Естетични процедури за лице и тяло – 42 тема

• 64 408
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • гр.Добрич
Момичета, благодаря за мнението за Радиес. Успокоих се, че тепърва ще има ефект и си е струвало.

# 661
Дами, а някоя от вас има ли опит/информация/наблюдения върху повдигане на устни ъгли с ботокс? Къде, кой, за, против, рискове? Има ли по-трайни решения?

# 662
Радиес, Елансе и Жеведерм Волайт продукти със сходно действие ли са? И ако да, кой от тях бихте препоръчали?

# 663
Радиес, Елансе и Жеведерм Волайт продукти със сходно действие ли са? И ако да, кой от тях бихте препоръчали?

Зависи за какво ви трябват - устни, обем на скули, слепоочия. Всеки филър си е най-добър за нещо. Juvederm Vycross филърите като Вобела, Волайт и т.н  са от новата генерация, малко по-скъпи са, но са по-хубави и не дават проблеми както по-старите Жеведерм. Мои познати бяха много доволни от Волума. Радиес съм го проучвала много и знам, че от полу-постоянните филъри дава най-малко проблеми. Поставяла съм си го преди година на скули и беше супер.

# 664
Първите два имат сходно действие, последният е друг вид.

# 665
Волайт е хидратация, уж.

# 666
Търся antiage, лифтинг ефект

Зависи за какво ви трябват - устни, обем на скули, слепоочия. Всеки филър си е най-добър за нещо. Juvederm Vycross филърите като Вобела, Волайт и т.н  са от новата генерация, малко по-скъпи са, но са по-хубави и не дават проблеми както по-старите Жеведерм. Мои познати бяха много доволни от Волума. Радиес съм го проучвала много и знам, че от полу-постоянните филъри дава най-малко проблеми. Поставяла съм си го преди година на скули и беше супер.

# 667
  • София
Привет момичета,
Днес съм на  Morpheus8  при Д-Р Е.АРНАУТСКА в клиниката на Етугов. После ще пиша по подробно за процедурата.
Аз от мои познати само положителни резултати наблюдавам за тази процедура и няма един не доволен. По принцип съм от скептичните по повод апаратните процедури Simple Smile

# 668
Дами, а някоя от вас има ли опит/информация/наблюдения върху повдигане на устни ъгли с ботокс? Къде, кой, за, против, рискове? Има ли по-трайни решения?

Не препоръчвам ботокс в долна част на лице. Трябва лекарят, който поставя да е много усъвършенстван, в тази зона стават много често големи бели.

Аз повдигам ъгълчета на устни с малко филър в скулите (сега ще сложа и малко и в jawline) и запълвам с бустер където остане вдлъбнато. Става перфектно.

# 669
На мен са ми ги повдигали няколко пъти с ботокс. Получава се добре. Не всички лекари го правят, предполагам че не всички се чувстват сигурни да работят в тази част на лицето

# 670
Здравейте.  Някой поставял ли си и Поли-L-млечна киселина с цел повдигане на контур и запълване на хлътвания.
 Трайността била 3 години, поставя се на два пъти през месец.

# 671
pepina_prima чакам с нетърпение отзив за Morpheus. Бих се радвала и на снимки Simple Smile
На мен ми предстои края на декември

# 672
Търся antiage, лифтинг ефект

Зависи за какво ви трябват - устни, обем на скули, слепоочия. Всеки филър си е най-добър за нещо. Juvederm Vycross филърите като Вобела, Волайт и т.н  са от новата генерация, малко по-скъпи са, но са по-хубави и не дават проблеми както по-старите Жеведерм. Мои познати бяха много доволни от Волума. Радиес съм го проучвала много и знам, че от полу-постоянните филъри дава най-малко проблеми. Поставяла съм си го преди година на скули и беше супер.

Тогава Радиес е перфектен за целта. Елансе също, защото са биостимулатори. Най-добре се консултирайте с добър дерматолог. В сайта realself.com може да прочетете мнения за процедурата, да качите снимка и попитате дерматолози, пластични хирурзи за творо обективно мнение, ако искате. Много са мили и отговарят.

# 673
Безплатна ли е консултацията в този сайт?

# 674
Безплатна ли е консултацията в този сайт?

Да, само регистрация трябва.

Общи условия

Активация на акаунт