Естетични процедури за лице и тяло – 42 тема

• 64 400
  • 738
  •   2
Отговори
# 675
Моля за съвет, преди година поставях на няколко пъти филър в назолабиалните гънки, като поставянето беше много на често като единия път беше доста твърд филър, който в последствие разбрах, че въобще не е трябвало да се поставя там, но имам чувството, че в двата края на устата над горната устна ми стой доста подуто. Според вас има ли логика да се е разлял на към устата и има ли начин да се разгради малко или трябва изцяло да се махне.

# 676
Според вас, колко време след първа игла ваксина мога да сложа Елансе?
Противоречиви са дерматолозоте до които съм се допитвала.

# 677
При нас никакви процедури не се препоръчват до 6 седмици след ваксината. На мен дори не искаха да ми правят мамограма. Можело да има подуване на лимфни възли и т. н.

# 678
  • Стара Загора
На мен за ботокс ми казаха, че на листовката няма противопоказания относно ваксината. За филъра ми казаха минимум 2 седмици.

# 679
Аз слагах Радиес 3 седмици след втората доза, Валянова ме пита колко време е минало, но мисля че между първа и втора доза не е желателно да се поставя нищо

# 680

М/у първа и втора игла нищо , може да си поставяте филър месец след втората игла . Ако ваксината е Модерна 6 седмици след втората игла може да си поставяте филър а ботокс един месец .

# 681
  • София
Ето ме и мен след Morpheus Simple Smile процедурата не е приятна, но се издържа около 6-7 Мин. За дами с нисък праг на болка не е препоръчително. Усещането на челото е все едно мн силно минавате с дерма ролер и не боли, но около очите и под тях и около назото е …. Simple Smile мога да го сравня ако ви се е случвало с епилатор да си захванете малко от кожата но по хард вариант Simple Smile мирише на пърлено. Кожата е доста зачервена след процедурата, но не е болезнена. Днес положението е доста по-добре лека о точност , но с грим не е страшно сега ще чакам чудото Simple SmileSimple Smile
Снимката след процедурата и от днес сутринта.

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 16:57 от pepina_prima

# 682
Ха така...аз както се бях засилила...
Сега значи чак след два месеца живот и здраве.
Естествено поставянето на ваксина също ме плаши..спряла съм се на Pfizer.

# 683
  • Sofia
Ето ме и мен след Morpheus Simple Smile процедуране не е приятна, но се издържа около 6-7 Мин.
Здравейте, цяло лице ли правихте? 6-7 минути, докато претръпнеш, предполагам. Иначе колко време беше цялата процедура и лекар ли я прави, или медицински козметик? Грим кога е позволен? Тази процедура я мисля от септември, много я препоръчва Н. Иванова от Ст. Загора, тя също я прави-лично. Всичко, което споделите ще ми е от полза.

# 684
Ха така...аз както се бях засилила...
Сега значи чак след два месеца живот и здраве.
Естествено поставянето на ваксина също ме плаши..спряла съм се на Pfizer.
Нищо страшно няма във ваксините , кой вид ваксина ще се постави зависи от състоянието на пациента .

# 685
  • в 1001-та нощ
pepina_prima, благодаря много за снимките и отзива. Можеш ли да споделиш с кой накрайник / на каква дълбочина беше боденето? Предполагам с късите игли?

Изглеждаш много добре и си личи, че се поддържаш Simple Smile

Горе-долу на същия хал бях аз след Вива. Мажеш ли с нещо?

# 686
Каква е разликата между Вива и Морфеус . И аз съм правила 4 процедури Вива и бях по зле в лицето .

# 687
Някой правил ли е Light Peel Filorga, не искам нищп инванзивно, по-скоро освежаване на тена.

# 688
  • в 1001-та нощ
Каква е разликата между Вива и Морфеус . И аз съм правила 4 процедури Вива и бях по зле в лицето .

При CO2 лазера - енергията се депозира върху кожата - върху епидермиса, има горене отгоре и затова травмата е по-голяма, а възстановяването е по-бавно.

При Вива - енергията пробива кожата и се депозира в дълбочина - идеята не е да се изгори отгоре, а да се затопли отвътре.

При Морфеус - боденето не е с енергия, а с игли - има механично перфориране на кожата и там в дълбочина се пуска радиочестота - за затопляне.

# 689
  • София
Darma 4 цялата процедура е около 40 мин макс, това вкл. и мазането с обезболяващия крем, а самото боцкане така да го нарека Simple Smile не повече от 10 мин.
Алена с къси игли беше, защото според вида кожа се преценява. При мен нямаше нужда. Процедурата е правена от лекар. Вечерта се измиваш с лек гел или пяна, а грим може веднага на следващия ден и предпазен крем с фактор мин. 30.
Аз лично мажа е Миша вит.Б12 https://apteka.framar.bg/30093453/%D0%BC%D0%B8%D1%88%D0%B0-%D0%B … 5-50-%D0%BC%D0%BB
, бб крем с 30ф и отгоре екрана на Кларанс. Трябва да е силно хидратиращ крема.

Общи условия

Активация на акаунт