Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 84

• 62 020
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте момичета, не съм пациентка на Надежда, а на филиала в Шумен ( поне така се води). Тъй като видях че се Зарзио изписват предимно на пациентки на Надежда, да питам вие от къде си го намирате?

От самата болница ми го даваха на мен! Незнам дали по аптеките го има, трябва да питаш д-ра!
Интересното е, че едната акушерка каза търсиш си го, другата каза ние ще ти дадем.Когато обясних какво са ми казали на предния ден, тя каза ами.. да да трябва да си го потърсиш.

# 511
Здравейте момичета, не съм пациентка на Надежда, а на филиала в Шумен ( поне така се води). Тъй като видях че се Зарзио изписват предимно на пациентки на Надежда, да питам вие от къде си го намирате?

От самата болница ми го даваха на мен! Незнам дали по аптеките го има, трябва да питаш д-ра!
Интересното е, че едната акушерка каза търсиш си го, другата каза ние ще ти дадем.Когато обясних какво са ми казали на предния ден, тя каза ами.. да да трябва да си го потърсиш.

А на теб назначено ли ти е Зарзиото?

# 512

Да назначено е, дадоха ми 1 инжекция за 5 дози,  но то няма да ми стигне.

# 513

Поискай си още, все пак си плащаш! Ако ти откажат звънни в Надежда и попитай дали могат да ти ги изпратят с куриер. От сега се подсигури от къде ще ги набавиш, за да ти е по-спокойно!

# 514
Шумен няма нищо общо с Надежда. Питала съм в Надежда. Зарзио не пращат по куриери само лично и при предписание

Поискай си още, все пак си плащаш! Ако ти откажат звънни в Надежда и попитай дали могат да ти ги изпратят с куриер. От сега се подсигури от къде ще ги набавиш, за да ти е по-спокойно!

# 515
Здравейте! Търся препоръки за лекар за водене ЖК в Надежда. Тъй като този, при който исках е със запълнен график, ми предложиха няколко други, за които нямам никаква информация: Д-р Белкин, Д-р Даниел Илиев, Д-р Веска Кайрякова, Д-р Владимир Ненов, Д-р Трифонова, Д-р Стоянова, Д-р Бутева, Д-р Манастирски. Ще се радвам, ако някой има отизиви и може да препоръча. Благодаря предварително!

# 516
Момичета ,искам да попитам за мнение за д-р Михова.Изпращат ме от Варна за фетална чак при нея.Попитах дали апаратурата е по-добра ,отколкото в този регион,отговориха ми ,че е същата ,но е важен човека.Притеснява ме това,че се водя рискува бременност,повръщам доста ,често ми е лошо и ми се струва мисия невъзможна да стигна на този етап до там?

# 517
Момичета ,искам да попитам за мнение за д-р Михова.Изпращат ме от Варна за фетална чак при нея.Попитах дали апаратурата е по-добра ,отколкото в този регион,отговориха ми ,че е същата ,но е важен човека.Притеснява ме това,че се водя рискува бременност,повръщам доста ,често ми е лошо и ми се струва мисия невъзможна да стигна на този етап до там?

Аз съм много доволна от нея като отношение. Не мога да я коментирам като специалист, най-малкото съм все още бременна. Оглежда бебчето обстойно, по няколко пъти, не бърза, много е мила и приказлива /не харесвам лекари, които само гледат, гледат и мълчат - стресират ме/. Отделно аз бях правила пренатален тест преди да я посетя за ранна фетална морфология, което по принцип не е много логично като последователност 😂. След БХС, където всичко беше наред, тя все пак поиска да види и пренатеста, макар според нея да беше излишен, но пък държеше да си запише всичко.
Бях на преглед и при друг фетален специалист, не защото е било необходимо, а защото аз съм по-плашлива и за мен това е допълнителна сигурност. Другият лекар беше на същото мнение като доктор Михова, дори ми направи впечателние, че коментираха в положителна насока развитието на конкретни органи и двамата, което предполага, че и двамата добре правят разлика в развитието на съответните органи.

Та ако на този етап бих могла да дам отзив - то със сигурност би бил положителен за д-р Михова.

# 518
И също съм посещавала д-р Михова за БХС и 3-те фетални. Много съм доволна - любезна е, както каза и Соня обяснява детайлно, показва доста неща и разказва детайлно. E, понякога трябва да имаш  развинтено въображение, за да видиш всички неща, които показва Grinning Определено бих я препоръчала, защото вдъхва спокойствие, и да има нещо притеснителнои ще го каже по начин, по който да не се стреснете.

Чувала съм за много добър специалист в Добрич по фетална, може да проучите и него, но мой близки от Варна го посещаваха.

# 519
Момичета, спазват ли се часовете при д-р Михова и много ли се чака? Колко време по-рано трябва да се запази час?

# 520
  • Варна
Доктор Михова е страхотна, препоръчвам я с две ръце! Това бяха любимите ми прегледи.
Часовете обикновено се спазват на деня, е, възможно е да има леко закъснение. Но определено трябва да си запишете час по-навреме. Графиците мисля излизат в началото на месеца за следващия месец.

# 521
Аз лично час за втората фетална морфология запазих след като приключи ранната, докато бях в болницата и вече имаше график. Аз бях с късен час, дори мисля последен за деня и дори не се наложи да чакам.

# 522
И от мен един положителен глас за д-р Михова. Определено най-приятните прегледи ми ги е правила тя. Графикът се запълва бързо, би било добре да запишете час поне 3-4 седмици по-рано.

# 523
Добро утро. Накратко, трябва да реша дали да се прехвърля при д-р Стаменов. От тук знам, че преглежда до много късни часове. А в какви часове започват прегледите при него, явно са следобед, но ориентировъчно? При положение, че пътувам, дали бих могла да запазвам сравнително ранните часове, съобразяват ли се на регистратура, за да успявам някак си все пак да се прибирам? Когато запазвам за д-р Цветков винаги ме питат пътувам ли, и кога ми е удобно.

# 524
Съобразяват се с часовете и питат дали пътуваш. Преглежда следобед, обикновено след 13ч.

Общи условия

Активация на акаунт