🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 4 - и по света

• 32 454
  • 811
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Браво на вас, успявате да разпознаете всички. Аз до сега от този сезон само Мария Игнатова познах без чужда помощ, но тя буквално се издаде с речитатива, който изпълни. Никога нямаше да се сетя, че Малинката е Лейди Би, а и Малинката ми се струваше, че е доста слаба, но сигурно е било илюзия от самия костюм.
Интересно кой ли ще спечели този сезон.

Последна редакция: нд, 17 окт 2021, 23:59 от marzeliva

# 541
На мен доста мудно ми върви този сезон. Маските по-малко на брой ли са, че вкарват толкова пълнеж?
Реално погледнато, костюмите са хубави, участниците не са напълно разкрити и въпреки това шоуто не предизвиква голям интерес, както предните сезони. Вижда се и в темата колко е вяло.
Сякаш им куца сценичното представяне и изпълнението на песните.

# 542
Никога нямаше да се сетя, че Малинката е Лейди Би, а и Малинката ми се струваше, че е доста слаба, но сигурно е било илюзия от самия костюм.
Лейди Би си е слаба, не е илюзия. Не ѝ намирам много снимки в цял ръст, но тази е от миналата година.

Скрит текст:

# 543
  • Испания
И тази е от миналата година. 

Не знам какво си е правила на лицето, но снощи изглеждаше ужасно.

# 544
Аз не се учудвам, тя е абсолютен хамелеон в лицето. Всеки път като я видя, все едно е друг човек. Долните снимки са правени през няколко месеца.

Скрит текст:

# 545
Много е яко когато в "Маскираният певец" си свалят маската и пак не знаеш кой е.

# 546
Много се е набола, направо на последната снимка е жива Ирини. Не пее зле, но винаги е била твърде евтина.

# 547
  • UK
И на мен ми е голяма боза тази година, вчера нямах търпение да свърши. Рекламите след всяко изпълнение определено не помагат.

# 548
  • София
Аз пък съм се замислила за Самурая. Не го знам Кристиан Костов в Москва ли е, в Китай ли е, ама Самураят май е той. Кристиан е по-висок, Славин ми се струва нисък за Самурая. Стефан Илчев пък не ми се връзва по улики. По глас ми е някой от тримата, най-малко Славин, категорично не ми е жена и по излъчване, и по звучене.

# 549
За всички, които се чудят кой е Самурая - Александър Георгиев е на 10000%. Момчето от миналия сезон на "Гласът на България".
Пуснете си негово изпълнение от кастинга, от концерти, както и новата песен. Гласът му е 1 към 1, даже не го преправя, със своя глас сш пее.
Потърсих информация за него в интернет, в едно интервю казва, че освен да пее обича да спортува и РИСУВА. Всичко му е двойно - живял е в Манчерстър Юнайтед, свири на китара и пее.
Това е Самурая

# 550
  • София
Александър Георгиев даже не го знам кой е, за да преценя дали той е Самураят Simple Smile За протокола - Кристиан го знам от Евровизия, Славин - от концерт с "Фондацията", а Стефан Илчев - от негов дует с Тони Димитрова. Формати взех да гледам покрай пандемията Wink

# 551
И аз за първи път го чувам.
Предвид миналия сезон с онзи Мишлена, няма да се изненадам пак да поканят някой неизвестен, но ако е така, то поне биха заложили на кадър от Нова, не виждам защо да канят непознати от конкурентни формати.

# 552
Този ми е безизвестен. Като са "звезди" от други формати, имат ли право толкова скоро да се появят в конкурентна телевизия?

Последна редакция: нд, 17 окт 2021, 21:04 от VaniaK

# 553
И аз това си помислих, изглежда е човек на Бтв, още пишат за него от време на време, но пък е бил в “Гласът” преди година и кусур, едва ли все още има договорни отношения с тях.

# 554
Моето мнение още от първата поява на Самурая та и до сега е, че това е еди от братята Аргирови. И заради гласа и заради движенията по сцената и заради уликата с "двойното", а и те бяха гости в последния сезон на капките, а всички знаем, че си върти едни и същи. Имам малко съмнение и за Славин заради гласа.
PS: сега си пуснах да чуя Александър и наистина гласа е същия, но не мисля, че биха го поканили и въобще, че някой от водещи и панел го знаят това момче.

Последна редакция: нд, 17 окт 2021, 21:57 от Кики Братанова 643819

Общи условия

Активация на акаунт