Какъв крем за лице използвате? – 21

• 79 611
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Обещах да ви дам отзив за козметиката на Руми. За съжаление ще кажа, че се разочаровах от нещата за лице. Бях поръчала глол околоочен крем - от него направих алергична реакция. Това за първи път ми се случва от козметика. Освен него взех и хидратиращ и Пуга крем, слава Богу малки. От тях не се обринах, но са ми тежки, не ми попиват добре и като цяло не се харесахме, ще ги пусна всичките в размените. Уточнявам, че съм със смесена кожа и вероятно за това ми идват тежки.
Взех и измиващия балсам. От него мога да кажа, че съм доволна, върши си добре работата.
Най-много ме впечатли дезодорантът с лимон. Мирише свежо, на истински лимон, дори след изпотяване.
Кремът за стъпала също е хубав.
Също ще дам отзив за Виши Лифтактив(нощен) . Минаха може би десетина дена от както го ползвам. За мен това е страхотен крем, кожата ми става кадифено мека на сутринта, фините линии се заглаждат, въобще разкошен разкош 😊 Много благодаря, че ми го препоръчахте.
И накрая стигнах до извода, че кожата ми, очевидно не харесва натуралната козметика, колкото и да съм привърженик на природните методи. Много по-добре ми се отразяват Виши, Клиник и Кларанс и повече експерименти с биокремове няма да правя.

# 556
От тази тема разбирам, че Руми продава козметика. Тя самата не е добра реклама на тези скъпи кремове, които виждам в сайта и.
За тези пари бих си избрала крем от аптека, но.....всеки сам си преценя

# 557
Като споменахте Виши заглеждам ампулите вит. Ц. Ползвали ли сте ги?
Viktoriai, ти от кой лифактив си доволна?

# 558
В момента довършвам един крем Nivea Q10 + C, който обаче много скоро след отварянето му си промени миризмата и сега ми мирише на някаква много натрапчива кухненска подправка. Още ще го потърпя и мятам в коша.
Ще попрочета тук за идеи за нещо по-бюджетно, което да не е пълен боклук или което поне да не мирише гадно.

# 559

Ето този, забравих да уточня.

# 560
В момента ме спасява това да комбинирам кремовете си, два хидратиращи крема и отгоре един по- мазен да ги "заключи". Поне порите ми не се запушват.
Сега прочетох за сераве и разбрах че май съм направила грешка. Взех си лосиона за суха кожа, а той  бил по- лека версия на крема, аз нямах идея че имат разлика. Като ходя до магазина ще грабна и крема в малък размер за да пробвам, поне е достъпен вариант и ще съм щастлива ако работи добре за мен.
И аз сефте чувам за козметиката на Руми Илиева, че тя какви познания има за тези неща?

# 561
Привет, дами! Случайно да сте ползвали продукти от серията на la roche hyalu b5? Дерматоложка ми ги препоръча за хидратаця и каза, че кремът е подходящ за зимата, а серумът за лятото (явно е по-лек). Някакви наблюдения?

# 562
  • Orihuela Costa,Spain
Привет, дами! Случайно да сте ползвали продукти от серията на la roche hyalu b5? Дерматоложка ми ги препоръча за хидратаця и каза, че кремът е подходящ за зимата, а серумът за лятото (явно е по-лек). Някакви наблюдения?
Здравей,ползвах серума известно време, по препоръка на моята дерматоложката,ами изобщо не ми допадна,супер лепнещ и непопиващ,на 43 г съм ,с нормална кожа.Подозирам (поне тук )че им плащат, за да те насочват само към определени марки ,с които работят.

# 563
  • Варна
Не съм срещала из темата, затова да попитам за мнение относно този продукт на Revox, както ако имате и впечатления от самата марка. Околоочен крем е, с ретинол, силно препоръчан от консултантката в Дъглас (на която веднъж казах, че нямам нужда от помощ, ноо тя беше изключително настоятелна 😑)
12лв е, и като разгледах продуктовата линия силно ми напомня на The Ordinary, които доста харесвам (даже всъщност затова влязох в Дъглас, но околоочния серум на The Ordinary не ме впечатли с нищо, та затова търсих заместител)

Иначе основно ползвам кремът за лице на The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA или на Лореал Хидратиращ флуид Hydra Genius. Скоро отивам по пътя за антиейдж крем за лице ии ще ми трябва нещо по-силно 😭😂

# 564
  • Бургас

И аз непрекъснато го хваля този крем,най-любимите ми е, хидратира,спаси ми кожата...
Но има лек аромат,макар че на мен и ароматът ми харесва,не го препоръчвам за хора с непоносимост.

# 565

Тежък ли е, зашушва ли порите, лепне ли?

# 566
  • Бургас

Тежък ли е, зашушва ли порите, лепне ли?
Изобщо не лепне и попива прекрасно,за мен не е тежък,но съм с много суха кожа.
За амзна не съм сигурна,че е най-добрият крем,богата консистенция има.

Последна редакция: вт, 22 фев 2022, 06:54 от bubanka

# 567
В момента довършвам дневен крем Clinique Supersedence, който съчетава хидратация и защита при градски условия с SPF40. Не мога да кажа,че е уау, честно. Върху лицето ми оставя слой,който усещам, това на мен не ми допада.
Околоочен крем използвам Este Lauder Revitalizing Supreme. Допада ми.
Нощната ми грижа е Vichy Idealia night в комбинация с L'Oreal Revitalift Lazer Renew серум, които горещо препоръчвам.

# 568
Момичета, а имате ли препоръки за добър нощен крем, но за мазна кожа склонна към акне ?
За дневен съм доволна много от Lumene NORDIC HYDRA, взех го от  коледните намаления на лили и за пръв път не посягам паралелно и към друг крем, ще помисля, дали пак да взема същия, или да пробвам друг от марката.

# 569
Момичета, а имате ли препоръки за добър нощен крем, но за мазна кожа склонна към акне ?
За дневен съм доволна много от Lumene NORDIC HYDRA, взех го от  коледните намаления на лили и за пръв път не посягам паралелно и към друг крем, ще помисля, дали пак да взема същия, или да пробвам друг от марката.

Преди години, когато имах склонност към акне, бях доволна от добрия стар авен. Имат матираща хидратация от серията клийнанс, както и още по-хидратиращ-мисля, че хидранс се казваше. Авен си е суперза акне и мазна кожа. В днешно време съм с чиста и по-скоро суха към нормална кожа, мога да ползвам и тежки неща.

За суха акнеична кожа добър е и Виши аквалия термал лайт, т.е. лекият вариант. Може да пробвате и хидратацията на Ординари-тя е изключително нищоправеща за сухи и дори нормални кожи по мое мнение, но е супер за мазна кожа и не води до пъпки.

Клиник мойсчър сърдж също имат лека формула без олиа за мазна кожа.

Общи условия

Активация на акаунт