Пазаруване от НМ, тема 54

• 46 319
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Не режа нищо аз.

# 616
  • София
Бланката за връщане е означена с пунктирана линия и наистина е 1/3 от целия лист. Не че не може и цялото да се върне...

# 617
Здравейте! Изтървах едни апрески за детето и много, много ме е яд, всеки ден дебна дали ще ги заредят пак, ама засега не са. Пише и “не са налични в магазините”.  Знам, че зареждат различни неща - но все пак имате ли опит нещо с такъв надпис “само онлайн” все пак мистериозно да се появи в магазините?

# 618
Аз не ходя често в магазина, но един път бях видяла в магазина нещо, което уж го нямало там.

# 619
И аз така, много пъти 😀

# 620
И аз така търсех една блуза на Батман, за която пишеше, че моя размер го има само в мол Сердика, обаче като отидох в магазина на Витошка, намерих една единствена блуза и то точно размера, който търся.

# 621
Здравейте! Някой беше похвалил ботите от снимката. Кой номер поръчахте? И може ли да помоля да измерите стелката? Също така да попитам дали някой има от тези гащеризони - водоотблъскващите? И отговаря ли размера или са уголемени? 86 е размера дрехи, който носи сега. Та се колебая между 86 и 92. Хелп 😇

# 622
Ооо, благодаря ви, значи има надеждааа  Simple Smile Ей тези са:
Скрит текст:
Много ли е нахално - ако някой ги е виждал в магазините в Пловдив да ми свирне, ще ме улесни още повече, в нашия град няма магазин и там ми е най-близко!

# 623
Включвам се с отзив за този "пуловер" - https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0907736002.html  вЕрно, че е фина плетка, обаче вестник може да се чете през него, а и шевовете са под всякаква критика. А много ми хареса на снимка Sad

# 624
Аз моята част си я пазя като съм купувала обувки за децата заради гаранцията.

# 625
Аз моята част си я пазя като съм купувала обувки за децата заради гаранцията.

5) Не забравяйте да запазите горната част на Бланката за връщане на стока или да запишете номера на Вашата поръчка, в случай на необходимост да се свържете с отдела за "Обслужване на клиенти".

# 626
И аз винаги пазя горната част на бланката, когато нещо връщам. В някои случаи, когато нещо е с дефект или сгрешен размер дори съм го и снимала, заедно с попълнената бележка за връщане - преди да го опаковам за наобратно, за всеки случай- ако се наложи после да имам допълнителни разговори по повод връщането.

# 627
# 628
  • Бургас
Пфууу, аз защо бързах да ги харча значи. Щя трябва пак да стягам торбите и да пращам някой сертифициран в мола. 😄

# 629
Изпрах си дънките дето се отпуснаха,значи на 60 градуса пране и сушилня на пълно сушене се свиха и не се разпускат.Благодаря ,Азалия ти ли сподели?Супер станаха.

Общи условия

Активация на акаунт