Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 84

• 61 763
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
Цветни снимки само през седмицата,а Стаменов май говореха момичета,че другата седмица го нямало... Обадете се на регустратура и попитайте най-добре.
Здравейте. Предстои ми цветна снимка. Да попитам в събота дали работят и евентуално Стаменов дали ще е там?

# 61
Първият работен ден на д-р Стаменов ще е в понеделник на 25.10.

# 62
Здравейте, дали има някой, с когото сме правили опити заедно преди 5-6 години? Simple Smile Аз май ще се връщам... Имам едно дете от опитите при Персенска. Сега ми се отдава възможност да опитам за още едно дете.
Как стоят нещата сега, може ли с мм да отидем двамата на преглед/консултация при положение, че започваме наново или няма да го пуснат? На старото място си преглеждат, не в Парадайс, нали? Някой знае ли дали Перси преглежда следобед, след 17ч, че съм забравила.

# 63
Здравейте, дали има някой, с когото сме правили опити заедно преди 5-6 години? Simple Smile Аз май ще се връщам... Имам едно дете от опитите при Персенска. Сега ми се отдава възможност да опитам за още едно дете.
Как стоят нещата сега, може ли с мм да отидем двамата на преглед/консултация при положение, че започваме наново или няма да го пуснат? На старото място си преглеждат, не в Парадайс, нали? Някой знае ли дали Перси преглежда следобед, след 17ч, че съм забравила.
Аз съм в същото положение. След 5 години пауза, стартираме, само че имам замразени ембриончета. И аз съм при Персенска. Обадих се за час и ми дадоха скорошен- за след 2 седмици май.
Предвид обстановката мисля, че не пускат придружители, но питайте като запазвате час.

# 64
Благодаря, дадоха ми час, в Парадайс. Не съм ходила там още, тъкмо ми беше любопитно да разгледам. Вероятно няма да пуснат мм, ще отида сама.
Късмет на всички ни!

# 65
Късмет!
Изглежда, че др.Персенска е в болничен и ме записаха при др. Петко Илиев, но нищо не казаха къде ще бъде прегледа. Явно си е в основната сграда. Вас при кой доктор ви записаха?

# 66
Всички репродуктивни имат часове и на двете места. Нещо като 1 ден на седмица в Мола и всички останали дни в болницата.
В Мола придружителите могат да чакат пред вратата на клиниката, което е вътре в сградата, ако ви се струва подходящо.

# 67
  • София
Точно така е по 1 ден от седмицата се редуват в Парадайс. Персенска е всяка сряда, Цветков е всеки четвъртък

# 68
А някой пускал ли е скоро микробиология? Имате ли представа за колко време излизат резултатите?

# 69
А някой пускал ли е скоро микробиология? Имате ли представа за колко време излизат резултатите?

Аз, мила, пусках началото на септември. Излезе малко след пункцията ми - тоест след 20 дни.

# 70
Пусках в началото на месеца и излязоха за 2 дни

Шанти, да не говориш за цитонамазка, тя се чака много в болницата?

# 71
Пусках в началото на месеца и излязоха за 2 дни

Шанти, да не говориш за цитонамазка, тя се чака много в болницата?

Ох, да, права си, Александра!
Нова, извинявай мила, подведох те. Милробиологията ми излезе за 2 дни, цитономазката за 20.

# 72
Благодаря ви, аз пусках много отдавна и съм забравила. А колкото до цитонамазката, на мен док. ми взе пет-шест дни преди пункцията. Два дни преди пункцията бях на преглед и тя видя резултата, а аз го видях седмица по-късно. От тогава знам, че когато е спешно, резултатите са готови и по-рано, макар да не ги виждаме. Моята беше течнобазирана, не знам дали има значение.

# 73
Късмет!
Изглежда, че др.Персенска е в болничен и ме записаха при др. Петко Илиев, но нищо не казаха къде ще бъде прегледа. Явно си е в основната сграда. Вас при кой доктор ви записаха?
Благодаря!
При Персенска. Казаха, че е болничен тази седмица, за другата е часът, в сряда. За този др. Илиев за пръв път чувам.

# 74
Илиев е готин, майтапчия е, но е много млад. Въпреки това прегледът при него ми беше много по-приятен, защото имах много въпроси, на които той отговори изключително подробно. Бях при него при един от прегледите преди пункция, като трябваше само да провери дали и колко са нараснали фоликулите. Беше много внимателен и обясняваше дори неща, за които дори не го питах. Бих го препоръчала за преглед, но не бих се доверила за пункция или трансфер.

Късмет!
Благодаря!
При Персенска. Казаха, че е болничен тази седмица, за другата е часът, в сряда. За този др. Илиев за пръв път чувам.

Общи условия

Активация на акаунт