Пазаруване от НМ, тема 54

• 46 705
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
# 586
  • Пловдив
аз поръчах плетен панталон (само това нямах... Laughing) номера на магия да видим сега се чудя за дънки искам да не са тънки предложете някой
и за тези с ниска талия, много ли е ниска?

Аз също се чудя на един плетен панталон - вие кой поръчахте? Уголемени ли са и отпускат ли се много?

# 587
поръчах този https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0991291001.html
нямам никаква представа, даже не съм го виждала на живо ,според коментарите е уголемен затова поръчах един номер по-малък от моя
Ако е мек и удобен ще го задържа а и ако ми става Simple Smile

# 588
Дай отзив после.Харесва ми,но няма ли да става на колена?

# 589
  • Пловдив
Simple Smile
И аз си мисля, че става на колена...м не.
Пуснах пак дънки...да има кво да връщам.

# 590
По- скоро бобчетата ще се появят бързо на такъв панталон, иначе е широк и може да не става на очеизвадни колена.
Много са модерни тези панталони, обаче не мога да се представя в такъв.

# 591
Дънки с ниска талия са по-скоро с нормална.

# 592
Аз имам като черния плетения. Малко по ситен е плетивото. Много удобен, много мек и много ми топли, но се цвъка малко.. Доста си го нося и у нас, и на пазар, взех го от магазина намален. Има много и бяха по 15лв ли бяха, 10 ли..не помня, изгоден ми се видя. Доста уголемени са, ама стои хубаво, номер надолу си е добре. Не става на коленете нищо, само дето ми лепи, черен е, много си го харесвам. Не смеех на работа да ходя, подносих си го у нас и навън наблизо някъде... дори си лежа, мотам , бе хубав е , харесва ми, ама да бяхте в магазина отишли и вземете , но.. и в моя има вълна някаква, топли ми , ще ви хареса мисля.

# 593
благодаря утре ще ида до реален магазин а този като дойде живот и здраве ще го мисля Simple Smile  аз го взимам и аз с такава нагласа за квартала, до магазина ала бала Simple Smile

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 10:55 от peppermint

# 594
Аз имам розов оплетен панталон и го нося у дома само Joy за щастие съм хоум офис

# 595
Мале Хепи,как ще ти върви на розовия джин 😍😍😍
И аз май дънки ,тези с цепките на глезена как са?Криви ли се крачола по крака?

# 596
  • Пловдив
Някое пулоФеече сгодно няма ли? Simple Smile

# 597
благодаря утре ще ида до реален магазин а този като дойде живот и здраве ще го мисля Simple Smile  аз го взимам и аз с такава нагласа за кавартала, до магазина ала бала Simple Smile
Ами аз моя края на пролетта някъде го купих или лятото началото. Много хубаво стоят, но мен ме притеснява да ходя на работа, а и го подносих за навън, после у нас не го свалих и така си го ползвам, но става, елегантно стои за 170съм и ми е добре, пран много пъти, моят е малко пухкав дори, много приятен, подобен е на поръчания си мисля. После в МОЛ България , аз оттам го взех видях и белички имаше обаче, бежови, на много изгодна цена. Там сигурно още има, за другите молове не знам, та..да знаеш. Може и да мериш и да си прецениш, дали още ги има не знам, но преди месец имаше доста, ама и времето беше топло. Цената беше мнооого изгодна, отиди и виж, хем ще мериш, дано да има.

# 598
Здравейте! Искам да попитам има ли практика да се откаже да се вземе поръчка от куриер? Поръчката ми от преди 3-4 часа вече се обработва и няма как да я канселирам. Оказа се, че съм пуснала грешен размер на едни детски балерини и то за жалост по-малки. Все още са налични и другите неща, които бях пуснала в тази поръчка и се чудя ако направя втора с правилния номер обувки ще мога ли да откажа да взема първата от куриера. За Манго знам, че става така, но с ХМ досега не ми се е случвало и се  чудя. Имам 30 мин да реша....😁

# 599
Можеш да откажеш да вземеш поръчката, но има вероятност да получиш двете едновременно като поръчаш сега втора, защото ще ги опаковат и изпратят и двете утре. Та, като отказваш, внимавай коя отказваш, гледай номер на товарителница в профила ти и на етикета. И не знам, ако пристигнат заедно, можеш ли да откажеш единия пакет само. Реално са две отделни поръчки и не би трябвало да има пречка, но ако има някой, който е наясно с такава ситуация, дано се включи навреме.
В крайна сметка, връщането е безплатно, върни само балерините. И си поръчай само балерини в размера, който ти трябва.

Общи условия

Активация на акаунт