Естетични процедури за лице и тяло – 42 тема

• 64 422
  • 738
  •   2
Отговори
# 645
Здрвейте и от мен в темата. чета ви от години, но най-накрая се престраших и аз да  направя нещо за лицето си. На 45г. и кожата определено ми висна много и гневната ми е силно изразена. В четвъртък бях при Михайлов, който ме убеди като начало да сложим малко ботокс в челото и гневната и Радиес в бузите. За ботокса разбрах, че трябва време да се разгърне, но тоя Радиес никакъв ефект не виждам, освен че бузите ми са сини от поставянето. Вечерта и на другия ден си чувствах цялото лице стегнато, но днес е четвърти ден и не виждам никаква промяна.

Радиес е биостимулатор, продължава да стимулира нов колаген дори и 8 месеца след поставянето му. Тепърва ще виждате резултата. Това е най-хубавият филър в момента според мен, действа и е най-сигурен от към странични реакции.

# 646
Рaно ли е дa подновя ботокс поставен през септември ?пускa ме вече леко и де изневрям (за пачи крак става въпрос)

# 647
Candy, аз писах че подновявам на 6 месеца, за мен е абсурдно да се подновява на по-малко от 4 месеца.

# 648
Момичета,как върви Радиес като цена..от Пловдив,който е слагал може ли да коментира?
Зарибихте ме:)
Колко време държи до подновяване и има ли ефект на ботокс?
Искам декември да си направя процедура,сега информатовно чета и разпитвам.

# 649
Ще ходя нa еднс мезотерапия днес да видим как ще е дано освежи

# 650
Сложи си Сунекос, много ми хареса на мен, от мезотерапията като че ли не видях такъв ефект върху пачия крак.

# 651
  • в 1001-та нощ
Момичета,как върви Радиес като цена..от Пловдив,който е слагал може ли да коментира?
Зарибихте ме:)
Колко време държи до подновяване и има ли ефект на ботокс?
Искам декември да си направя процедура,сега информатовно чета и разпитвам.

Не, няма ботокс ефект. Възобновява се формирането на колаген. Кожата става по-плътна и стегната.

# 652
А цена?

# 653
Рaно ли е дa подновя ботокс поставен през септември ?пускa ме вече леко и де изневрям (за пачи крак става въпрос)

Аз слагах също на пачи крак, но средата на август някъде и също мислех, че сега може пак, но докторката ми каза да поизчакам още месец-два. За след нова година отива.

# 654
  • в 1001-та нощ

Последно, като съм гледала около 900 лв за флакон от 1,5 мл. на редовна цена. В блога има много детайлно описание какво прави и как работи - погледни, ако ти е необходимо.

# 655
Аз слагах през септември при др Валянова, редовната цена беше 700лв за 1.5мл. Правих още една процедура и ми направиха отстъпка от цената

# 656
Какво мислите за тази промяна - 7!мл филъри в лицето :
https://www.facebook.com/Dr.YanitaMihaylova/photos/a.12644850913 … /414264520348735/

Продукт: #juvederm ▶️ 7 ml ➡️ Слепоочия, скули, средна част на лицето, брадичка, назолабиални гънки, устни
✅Търсен резултат: лифтиране и оформяне на овала на горна и долна част на лицето .

# 657
Здравейте, някой правил ли е процедури за премахване на стрии след бременност?
7+ месеца, засега не е зле положението, малко на брой и слабо забележими, но до края може да се влошат нещата сериозно (с близнаци съм).

# 658
Благодаря.
Що се отнася до снимките- не виждам промяна към по- хубаво.

# 659
И аз не виждам промяна,разгледай профила на докторката,и на другите пациенти почти никакъв напредък😀

Общи условия

Активация на акаунт