Пазаруване от НМ, тема 54

• 46 291
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Добре, че ми казахте за бланките. Аз връщам цялата. Но като съм върнала артикула гаранция не ми трябва.
Иначе последните взех да ги пазя, че не помня мейлите, той и компютърът се затруднява. Sunglasses

# 631
Момичета, успях да поръчам боти Челси ест. кожа, 37 номер. Излязоха ми 49 лв. с код. Ако някой ги иска, да свирка. Ще ги връщам иначе. Реших, че повече искам боти с връзки, та тези остават свободни.😝

# 632
Момичета, успях да поръчам боти Челси ест. кожа, 37 номер. Излязоха ми 49 лв. с код. Ако някой ги иска, да свирка. Ще ги връщам иначе. Реших, че повече искам боти с връзки, та тези остават свободни.😝

Може ли да ги видя?

# 633
Изпрах си дънките дето се отпуснаха,значи на 60 градуса пране и сушилня на пълно сушене се свиха и не се разпускат.Благодаря ,Азалия ти ли сподели?Супер станаха.
Аз. Радвам се, че се е получило същото и при мен така с пералня, и сушилня.

# 634
Ще ги покажеш ли, моля?

# 635
# 636
Ако бяха 38, щях да ги взема, Блонди.

# 637
  • Пловдив
Дънките ми дойдоха, тоя път са ок...аз доволна!

# 638
Аз съм твърдо 37 на боти имам от челситата с малко токче, затова и от тези като видях, че са 37...ръката ми сама цъкна да си направи нов имейл и после регистрацията за да ги поръчам 🤔😂

# 639
  • Бургас
Току що получих няколко неща

Туниката е от дебело трико, простеещо стои и ще я връщам - иначе според мен отговаря на размера.
Клина с цепки изненадващо ми хареса как стои. Много е тънък взех си Л и по добре от М, че щеше да ми е къс на моите 173см.

Пуловера от кашмирена смес е тънък, очаквах малко повече, ще видим дали ще му хареса на ММ.
Дънките учудващо са много дълги, не ми харесаха как стоят и тия големи джобове на дупето, оптически го правят още по голямо. Ще ги връщам имат и някакъв дефект на единия крачол по светли петна като напръскано.

Блузката е много мекичка и приятна, жалко че няма в синьо моя номер бих си взела още една.
Плюшения панталон бива за домашен или до магазина, бих искала и горичката, но много къса, а аз не съм на 20-сет 🤫

# 640
  • София
Момичета, колко торби с дрехи за рециклиране мога да върна в магазин едновременно?
Имам 3 броя торби с размер като на Била примерно.

# 641
  • София
По принцип 2, но и 4 съм носила и само ми го каза информативно момичето.

# 642
  • София
По принцип 2, но и 4 съм носила и само ми го каза информативно момичето.
Благодаря. За всяка торба ли дават ваучер?

# 643
  • София
Да.

# 644

Общи условия

Активация на акаунт