Колко търпение е нужно?

• 14 900
  • 432
  •   1
Отговори
# 255
Скрит текст:
Аз пък въпреки всичко мисля, че той я обича ! Защо ли ? Еми щото никой мъж няма да се юрне да изкарва повече пари, за да осигури благоденствие на жената до него, ако тя не му е важна. И ако тя положи малко усилия да не е толкова дребнава, негативна и досадна може да имат щастлива връзка, която да прерастне в брак.
Тя определено е зелена още и изобщо не познава мъжете. Прав е, когато й е казал, че е лигава.

Госпожа, вие прочетохте ли първия пост?
Значи, той не пипва нищо вкъщи. Не чисти, не готви, не пере, нищо.
И двамата работят. Тя има 8 почивни дни, а той 15. И тя трябва да върши всичко. Откъде накъде?
Единственото, което иска от нея е да готви.
Ако тя поиска някакво внимание, отказва. Отказва  да говори с нея, чати си по телефона, говори по 1 час с някакви мъже. Не излиза никъде с нея, щото бил изморен дори в почивните дни. Тоест я приема за саксия. Но за да я изчука не е изморен.
И за теб това е нормално съжителство м/у хора, които уж би трябвало да са влюбени и да се обичат. Моля ти се.
Но ако и ти получаваш отношение като на куче и не познаваш друго отношение, разбирам те.
Също така при такова отношение е напълно нормално на нея вече да не и се прави секс с въпросния.
Това че е сменила работата за да изкарва пари, не го пише никъде, нито, че го е направил заради нея. Това са си твои фантазии някакви. Ти просто не четеш какво се пише.

Да бе да. Ще работя аз, ще деля сметките с някой, ама ще върша цялата къщна работа. Как пък не.
Щом ще се дели, всичко се дели. Ако на някой не му изнася и няма получено елементарно възпитание за битов живот, го връщам на майка му. Да не говорим и за въпросното отношение.
Ми стой си стара мома.
Като имаш 16 години брак и 2 деца и мъжът ти изкарва пари, тогава ще се мериш с мене по отношение на мъжете.
Ха, само това ли ще кажеш? Joy
Боже, колко си ми елементарничка.
Ама толкова им е капацитета на някои хора. Като няма какво да кажат се мъчат да хапят.
Не ми трябва да се меря точно с теб. Нямам навика да се меря и сравнявам с другите.
А и не мисля, че има какво да меря или сравнявам, камо ли да завиждам на жена, която е робиня, мисли като роб и се радва, че е роб.

Съфорумките, които възхваляват въпросния тюфлек - моля да го осиновят, да си го вземат за мъж, за любовник или за домашен любимец. Нека този човек да намери перфектната среда за себе си и да спре да мъчи повече жени.

Смачкани и комплексирани жени, които са свикнали да ги подритват има бол. Все ще намери някоя с мисленето на Бътър. Да върши всичко, а тюфлека да седи само на дивана.

# 256
Ми да се разделят съквартирантите с привилегии. Ако на някого от двамата му потрябва секс, имат си телефоните.
Тя и камилата е търпелива, ама никой не й завижда за търпението.

# 257
Стрина, ти назад писа някъде, че бил необразован. Тоест, само с гимназия? Защото ако е на 26-7-8 и не е продължил образование в университет, то би трябвало да работи от 19годишен и да има достатъчно трудови навици. Тоест да няма смехотворни изцепки от рода на 'от 8 месеца съм на нова работа'.
А и пишеш, че допреди 8 месеца е работил на друго място за по-малко пари, което е сменил и вече е на приблизително същия доход като жената. Прилича ми на комплексарски ход, от който той не е доволен, от което ми се струва и че предишната му работа е била нещо синекурно.
Кофти впечатление ми прави като цяло. Хода с временното отиване при приятелка не го разбирам, просто бих тръгнала по социален живот, краен случай по молове, с прибиране в много късни часове, за да избегна контакт с мъжа, докато си търся квартира. Това по принцип, нали, на практика в подобна ситуация с доста по-разбран, но пак мързелив мъж му казах да се изнася обратно при родителите си - те живееха на по-малко от 10 мин пеша.

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 04:17 от -Narcissa-

# 258
Е, щом е на 25 има още достатъчно време да пробва и избира, докато намери подходящият за нея. Желая успех.

# 259
На колкото и години да е, на 25, 35 или 55, за какво й е гажде, което не я отразява и с което не й е интересно. А и на него с нея не му е интересно. Класически пример на несходство в характерите.

# 260
На колкото и години да е, на 25, 35 или 55, за какво й е гажде, което не я отразява и с което не й е интересно. А и на него с нея не му е интересно. Класически пример на несходство в характерите.
Охо, на 35 ще е далеч по-търпелива, на 38 ще е направо щастлива, на 50 ще му плаща хотела (Равена)

# 261
По-скоро да ù пожелая да е поела малко човешки манталитет от стринка, че с парцалуване, черпакуване и краковдигане може и да не се урèди у живота.

# 262
  • Тра-ла-ла
Момичето е на 25 години, господинът е година-две по-голям.
Че той, ако на 26-27г се влачи цели 8 месеца, утрепан от офисна работа....на 36г трябва да е легнал и скръстил ръце в очакване на неизбежното Joy Симулант ми се чини тоя...

# 263
Аман от жертви. Големи мъже, голямо чудо 🤮

# 264
Аз така и не разбрах с какво се занимава в почивните си дни младежът, освен да лежи и да чака гаджето да се прибере от работа, да му изчисти и да го нахрани? 8 месеца лежане, не му ли омръзна, бе? Кокалите не го ли заболяха?
Сериозно, освен ходене на работа, нищо друго ли не прави? Срещи с приятели, хоби, нещо друго?

# 265
  • Варна
Така описаният екземпляр, не става и за чеп. Струва ми се, че той ще бъде облекчен ако/когато го зарежат. В момента, човекът няма нужда от връзка, но не му стиска да сложи край. Пък докато е в тия озорени отношения, извлича някакви ползи.
Дамата да си направи услуга и да изчезва.

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 10:10 от plqsak

# 266
Приятелката да му купи въдица. Добро статично хоби за бездеен човек. Поне няма да лежи на дивана цялото си свободно време, а и ще има за какво да си говорят: "Ееей такава беше!"

# 267
Като чета бътър направо настръхвам. То бива липса на критерии за оценка, бива,  ама единственият да е да не останеш стара мома?! И то сега, когато почти няма обществен натиск по въпроса, т. е. никому не пука женен ли си, не си ли. И да считаш изкарването на пари за любов, а годините брак за върховно постижение?!
Наскоро една позната споделяше за дъщеря си "тя да намери някой да си роди детенце, пък все някак ще го изтърпи".
Направо без думи останах, за съжаление подобно мислене явно не е единичен случай.

# 268
Е вие да не мислите, че семейния живот е филм, то си е търпение. Те мъжете обичат вкъщи, за какво да излизат, като тя му е в тях, само пари да харчат.

# 269
Така е, а неговото търпение да излезе с нея къде е?
Животът е харчене на пари. Храна, ток, дънки, телефони, интернет, памперси, детски обувки... Някои стигат едва до интернета и пак им пречи, та се налага държанки и мъжкарани да ги защитават. Иронията...

Общи условия

Активация на акаунт