Пазаруване от НМ, тема 54

• 46 781
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
И аз забелязах промяна в мобилната версия- по друг начин става въвеждането на код, също ми излиза и това за членуването.
Чакам отзиви за тъмносините мам дънки, видях, че имат 1 процент еластан, което все пак е нещо.

# 346
Здравейте,
Преди няколко дни получих персонален код за отстъпка 15% валиден до 07.11. и се чудя дали да го използвам или да чакам черния петък за по-големи отстъпки. Набелязала съм си няколко неща от дрехи за бременни и бебешки, но не са спешни. Преди месец си купих дънки и клин за бременни и съм супер доволна.
Та понеже съм отскоро фен на ХМ и не съм наблюдавала какви отстъпки дават за черния петък минали години, дали отиват над 20%, за да знам дали си заслужава?

# 347
Кои тъмно сини мам дънки?Изпуснала съм нещо .

# 348
Кои тъмно сини мам дънки?Изпуснала съм нещо .
😂
Айде и ти, само такива нЕмаш! Имам 4 чифта с етикетите у нас... Не знам кога ще им дойде реда!

# 349
Дънките са ми страст 😁.
Имам много и все купувам .

# 350
Може ли да си огледам покоите и ще ти изброя кое още ти е страст? 😆💕 Кво да оглеждам... - всичко! 😝
(един ден ще седна и ще си преброя дънките... червилата, лаковете... веднъж си броих обувките, бяха малко над 200, от тогава съм купила още...)

# 351
Може ли да си огледам покоите и ще ти изброя кое още ти е страст? 😆💕 Кво да оглеждам... - всичко! 😝
(един ден ще седна и ще си преброя дънките... червилата, лаковете... веднъж си броих обувките, бяха малко над 200, от тогава съм купила още...)
Леле, Азалия, как 200 чифта обувки, къде ги държиш???  Да не си всъщност Лили Иванова под прикритие? Simple Smile

# 352
Да не си всъщност Лили Иванова под прикритие? Simple Smile
😂😂😂
Прихнах от сърце. 🤗
Ами... така се случи. Държа ги... Не питай! Там, дето ги държа, вече няма свободни рафтове. 🤐

# 353
Започнах да продавам аз обувки,нямам място и съм пуснала на символични цени ,колкото да ги разкарам.Обувки,дънки,червила и гримове по принцип са ми големи страсти

# 354
И аз трябва да го направя, но съм мързелива... Описване, снимане, пращане, разправия с хора, които не знаят какво искат... А и каквото не нося е заровено под тези, които понякога обувам. Трябва да обърна всичко! Имам чисто нови, необувани... Извинете, това ми е болна тема и не и е мястото тук. Просто всеки с отклоненията си! 😇😊

# 355
Аз, откакто станах фен на капсулния гардероб, съм в мир със себе си.
Оставих си само любими дрехи, които харесвам как ми стоят и нося с удоволствие. Другото условие е поне 2/3 от наличните блузи например да се съчетават с 2/3 от поли/ дънки/ панталони.
На мястото на всяко купено ново премахвам старо и така не съм зарината с вещи.
Само ще пиша, че стм голям фен на дънките, но в момента имам 12 чифта, даже искам 10 да бъдат.
Това минимизиране го постигнах и с чанти, бельо, обувки.

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 22:06 от Mateah

# 356
Завиждам ти! Искам и аз!
На мен нищо не ми стои добре, защото не изглеждам добре, ама... такъв е живота. Сигурно и затова постоянно купувам, с надеждата да изглеждам поне малко прилично. 😟

# 357
Ооо, в грешка си!
Килограмите и визията нямат нищо общо със самочувствието.
Да, аз също постоянно ровя и търся нещо ново, купувам го, но след N на брой разочарования си слагам някакви спирачки.
По- добре едно, носено с кеф, отколкото с 20, в които виждам само кусури!

# 358
  • София
Аууу, успокоихте ме, не съм единствената с 200+ чифта обувки и nnn на брой парцали. Ама какво да направя, като ми е слаб ангелът!

# 359
Мислех, че картичките са отживелица, но явно не е така:

Общи условия

Активация на акаунт