Естетични процедури за лице и тяло – 42 тема

• 64 426
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Изтървах снимка май, но още не мога да го повярвам.

😃😃😃 не мога да ви накарам насила да повярвате  .

alethea имам плътна , мазна в Т зоната и тежка кожа . Този тип кожи във времето са благодатни и по трудно остаряват , за разлика от финните и с малко подкожна мазнина кожи .
Ползвам през деня хидратиращ серум , богат дневен крем зимата а вечер пак серум и нощен крем който също хидратира .
Да всичко  което е направено като филъри и конци е от нея , не правя реклама всеки сам трябва да усети кой е неговият лекар   , преди много години отидох при нея за конци и нормално много се страхувах .

# 631
Поздравления за външния вид!

# 632
Момичета,тези които правите лазер на цяло лице-изглажда ли ви се кожата?Предлагат ми pico sure за подмладяване и освежаване.Аз съм с мезо конци и слагам ботокс на 6м,повече подмладяване не знам дали да търся:)..но забелязвам,че кожата ми е грапава на места,неравна,само в т-зоната ми е гладка.
Лазер,мезотерапия или какво ще препоръчате за хидратирана и хладка кожа?
Nkv_sz без думи,изглеждате страхотно👍

# 633
  • I want it all and I want it now.
nkv_sz , поздравления 🌸красота. Какьв е фильр в назолабиалните?

# 634
  • в голямото село
Здравейте Simple Smile

Предстои ми консултация при др Чилингирова в ДермаАкт за поставяне на филъри, но исках да събера инфо и от хора, които вече са си поставяли филъри под очите. При мен има леко хлътване под очите, като от дясната страна е някак по-изразено и областта точно между окото и носа стои синя. С коректор има лек ефект, но пак имам уморен вид, затова и се интересувам от филър. Ще се радвам ако някой може да сподели своя опит - при кой доктор сте слагали, колко мл, колко време издържа при вас, имали миграция?
Ще ми е интересно да споделите после как е минала консултацията при д-р Чилингирова. От няколкото ми посещения при нея съм останала с впечатление, че не обича да поставя филър под очите. Предпочита скинбустерите.
Nkv_sz, поздравления, изглеждате страхотно.

# 635
Момичета,тези които правите лазер на цяло лице-изглажда ли ви се кожата?Предлагат ми pico sure за подмладяване и освежаване.Аз съм с мезо конци и слагам ботокс на 6м,повече подмладяване не знам дали да търся:)..но забелязвам,че кожата ми е грапава на места,неравна,само в т-зоната ми е гладка.
Лазер,мезотерапия или какво ще препоръчате за хидратирана и хладка кожа?
Nkv_sz без думи,изглеждате страхотно👍

Мезоконци - линейни имате сложени и кога ? Ако са минали повече от 6 м ., направете лазер но зависи от какво е усещането че е грапаво лицето .

Syn 😀😀 признавам че не знам ,  аз никога не поставям под съмнение това което тя иска и вижда че има нужда да направи в/у лицето ми .

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 21:20 от nkv_sz

# 636
Nkv_sz,Силует софт са конците,зъбчати,преди 2 месеца са сложени…търся хидратиращ и изглаждащ ефект тип свежа кожа,грапава не я усещам буквално,не е груба или прекалено суха,на 46 съм и полагам доста грижи,та се чудех пилинг ли ми трябва или лазер или ??

# 637
  • Sofia
Изтървах снимка май, но още не мога да го повярвам.
Наистина не е за вярване. Явно всичко се прави с мярка и мисъл.

# 638
Nkv_sz,Силует софт са конците,зъбчати,преди 2 месеца са сложени…търся хидратиращ и изглаждащ ефект тип свежа кожа,грапава не я усещам буквално,не е груба или прекалено суха,на 46 съм и полагам доста грижи,та се чудех пилинг ли ми трябва или лазер или ??

От дезинфектанта който използват при поставяне на конци буквално се изсушава кожата . За да се сигурна дали е така , направете си механичен пилинг у дома и сложете една хидратираща маска на Chanel ( след нея кожата е като коприна )

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 22:35 от nkv_sz

# 639
Пускам ви за малко и моята еволюция за 3г.
На първата снимка си личи хлътването под очите.На втората скинбустърът е на година и половина вече и стои.
После ще ги махна.Двете снимки са без филтри, правени при еднакви условия горе-долу.
Наскоро коментирахме V формата и исках да ви покажа как при мен тя е търсена и определено помага за следите от възрастта.]

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 14:28 от ДХ3

# 640
  • Street of Dreams
Браво - видима положителна промяна! Сега остава да споделиш какво е правено, ще ми бъде полезно. Само това, което пише на снимката ли? Брадичка виждам - до каква степен помага срещу "висването" на лицето?

Аз също обмислям как да боря отпуснато лице, но съм със силно изразени скули и много дебела кожа и ми се иска да махам, а не да прибавям. Нямам никакъв опит и никой около мен няма, за да погледна реално какво ще се случва при еди коя си процедура.

# 641
И аз съм с много дебела
кожа и подкожие.
Писала съм подробно назад в годините.Реално през тях все нещо е надграждано.
Започнах с филър в скули(аз нямах, кръгло топчесто лице), филър в назолабиални, ботокс, Радиес долна част лице, устни, допълвахме филър в назолабилани, скинбустър под очи, филър в брадичка, отново Радиес , назолабилани,ботокс, устни поднових това лято, след гпдина и половина, както и брадичка.Този път не сложихме Радиес , а малко филър в скулите и назолабиланите.Имам и един СО2 лазер, но не видях от него голяма ползва и не съм повтаряла.Брадичка ми направи лекарката, за да подобри и издължи формата на лицето и да обере малко линията на челюстта.
Това схематично съм правила.

# 642
  • гр.Добрич
Здрвейте и от мен в темата. чета ви от години, но най-накрая се престраших и аз да  направя нещо за лицето си. На 45г. и кожата определено ми висна много и гневната ми е силно изразена. В четвъртък бях при Михайлов, който ме убеди като начало да сложим малко ботокс в челото и гневната и Радиес в бузите. За ботокса разбрах, че трябва време да се разгърне, но тоя Радиес никакъв ефект не виждам, освен че бузите ми са сини от поставянето. Вечерта и на другия ден си чувствах цялото лице стегнато, но днес е четвърти ден и не виждам никаква промяна.

# 643
Радиес се разгръща след 2-3м като ефект.

# 644
ДХЗ, браво! Чудесно изглеждате!

Общи условия

Активация на акаунт