Какъв крем за лице използвате? – 21

• 79 600
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Кожата ми е смесена, не бих казала, че използвам най-подходящият за мен крем, но откак включих във вечерната си рутина серум с Ниацинамид усещането сутрин е за чиста и приятна на допир кожа.

# 571

Ето този, забравих да уточня.
Тежък ли е, зашушва ли порите, лепне ли?
Изобщо не лепне и попива прекрасно,за мен не е тежък,но съм с много суха кожа.
За амзна не съм сигурна,че е най-добрият крем,богата консистенция има.
Аз съм със смесена кожа, както казах, но кремът се разбира прекрасно с нея. Да богат е, но не го усещам като тежък филм върху лицето. На сутринта кожата ми е попила всичко и изглежда чудесно. Не ми запушва порите.
Хубава хидратация е и нощната маска на Ланком с роза. Тя е много лека и би била добра за по-мазна кожа.

# 572
И аз подкрепям мнението за Авен, за серията за мазна кожа. Ползвах я преди 10 години и тогава ми беше ок, но сега ще ми е много тежка. Зелената Биодерма определено я развалиха, нищо общо с качеството преди години.
В момента довършвам любимия ми Revitalift laser renew на Лореал за дневен( ако някой се вълнува много от съставките, това е най-добрия им крем, на който съм попадала) и серум с витамин Ц на Physicians formula. Серумът ползвам вечер, силиконов ми стои, но харесвам колко гладка ми прави кожата. Иначе като други качества, не съм впечатлена. Дневният крем на Дева с витамин Ц ми се отрази много по-добре. Мисля скоро да тествам новия нощен серум на Биотрейд, но за дневен още умувам. Ще изчакам другия месец около 8 март какви оферти ще има по аптеките.

# 573
Uriahe Age Protect е една от "аптечните" марки за анти-ейдж грижа,които и като фармацевт със засилено интерес към мед. козметика бих препоръчала. Използвала съм наистина много продукти от различни класове козметика,но специално нощната грижа от тази серия е едно от най-добрите. Горещо препоръчвам -имат дневен, нощен вариант, серум и до колкото помня -околоочен, в различна консистенция в зависимост от типа кожа. Аз лично тествах нощна грижа за смесен тип кожа-лепна ми.
Така че,имайте ги впредвид като вариант. 🍀

# 574
Uriahe Age Protect е една от "аптечните" марки за анти-ейдж грижа,които и като фармацевт със засилено интерес към мед. козметика бих препоръчала. Използвала съм наистина много продукти от различни класове козметика,но специално нощната грижа от тази серия е едно от най-добрите. Горещо препоръчвам -имат дневен, нощен вариант, серум и до колкото помня -околоочен, в различна консистенция в зависимост от типа кожа. Аз лично тествах нощна грижа за смесен тип кожа-лепна ми.
Така че,имайте ги впредвид като вариант. 🍀
В списъка са ми за проба точно тази серия на Юриаж, обаче имат ретинол, а съм бременна. Може би на есен ще ги тествам.

# 575
  • Бургас
Бюджетен и прекрасен,нелепнещ,попиващ крем е и крем маската на Микса.
Хубави са им продуктите,понякога редувам Виши и крем-маската на Микса вечер и резултатът е чудесен.
Търся хидратация и подхранване,но и доста изглаждат фините линии.

# 576
Кожата ми е смесена, не бих казала, че използвам най-подходящият за мен крем, но откак включих във вечерната си рутина серум с Ниацинамид усещането сутрин е за чиста и приятна на допир кожа.
Кой серум с Ниацинамид ползваш? И аз искам да го включа, но се колебая, даже не знам кой да избера

# 577
Момичета, благодаря ви за идеите, довечера ще седна и ще си запиша. От ординари имат един хидратиращ, пробвах го и ми запуши бая пори, ще проуча и авен. До сега бях с тяхна слънцезащита за проблемна кожа и съм доволна. Видях една на SRV и мисля да я тествам нея. Пак за мазна кожа е .

# 578
  • Пловдив
Кой серум с Ниацинамид ползваш? И аз искам да го включа, но се колебая, даже не знам кой да избера
Geek & Gorgeous › B-Bomb - 10% Ниацинамид + Цинк

# 579
Хм, аз си взех на Uriage AGE PROTECT КОРИГИРАЩ КРЕМ-ФИЛЪР С НЕЗАБАВНО ДЕЙСТВИЕ, заедно с околоочен крем. Не мога да преценя, обаче, кога е добре да ги мажа - вечер ли?
И още едно чудене имам - когато използвам серум, кога е по-добре да го прилагам - вечер или през деня, под съответния крем?

# 580
Оптималният вариант е сутрин и вечер под крема, иначе, както твоята кожа се чувства добре.

Хм, аз си взех на Uriage AGE PROTECT КОРИГИРАЩ КРЕМ-ФИЛЪР С НЕЗАБАВНО ДЕЙСТВИЕ, заедно с околоочен крем. Не мога да преценя, обаче, кога е добре да ги мажа - вечер ли?
И още едно чудене имам - когато използвам серум, кога е по-добре да го прилагам - вечер или през деня, под съответния крем?

# 581
  • Пловдив
Околоочен и хидратиращ крем се слагат сутрин и вечер.
Серум според вида. Някои се нанасят сутрин, други вечер.

# 582
Всъщност да, аз говорех за съвсем стандартните хидратиращи и анти ейдж. Не беше конкретизирано да е някой специфичен.

# 583
Ползвам на HISTOMER с Витамин С - дневен крем.
Някой има ли наблюдения за марката и конкретно за крем HISTOMER VITAL FILLER за възраст 45-50 г.?

# 584
  • София
Да питам възможно ли е от серум на Ординари с ниацинамид 10% и цинк 1% да ми се изсуши кожата?Никога не е била суха. Използвах го само вечер 1м.
Кой е крема маска на Микса?

Общи условия

Активация на акаунт