Пазаруване от НМ, тема 54

• 46 261
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Парката на момата ми поръчах на 7 окт и днес имам смс че е в офис.

# 76
Опитвам се да пусна нова поръчка с нов мейл и регистрация, ама не ми приема дългуча. Влизам, излизам, пак не го приема ..

# 77
  • БГ
Здравейте, някой има ли тези дънки Confused Размерите са 34,36,38 - номерациите са като на панталоните нали 😃 да не поръчам 38 и да дойде нещо огромно 😃

# 78
  • София
Здравейте, някой има ли тези дънки Confused Размерите са 34,36,38 - номерациите са като на панталоните нали 😃 да не поръчам 38 и да дойде нещо огромно 😃
Щом номерацията е такава, значи са като останалите панталони. Ако беше дънковата, щяха да започват от 26-27. Там 36 е вече за мъж, и то не много слабичък Simple Smile, ММ носи 34.

# 79
Моля по-компетентните от мен да ми разяснят как точно се случват нещата в този сайт - в процес на пускане на поръчката ми щракнах върху съответния артикул да видя отново номерацията и се оказа, че номерът, който съм сложила в количката уж е изчерпан. Обаче аз пак си я пуснах и получих потвърждение за приета поръчка. Сега не знам в крайна сметка поръчала ли съм този размер или някой преди мен го е грабнал. Като сложа един номер в количката резервирам ли го или просто някой ме е изпреварил? Благодаря!

# 80
Щом ти е приета поръчката, значи ще ти я пратят.

# 81
  • София
Като сложа един номер в количката резервирам ли го или просто някой ме е изпреварил? Благодаря!
Мисля, че го резервирате, когато е в количката. Т.е. друг не може да го вземе, освен ако не го откажете.

# 82
  • София
Аз не мисля, че се запазва, докато е в количката.

# 83
Не се запазват продуктите в количката, това със сигурност.

# 84
  • Варна
Не се запазват, то ако беше така щяха да висят сума запазени артикули със седмици по количките Laughing

# 85
  • Карлово
Ако се запазваха, нямаше да изчезват артикули от количката.

# 86
  • София
Какво наричате дългуч?

# 87
  • София
Според мен в количката се запазват, но за кратко време. Никога не ми се е случвало да ми изчезне докато плащам (в Зара се случва). 

# 88
  • София
Не се запазват, то ако беше така щяха да висят сума запазени артикули със седмици по количките Laughing
Олеле, обърках се, мислех, че пиша в темата за LCW Flushed

# 89
Да, в Уайкики забелязах, че като сложа нещо в количката и после го показва изчерпано. Като го върна в любими пак го има, скоро ми се случи като се чудех за едни неща. Явно е било последна бройка и май бързах да го поръчам, че други неща през същото време се изчерпаха в любими.

Общи условия

Активация на акаунт