Лотария "Зелена карта" 2023

• 53 237
  • 608
  •   1
Отговори
# 345
Благодаря ви!
Както Opossum е предположила ще подавам документи не за лотарията, а на база брак.
Не намерих такава тема, обаче (едва ли има чак толкова много случаи) и затова спамя тук...виждам, че има хора наясно с доста въпроси.

# 346
Не мисля, че има разлика. Аз бях с годеническа виза и на всички етапи след това не ми е бил нужен апостил.

# 347
  • Sunshine state
Става дума за зелена карта, а не за регистриране на брак и дете. Не, няма работа в общината в този случай. Това отношение към картата няма.

# 348
Здравейте, някой има ли информация как вървят нещата, някой въобще има ли насрочено интервю? Моят кейс номер започва със 7###, но до момента след попълването на ДС-260, не съм получил никаква обратна връзка.

# 349
Здравейте, някой има ли информация как вървят нещата, някой въобще има ли насрочено интервю? Моят кейс номер започва със 7###, но до момента след попълването на ДС-260, не съм получил никаква обратна връзка.

Влезте да проверите там където сте видели че сте избрани , виза бюлетина за март е 13500

# 350

Влезте да проверите там където сте видели че сте избрани , виза бюлетина за март е 13500

В сайта на ESC няма никаква информация, освен мейла, че съм избран.

# 351
Здравейте само да кажа че за DV2022 има издадена само една виза през Декември месец от посолството в София. Работата е много зле. Ето линкове с много данни, използвайте филтъра за категориите визи и търсете не България, а София ( SOF)
https://savediversityvisa.org/
https://public.tableau.com/app/profile/noyan1550/viz/USVisas-Sav … rsityVisa/USVisas

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 10:22 от Scott

# 352
  • Mediterraneo
.

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 14:55 от Тарталета

# 353
Миналата година първото интервю беше април, и правеха по 2-3 на месец до септември.
Тази година поне изтеглените са по малка бройка. В смисъл нямат оправдание да не минат.

# 354
Ние също минахме успешно интервю,но трябва да предоставя ковид сертификат на детето и тогава ще ни пратят визите,или сега ще пратят нашите,а нейната след като и занеса медицинското,но при положение,че ще пътуваме заедно ще ни ги пратят трите заедно.За края на месец Март има още две насрочени интервюта.

# 355
Ей Ралица, много се радвам че сте минали.
Готвите ли се за заминаване.

# 356
Амии тази ваксина за детето ме притеснява  прекалено,иначе здраве и живот края на Юни пътуваме за Аризона.

# 357
Тогава ли ви е крайния срок за влизане.
Всъщност срока е 6м след мвдицинските прегледи.
За ваксините се подготви тук да ти имунизират детето как намерят за добре. Ние след пристигането сложихме още 3 ваксини на дете на 4г. За да посещава прискул.

# 358
Тя мина медицинския преглед,,но не е завършен,защото няма ваксина срещу ковид-19,иначе всички останали си ги има.
Принципно крайния срок е края на Юли,но някак си не искам да е точно в последния момент

# 359
В никакъв случай не оставяйте за последния момент. Полети се отменят, мерки се променят.
Ние заминахме 2 месеца след интервюто.

Общи условия

Активация на акаунт