Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 84

• 60 421
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
Много ви благодаря,момичета 🙏🏼
Ако има оплождане с ИКСИ или ИМСИ още се оскъпява 🥴 да не говорим за зона и макс…

# 646
ИКСИ не оскъпява. ИМСИ и селекцията на сперматозоидите, да. Blush

# 647
ИКСИ не оскъпява. ИМСИ и селекцията на сперматозоидите, да. Blush
Не го знаех! Много ти благодаря 🙏🏼

# 648
Девилче нали знаеш,че се смятат отделните неща Simple Smile .Не ми е скоро ,но доста време бях на напълно естествен.Понеже си знаех организма ходех на 1  преглед към 7-8 ден,от там ми даваха хориомон и дата за пункция,после вече си зависи какво извадят от там и оплождане и замразяване или не и трансфер.. много грубо 1000.Но ако ще има повече прегледи и изследвания ще стане различно ...
Благодаря ти. Да,знам,че са поотделно,но явно не ги смятам правилно,защото ми излиза много над 1000лв. 🥴
Ти кога последно си била на ЕЦ?
Аз съм в момента
Пиши на лично за повече информация

# 649
Здравейте, момичета. Скоро ми предстои подготовка за ЗЕТ, но се интересувам след него колко болничен може да се вземе от клиниката?

# 650
# 651
Здравейте, момичета. Скоро ми предстои подготовка за ЗЕТ, но се интересувам след него колко болничен може да се вземе от клиниката?

На мен ми дадоха 15 дни. Това било максимума!

# 652
+1 за д-р Тихомирова. Водим Се с “неизяснен стерилитет” на 2рото Инвитро стана бебчето,вече съм 13 г.с и я препоръчвам! И преди съм писала за нея,държах да е тя и 2месеца чаках за консултация в момента,в който влезнеш в системата винаги ти намират час! И не се чака толкова…. Желая Успех… може да е 34годишна,НО и аз съм на тази възраст и смятам,че съм професионалист в областта ,в която работя… ,не е нужно да си на 40-50-60г,за д аси добър лекар.
Здравейте, момичета!  😘 🤗 ❤
Търся инфо за една приятелка, има ли някой впечатления от д-р Тихомирова?
Благодаря предварително!

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 22:45 от Valerie.S

# 653
Да кажа и за д-р Макки, прегледа ММ обстойно, но преценката му беше грешна. Препоръчвам Кацаров определено.

Може ли да ми кажете колко е сега цената на ИМСИ?

# 654
Да кажа и за д-р Макки, прегледа ММ обстойно, но преценката му беше грешна. Препоръчвам Кацаров определено.

Може ли да ми кажете колко е сега цената на ИМСИ?

На мен за оплождане на 2 яйцеклетки 750лв + 250лв ИМСИ

# 655
Здравейте, предстои ми ранен биохимичен скрининг в Надежда и се опитах да намеря в ценоразписа им какава е цената. Единственото подобно обаче беше 830 лв Smile
Някой ходил ли е там и знае ли колко струва?

# 656
Здравейте, предстои ми ранен биохимичен скрининг в Надежда и се опитах да намеря в ценоразписа им какава е цената. Единственото подобно обаче беше 830 лв Smile
Някой ходил ли е там и знае ли колко струва?

Преди увеличението през август беше 144 лева - 100 лева фетална + 44 кръвни. Сега сигурно е 160-170 макс.

# 657
130лв фетална и 47 за хормони Simple Smile

# 658
Здравейте,в колебание съм и реших да пиша тук. Пореден отрицателен тест след трансфер (направени са всички видове изследвания),без никаква имплантация.Колкото съм доволна от докторката,толкова вътре в мен постоянно седи една несигурност - дали не пропуска нещо.И оттам започнах да се чудя - дали да сменя доктора и дали обсъждат като екип неуспешните си опити и съответно да си дават идеи/помощ/насоки?!

# 659
Имаше ли промяна на подхода и при различните трансфери? С какъв фактор сте? Както знаем, шанса за усшпех е около 30-40%, тъй че повечето от нас минават през неуспехи - някой през повече, други през по-малко. Аз имам 2 отрицателни, третия е положителен и съм 8-ми месец вече.

Но ако няма промяна в подхода, не се правят изследвания за установяване на потенциални проблеми, може би е по-добре да смените. Все пак имайте предвид, че може започнете отначало с новия лекар и той да приложи същите методи.

Аз също имах перидо, в който бях малко скептична, даже последния път отписах опита си заради лека хиперстимулация, но се случиха нещата. Просто трябва да имаш доверие в лекаря и да се надяваш да се случи Heart

Общи условия

Активация на акаунт