Хистеректомията е вече факт.Какво следва след нея?

• 20 950
  • 139
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Beni ST, скоро се събудих с такава болка под лявото ребро, даже не болка,  като все е едно разтегнато и точно ми се беше събрало голямо вървене предни дни, но не го свързах с това. Нямам хистеректомия, но ми стана странно,  забравих да погледна какъв орган има там. На следващия ден отшумя.

# 136
Здравейте, нова съм и никъде не намирам тема за миомите. Имам миомен възел 4 см и съм на 28г. Лекарката каза да го следим, но не съм изобщо наясно и ммного се изплаших. Четох в интернет за хистеректомия.

# 137
  • Пловдив
Здравейте, нова съм и никъде не намирам тема за миомите. Имам миомен възел 4 см и съм на 28г. Лекарката каза да го следим, но не съм изобщо наясно и ммного се изплаших. Четох в интернет за хистеректомия.

Хистеректомията е крайна мярка. Ако миомата започне да прави проблеми от типа на кръвоизливи или да стане много голяма, може да се отстрани само тя.
Правилно ти е казала да се следи. Много жени имат миоми, без да знаят. Важното е да не правят проблем.

# 138
  • Бургас
https://www.bg-mamma.com/?topic=1662451

Това е тема за операция само на миома.

Ако пуснеш в гугъл "миома бг мамма" ще ти излязат много теми. Ако нещо конкретно искаш да попиташ може да ми пишеш на ЛС.

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 11:02 от Галчудо

# 139
Не се притеснявай, хистеректомията е крайна мярка в този случай. Следи се както ти е казала лекарката и всичко ще бъде наред.

Общи условия

Активация на акаунт