Пазаруване от НМ, тема 54

• 46 287
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте? Дали ще има промоция за Черен петък в сайта и, ако има- знаете ли каква ще е?

# 646
моя плетен панталон дойде, един размер по-малък поръчах и ми беше точен, но беше с много дълги крачоли и шивачката отказа да го подгъне и аз го върнах. Иначе беше много мек

# 647
Здравейте? Дали ще има промоция за Черен петък в сайта и, ако има- знаете ли каква ще е?

Ще има. Трябва да следиш сайта през цялата седмица. Не е само 1 ден.

# 648
Върнах елека от мъхеста материя и дънки. Дънките за прасци на балерина като моите 😁 а бедрата и задника на муфлон, егати! И повече такова сиво не купувам, изглеждат ужасно, като избелели. А дължината... доста над глезените! Не пише колко е висок моделът, но те са около 175 всичките. Е, на нея са и сравнително добре, на мен с 10 см по-къси! Ще взема да си помисля, че съм дългокрака 😂
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0983947008.html
Елекът е квадратен, колкото широк, толкова и дълъг, все едно съм го откраднала от малката ми сестричка. Той е за жена с ръст не повече от 165. Просто е къс за мен, малко под кръста ми е
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1018281001.html

# 649
  • Варна
Здравейте, включвам се в темата, да чакам черния петък на сайта. Надявах се да е тази седмица, но уви

# 650
Другата седмица ама дали за започне от понеделник , намалението 🤔

# 651
Здравейте, от кои чорапи тип терлици сте доволни?

# 652
освен черен петък предни години е имало и кибер понеделник с много големи намаления онлайн

# 653
Аз очаквах вчера или днес да пуснат някакво намаление, но явно ще е в петък

# 654
От понеделник ще са намаленията.
Следващият понеделник - Сайбър. Аз него чакам. Simple Smile

# 655
Има 25 на бельо ,спално бельо и пижами .Само днес е.

# 656
От понеделник ще са намаленията.
Следващият понеделник - Сайбър. Аз него чакам. Simple Smile
И на мен ми се ще да го дочакам, обаче много от нещата, които съм харесала, няма да ги има дотогава. Confused

# 657
Днес за нов акаунт не ми даде % за бюлетина. Някой да е забелязал?

# 658
  • Пловдив
Не идва веднага, имай търпение Simple Smile

# 659
Аз май ще пропусна тези 25% и ще чакам нещо по-интересно за черния петък и кибер понеделник

Общи условия

Активация на акаунт