Пазаруване от НМ, тема 54

• 46 704
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Благодаря много за отговора. Реших да не рискувам с втора и да не стане объркване коя точно да откажа, защото щяха и да са на една и съща стойност. 
Ще върна само балерините.

# 601
Някой виждал ли е това якенце: https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0985699001.html
Зимно ли е или не точно?

# 602
# 603
  • София
Да питам и тука, дали някой е срещал подплатени дънки за възрастни? Май до тук само за деца съм виждала.

# 604
Имаше уж термо дънки за възрастни миналата седмица в лидл. Аз си купих, не са точно подплатени, просто леко по-мъхави отвътре, но усещането е приятно, не знам как ще се държат на студено.

# 605
  • have faith and be patient ..
здравейте , преди  малко пуснах поръчка от компютъра , от нов профил ,и искаше да създам профил за да получавам отстъпки .. това вече на плащането , може би нещо като хм клуб .. но не разбрах бъг ли беше или какво .. влязох на моя си профил от приложението и нищо такова не видях .някой забелязал ли е нещо подобно ?

# 606
  • Бургас
имам нужда от помощ, отдавна не съм връщала покупки от НМ, но сега ми се налага, та какво попълвам като код за връщане?

# 607
  • София
Смисъл?
Има си формуляр за връщане в пратката и с номера - малко, голямо, не беше това, което очаквах и т.н , написани са ти на самия формуляр.

# 608
  • Пловдив
имам нужда от помощ, отдавна не съм връщала покупки от НМ, но сега ми се налага, та какво попълвам като код за връщане?
ами какъвто си е проблема реално Simple Smile Голям, Дефектен и т.н...

# 609
  • Бургас
Взех спортна долница на мъжа ми, но тя е много уголемена и сега трябва да я върна.
Одрязах малката част от формуляра за връщане, отбелязах причината, но има едно поле "Код за връщане" - там какво да се попълни, има оставена място

# 610
Е в дясно са ти посочени кодовете де!
1 - много голям
2 - много малък
3 - не е това, което очаквах и т.н.

# 611
  • Бургас
Е в дясно са ти посочени кодовете де!
1 - много голям
2 - много малък
3 - не е това, което очаквах и т.н.

това е ясно отбелязах го, явно цифрата трябва да я впиша на оставеното място за код

# 612
# 613
Какво значи отрязах?
Нищо не се реже, бланката се попълва и се слага в опаковката за връщане.
Отвън се залепва готовата товарителница. И се предава в Еконт.

# 614
Нали се отрязва и изпраща само долната част на формуляра. Горната си я запазваш.

Общи условия

Активация на акаунт