feed?q=%23CanYaman&section=search&z=video … -199343470_120663

Скрит текст:

Приятен ден ви желая!

# 313
Здравейте, момичета!
Поредната статия за Джан.(взех го от групата "Джан Яман & Партньори")

Джан Яман отпразнува рождения си ден по уникален начин.Как актьорът помага на хоспитализирани деца в болници в Италия?
Джан Яман е не само перфектен актьор и много красив мъж, но е и човек с голяма душа.  На рождения си ден той откри сдружение за болни деца в Италия.  Как помага на малките?Той духна свещи с деца, хоспитализирани в Италия, души, които се нуждаят от помощта на хората, за да оцелеят и да водят нормален живот.  Известният актьор навърши 32 години и по този повод иска да създаде набиране на средства за деца, хоспитализирани в отделенията по неонатология и педиатрия на поликлиниката Умберто в Италия.Мъжът призна, че най-красивият подарък за рождения му ден е да види как малките отново тичат и водят нормален живот.Целта на набирането на средства, което Джан Яман организира с приятелите си, беше малките да получат най-добрата грижа.  Актьорът посети хоспитализираните деца и раздаде подаръци на всяко от тях.Той също беше сниман с всяко дете и фен, а радостта на актьора беше безмерна.Тогава той направи първите си изявления.
"Най-голямата ми мечта?За да видя децата тук да се върнат да играят възможно най-скоро", каза Джан Яман. Човекът насочи цялото си внимание към малките и им даде тържествено обещание.
Това е сдружение с нестопанска цел, което ще подкрепя деца и юноши в социалния и здравния сектор.Работи чрез популяризиране на различни дейности, свързани с педиатрията и опазване на здравето в много ранна възраст“, каза Джан Яман.След като посети болницата в Рим, актьорът участва в парти, организирано за рождения му ден в Cinecittà World, известен увеселителен парк.  Всички пари от продажбата на билети отидоха за основаната от него асоциация CanYamanForChildren Association.Цял следобед Джан Яман остана с феновете, за да се снима и да разговаря с тях.  Не е тайна, че турският актьор е сред най-обичаните мъже в света днес.

# 314
Здравейте, рагаци Simple Smile

Нова фотка от прословутата серия "Джан в болницата от неделя". Поствам я само, защото Джан е мноооого красив тука, иначе вече ми омръзнаха фотосите от иначе така страхотния благотворителен ден. НО! искам вече нещо ново да се завърти из нета Grinning

Абе, момичета, какво се сетих Grinning И се чудя как още не са се сетили лудите Джанови фенки. Той имаше едно стори миналата година като беше много активен по нощите, с песента на Карлос Сантана "Мария, Мария" Grinning Даже, че сещам, че се чудехме коя е тази Мария Grinning Айдеее, ако се сетят италианките, ще напишат нов сериал по темата Grinning

Общи условия

Активация на акаунт