Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 84

• 62 090
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Момичета, имам две останали инжекции Фраксипарин 0.6 със срок на годност януари 2022. Някои ако има нужда, да пише.

# 436
Момичета, здравейте! Бременна съм в 7 г.с. и 6 дни след инвитро с близнаци. От 3 дни имам кафеникаво зацапване. В деня, в който се появи ходих на лекар и ми казаха, че всичко е наред и ми изписаха Нош-па и витамини. Вчера почти нямах зацапване, а днес пак го има. По принцип в понеделник имам записан час пак за преглед, но не знам дали трябва да ходя по-рано. На някой случвало ли му се е такова зацапване? От какво може да е? Лекарката спомена нещо, че е възможно от образуването на плацентата и че се случвало при някои жени, но все пак...нещо ми е притеснено. Благодаря!

# 437
Зацапването е обикновено от нисък прогестерон, ако не се вижда друга видима причина. Следи го с кръвни тестове, особено като са двечки и ако трябва допълнителен прием.

# 438
Ами слагам инжекции прогестерон всеки ден, както и вагинални глобули пак прогестрон още от трансфера, така че би трябвало да е наред.

Зацапването е обикновено от нисък прогестерон, ако не се вижда друга видима причина. Следи го с кръвни тестове, особено като са двечки и ако трябва допълнителен прием.

# 439
Здравей,
Аз бях така в 6та и 7ма седмица. Три пъти ходих до спешното и най-накрая видяха полип на шийката на матката, който моя доктор премахна на прегледа. За 3,4 дни кървенето и зацапването спря.

Момичета, здравейте! Бременна съм в 7 г.с. и 6 дни след инвитро с близнаци. От 3 дни имам кафеникаво зацапване. В деня, в който се появи ходих на лекар и ми казаха, че всичко е наред и ми изписаха Нош-па и витамини. Вчера почти нямах зацапване, а днес пак го има. По принцип в понеделник имам записан час пак за преглед, но не знам дали трябва да ходя по-рано. На някой случвало ли му се е такова зацапване? От какво може да е? Лекарката спомена нещо, че е възможно от образуването на плацентата и че се случвало при някои жени, но все пак...нещо ми е притеснено. Благодаря!

# 440
Здравей те момичета!
Бременна съм в 6 г.с. и ми предстои първи преглед след + резултат от трансфера.  Насочват ме към д-р Мила Кайрякова. Може ли мнение за нея?

# 441
Здравей и аз съм при нея. Вече ходих на 3 прегледа. Като цяло е много старателна, мила и любезна и отговаря на въпроси. Доста младичка е и според мен затова се старае повече. Често е в кабинета на Стаменов и гледа, докато той преглежда.

Здравей те момичета!
Бременна съм в 6 г.с. и ми предстои първи преглед след + резултат от трансфера.  Насочват ме към д-р Мила Кайрякова. Може ли мнение за нея?

# 442
Здравейте, някой скоро заплащал ли е по ДЯ пакета от 4бр яйцеклетки. Каква е цената?

# 443
# 444
Не са 4  -) а 5 броя
Здравейте, някой скоро заплащал ли е по ДЯ пакета от 4бр яйцеклетки. Каква е цената?

# 445
А за 8200 лв. 8 броя ли са яйцеклетките?

Някой знае ли каква е тази промивка, която се прави преди трансфер на 7мия ден от МЦ /поне на мен на тази ден ми я направиха/. Нещо стандартно ли е или се прави ако има някакъв проблем?

# 446
С имуноглобулин, при мен нямаше открит проблем, целта е да се подобри средата в матката. Не че ми го е обяснил лекаря де Simple Smile

# 447
Над 8
А за 8200 лв. 8 броя ли са яйцеклетките?

Някой знае ли каква е тази промивка, която се прави преди трансфер на 7мия ден от МЦ /поне на мен на тази ден ми я направиха/. Нещо стандартно ли е или се прави ако има някакъв проблем?

# 448
Благодаря ви и на двете за информацията. Hug

# 449
Само да вмъкна в темата, преди да увеличат цените значи при мен е било Април. За 7 яйцеклетки сумата беше 7200лв. Сега явно са ги покачили и са сложили още яйцеклетки като брой

Общи условия

Активация на акаунт