Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 84

• 62 032
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
Хмм, става ми интересно за секса преди трансфер. Каква му е идеята?
Смята се, че подобрява кръвообръщението на ендометриума и оттам подобрява рецептивността му. Също така наличието на семенна течност предизвиква някакъв имунен отговор на организма, който впоследствие му помага да приеме ембриона. Подпомагало и чисто психически жената да се отпусне след стреса от инвитро процедурата.
Правени са разни научни изследвания и резултите са по-добри при групата, която вечерта преди трансфера е имала интимен контакт. Попаднах на едно такова изследване в интернет, но не ми дава линк, а направо изтегля файла. Името на изследвнето е: Can the act of sexual intercourse before embryo
transfer improve IVF treatment outcome? A
Randomized Clinical Trial

Ето табличка с резултатите. Група А е имала контакт, група В не е имала. 🙂

# 481
Здравейте.
Някой скоро правил ли е серклаж скоро и може ли да ме ориентира ценово и колко време се стои в болницата?

# 482
Аз правих серклаж преди два месеца. Платих 650лв., престоят ми беше две нощувки, като ме приеха ден преди самата манипулация. Аз отидох с правена в друга клиника МБ, която беше чиста. Ако МБ покаже инфекция, е възможно престоят да бъде по-дълъг, ако се наложи хоспитализация или да назначат лечение и да отложат серклажа.

# 483
Аз правих МБ преди няколко дни и беше чиста.

# 484
Аз бях правила МБ седмица преди приема и я приеха, не ми правиха нова. Но бях уточнила това с д-р Христов. След серклажа имах гадене от системите и за малко щяха да ме оставят още ден-два, но ми се размина след една система Деган и ме пуснаха Simple Smile

# 485
Аз дори не знам кой ще го прави… Одеве ходих по спешност докторката да ме прегледа и искаше тя да го направи, но няма да я има, а не иска да чака… общо взето ми казаха на 29 да отида вечерта да ме измерят, но е сигурна, че ще се е скъсила и на 30ти за интервенция..
А какво се носи за престой?

# 486
Чехли, нощница (за първата вечер), бельо, зарядно за телефон, превръзки и вода. Аз носих и пакет солети Simple Smile

# 487
Момичета, знаете ли какво означава, когато на снимката на трансферирания ембрион /която дават след трансфер/има ред Comment и цифра след това, примерно 3,4,5? Това някакъв грейд ли е, или пък на кой ден от развитието на ембриона е трансфериран?

# 488
Момичета , здравейте! Знаете ли, дали ако не си пациент на болницата може да се направи крос мач тест? Каква е цената?

# 489
Здравейте,
Търся спешно Клексан 0,4,изчерпан е навсякъде Cry

# 490
Здравейте,
https://m.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cuc2Fub2Z … yM21zZzQ0MDQ3ODE3 Тук Ирен е дала линк, на който пишеш колко Клексан ти трябва и в коя аптека на Марешки да ти го доставят. Успех!

# 491
Благодаря Kactus,веднага реагираха и ми намериха 2 кутии Heart

Здравейте,
https://m.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cuc2Fub2Z … yM21zZzQ0MDQ3ODE3 Тук Ирен е дала линк, на който пишеш колко Клексан ти трябва и в коя аптека на Марешки да ти го доставят. Успех!

# 492
Момичета , здравейте! Знаете ли, дали ако не си пациент на болницата може да се направи крос мач тест? Каква е цената?
Не би трябвало да има проблем. Позънете на имунолозите да питате. В сайта на болницата имаше телефона им.

# 493
Благодаря Kactus,веднага реагираха и ми намериха 2 кутии Heart

Здравейте,
Много се радвам! 😊❤️ Весело посрещане на новата година и лека бременност до пухкав финал!

# 494
Моя приятелка има полип в матката и иска за го махне в надежда.Може ли да препоръчате лекар и да ни кажете цена Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт