Тя определено е зелена още и изобщо не познава мъжете. Прав е, когато й е казал, че е лигава.
Госпожа, вие прочетохте ли първия пост?
Значи, той не пипва нищо вкъщи. Не чисти, не готви, не пере, нищо.
И двамата работят. Тя има 8 почивни дни, а той 15. И тя трябва да върши всичко. Откъде накъде?
Единственото, което иска от нея е да готви.
Ако тя поиска някакво внимание, отказва. Отказва да говори с нея, чати си по телефона, говори по 1 час с някакви мъже. Не излиза никъде с нея, щото бил изморен дори в почивните дни. Тоест я приема за саксия. Но за да я изчука не е изморен.
И за теб това е нормално съжителство м/у хора, които уж би трябвало да са влюбени и да се обичат. Моля ти се.
Но ако и ти получаваш отношение като на куче и не познаваш друго отношение, разбирам те.
Също така при такова отношение е напълно нормално на нея вече да не и се прави секс с въпросния.
Това че е сменила работата за да изкарва пари, не го пише никъде, нито, че го е направил заради нея. Това са си твои фантазии някакви. Ти просто не четеш какво се пише.
Да бе да. Ще работя аз, ще деля сметките с някой, ама ще върша цялата къщна работа. Как пък не.
Щом ще се дели, всичко се дели. Ако на някой не му изнася и няма получено елементарно възпитание за битов живот, го връщам на майка му. Да не говорим и за въпросното отношение.
Като имаш 16 години брак и 2 деца и мъжът ти изкарва пари, тогава ще се мериш с мене по отношение на мъжете.

Боже, колко си ми елементарничка.
Ама толкова им е капацитета на някои хора. Като няма какво да кажат се мъчат да хапят.
Не ми трябва да се меря точно с теб. Нямам навика да се меря и сравнявам с другите.
А и не мисля, че има какво да меря или сравнявам, камо ли да завиждам на жена, която е робиня, мисли като роб и се радва, че е роб.
Смачкани и комплексирани жени, които са свикнали да ги подритват има бол. Все ще намери някоя с мисленето на Бътър. Да върши всичко, а тюфлека да седи само на дивана.