Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 84

• 62 023
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
  • София/Стара Загора
Късмет!
Изглежда, че др.Персенска е в болничен и ме записаха при др. Петко Илиев, но нищо не казаха къде ще бъде прегледа. Явно си е в основната сграда. Вас при кой доктор ви записаха?

Аз имам мнго неприятни спомени от него преди няколко години, когато точно започваше, че когато живот и здраве пак стигна до последния си опит - изрично ще настоявам да не е при него. Изключително груб при прегледите и като цяло доста неприятно усещане от неговите процедури имам. Мисля тогава точно го обучаваха и беше непрекъснато залепен за д-р Персенска. Но по никакъв начин не искам да участва в бъдещите ми прегледи. ИЛи го носиш, или - не. И д-р Персенска не е с най-леката ръка, но този д-р Петко Илиев си е истинско мъчение!!!

Последна редакция: нд, 24 окт 2021, 21:36 от Слънчевата Манди

# 136
Късмет!
Изглежда, че др.Персенска е в болничен и ме записаха при др. Петко Илиев, но нищо не казаха къде ще бъде прегледа. Явно си е в основната сграда. Вас при кой доктор ви записаха?

Аз имам мнго неприятни спомени от него преди няколко години, когато точно започваше, че когато живот и здраве пак стигна до последния си опит - изрично ще настоявам да не е при него. Изключително груб при прегледите и като цяло доста неприятно усещане от неговите процедури имам. Мисля тогава точно го обучаваха и беше непрекъснато залепен за д-р Персенска. Но по никакъв начин не искам да участва в бъдещите ми прегледи. ИЛи го носиш, или - не. И д-р Персенска не е с най-леката ръка, но този д-р Петко Илиев си е истинско мъчение!!!

Потвърждавам, бях на преглед за потвърждаване на бременност в 5+2. Ужасно грубо боравене с ехографа.

# 137
Аз съм била на преглед при д-р Илиев и при мен беше коренно различен - изключително внимателен, спокоен, отговори на всичките ми въпроси и то доста обстойно. С удоволствие бих сменила прегледите си при него, но ме притеснява това, че е много млад и вероятно няма толкова опит при трансфер и пункция.

# 138
За добро или за лошо, не стигнахме до преглед:) Тсх се оказа 3 и според него е доста високо, въпреки че ще правим ЗЕТ...Остана за следващия месец

# 139
Здравейте, момичета,

След оперативна хистероскопия в болницата ми поставиха диагноза аденомиоза и ми предписаха лечение с Депакин хроно (лекарство за епилепсия по принцип). Някоя от вас случайно да е минавала през такова лечение и дали е дало резултат за бъдеща бременност?

# 140
Дами, налагало ли ви се е да отложите ЗЕТ трансфер по една или друга причина, и какво последва след това? Иска ми се да отложим с 1-2 месеца нещата, тъй като имам лични причини, но не знам как да процедирам.. После се звъни отново за час за подготовка или какво се случва.. Disappointed

# 141
На мен ки казаха,като дойде Ц да запиша час за 2-3 ден от Ц,нищо друго.
Дами, налагало ли ви се е да отложите ЗЕТ трансфер по една или друга причина, и какво последва след това? Иска ми се да отложим с 1-2 месеца нещата, тъй като имам лични причини, но не знам как да процедирам.. После се звъни отново за час за подготовка или какво се случва.. Disappointed

# 142
Здравейте, аз съм отлагала трансфер и то в деня преди него. Звъннах на регистратурата за да го отменя и те ме свързаха с ембриолозите, попитаха ме дали причината е лична или нещо друго и ми казаха да си спра хапчетата, и когато реша да си запазя отново час за подготовка за трансфер на втори или трети ден от цикъла.

# 143
Здравейте, момичета! Да попитам нещо!
Дали е ок според вас- 3-ти ден от цикъла има фоликул 19.5 мм, естрадиол 176, ЛХ 5.65, ФСХ 5.80. Утре съм на пункция и нещо пак се отчаях, миналия месец пак подобно беше на втори ден 15 мм и на пункцията - празен. Чудя се кога почват да растат тези фоликули - преди менструацията или от началото и?

# 144
Здравейте, момичета! Да попитам нещо!
Дали е ок според вас- 3-ти ден от цикъла има фоликул 19.5 мм, естрадиол 176, ЛХ 5.65, ФСХ 5.80. Утре съм на пункция и нещо пак се отчаях, миналия месец пак подобно беше на втори ден 15 мм и на пункцията - празен. Чудя се кога почват да растат тези фоликули - преди менструацията или от началото и?
Аз на 2-ри ден с естрадиол 268 и фоликул 20 мм ми казаха че е задържан и няма да имам стимулация и чаках следващият цикъл

# 145
Здравейте!
Вече 2ри път отменят часа ни при Персенска за първа консултация, с доста вяло извинение...При някой друг случва ли се и практика ли е да се отлагат часовете така лекомислено? Питам, за да знам дали да се насоча към друг специалист, защото това чакане ми всява доста напрежение.

# 146
Здравейте!
Вече 2ри път отменят часа ни при Персенска за първа консултация, с доста вяло извинение...При някой друг случва ли се и практика ли е да се отлагат часовете така лекомислено? Питам, за да знам дали да се насоча към друг специалист, защото това чакане ми всява доста напрежение.
До колкото знам тя е в болничен аз съм неина пациентка
И когато я няма ме поема др.Цветков или др.Илиев
И попринцип утре имам запазен час за нея ,но не са ми звъннали да ми кажат че се отменя

# 147
Здравейте!
И попринцип утре имам запазен час за нея ,но не са ми звъннали да ми кажат че се отменя

Моят час беше за следващата седмица, казаха че иска графикът й да е по-стегнат в следващите седмици и с хора, които вече са в някаква процедура. Може би Вие сте от тях.

# 148
Здравейте!

Моят час беше за следващата седмица, казаха че иска графикът й да е по-стегнат в следващите седмици и с хора, които вече са в някаква процедура. Може би Вие сте от тях.

Да на ЕЦ 4-ти ден от стимулация
Утре контролен преглед

# 149
Здравейте!

Явно понеже е първа консултация искат да си ви види д-р Персенска и не ви записват при друг. Като станете пациент на клиниката и доктора ви отсъства ще ви записват при заместник.

Общи условия

Активация на акаунт