🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 4 - и по света

• 32 451
  • 811
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Еййй, много интересно предположение за брат Аргиров да е Самураят. И в уликите е сниман на мост над река, ако може да се приеме това като асоциация с Пловдив, откъдето са братя Аргирови. Но сякаш е много статичен Самураят по време на изпълненията си в сравнение с братята. Но пък в гласа има прилика, интересна е тази следа.
Като пееше „Rolling In The Deep" обаче, много ми заприлича на гласа на Жана Бергендорф. Но аз така или иначе почти никой не познавам през този сезон, така, че сигурно и този път съм се заблудила. Simple Smile

Последна редакция: пн, 18 окт 2021, 00:05 от marzeliva

# 556
Как се взимат билети за шоуто, че детето постоянно ме навива да ходим

# 557
Няма билети, с покани е.
Или ако познаеш някоя загадка в профила им във фейса.

# 558
  • Испания
Лейди Би: Аз съм много енергична, постарах се вдъхна живот на маската на Малинката

# 559
Интересното е, че и на мен ми мина такава мисъл за Самурая- че може да един от близнаците Аргирови, заради уликата “всичко по 2” и Скандинавието, но не знам дали е някой от тях е рисувал (мисля че имаше такава улика). Освен това още не мога да го преценя- мъжки или женски глас е това.
Хареса ми участието на Лейди Би, миналия път добро попадение като гост маска беше и Мишо Дюзев, слушам го като радиоводещ, но изобщо не го разпознах. Дано и нататък има подобни свежи изненади.

Последна редакция: пн, 18 окт 2021, 13:47 от fenyx

# 560
Алекс Георгиев е наистина супер непознат за много хора и би било абсурдно да участва, понеже няма голяма музикална кариера като някои други звезди излезли от музикален формат. Но го смятат за българския Майкъл Джексън, защо да не Маги да иска да му подаде ръка и чрез това шоу повече хора да научат за него? Само като му чуя гласа и го сравнявам с този на Самурая - ми същия е. Уликата с рисуването, тази, че всичко му е двойно просто сочат към него. За това е и трудно да бъде познат, пее на фалцет и това донякъде обърква зрителя мъж ли или жена. Той е със сигурност.

# 561
По-интересно ще е да е брат Аргиров, но никаква прилика с глас не долавям. За Алекс също съм скептична и то не че масово не го знаят кой е, ами по-скоро заради другата телевизия и формат. Но е млад глас Самурая със сигурност. Искам да ми е изненада, но се учудвам как може да се бърка с жена ... Снощи хванах края на Рачков и тъкмо мернах Славин, ами по движенията ми е баш той. Иначе за някой, който е с висок глас и рисува се сещам само за Благовест Зерлиев, обаче и той като Митко Кърнев ще втрещи публиката. Мернах го като коментар във Фейса дори.

Последна редакция: пн, 18 окт 2021, 14:42 от evencee

# 562
  • София
Маскираният певец (16.10.2021) - част 1 и Част 2

Сезон 3 Епизод 6

Скрит текст:
 Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

# 563
  • UK
Алекс Георгиев е наистина супер непознат за много хора........ За това е и трудно да бъде познат, пее на фалцет и това донякъде обърква зрителя мъж ли или жена. Той е със сигурност.

Да бе, точно фалцетът пречи да разпознаят някой световно непознат. Satisfied

# 564
Теди Кацарова е завършила художествена гимназия ако помня правилно. Скандинавието също може да се свърже с нея. Аз залагам тя да е Самураят.

# 565
Теди Кацарова е завършила художествена гимназия ако помня правилно. Скандинавието също може да се свърже с нея. Аз залагам тя да е Самураят.
Теди не участва ли вече ?

# 566
Изредихте всички участници от предните сезони. 😁
Не мисля, че ще повтарят пак някой.

# 567
Аз не бих се учудила.Даже си мисля,че със сигурност има някой от предишен сезон.И ще ни кажат:Изненада!:joy:

# 568
Теди не участва ли вече ?

Е, участва, отпадна рано, та може да е реванш, все пак пее хубаво. И Маги Джанаварова, и Дара, и Къци са с няколко участия, така че не би ме изненадало.

# 569
  • Испания
Промото за събота

Тази седмица няма да пускам анкета, за да не гласуваме за несъществуващи маски. Ясно е, че ако се появи заекът, искаме той да си ходи.

Общи условия

Активация на акаунт