Пазаруване от НМ, тема 54

• 46 773
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Нищо за членство и точки не ми излиза на мен.

# 361
  • на морето
Преди няколко дни ми приемаше HM079, a днес се опъва. И други май имаха този проблем. Задейства ли се по някое време?

# 362
Репоръчайте хубаво якенце зимно за момиче на 6, но слабо. Харесах едно розово, но то така и не се появи повече от както пуснаха кодовете...

# 363
Някой да не ползва код за - 25%?

# 364
Здравейте, имате ли наблюдения върху чорапогащниците за бременни- как са размерите? Предполагам,че не може да се връщат.

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 14:46 от radi86

# 365
Аз също се интересувам от дебелина 100 den. Клин М ми е супер и мисля да се пробвам и с чорапогащник този размер. 165см/55кг съм, вече 64кг 😄

# 366
Аз наскоро си купих от м-н, бяха намалени и съответно поотворени, та съобразих да си взема М, по принцип съм  XS-S. Този взех
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0525979001.html

# 367
Аз също се интересувам от дебелина 100 den. Клин М ми е супер и мисля да се пробвам и с чорапогащник този размер. 165см/55кг съм, вече 64кг 😄
Взех клин М, но чорапогащи поръчах L - отзивите бяха, че стои много стегнато и размер нагоре е по-подходящ.
Като пристигне пратката ще ги видя. Не помня и каква дебелина поръчах.

И да не вземе да свърши, метнах с код и това пуловерче
Скрит текст:

# 368
Момичета, някоя от вас да има това палто? Интересува ме дали е достатъчно дебело за зимата и като размер как е. По принцип съм М, но от HM понякога С ми е по-добре, най-вече горни дрехи- пуловери, тениски.
Скрит текст:

# 369
Преди няколко дни ми приемаше HM079, a днес се опъва. И други май имаха този проблем. Задейства ли се по някое време?

Работи.
Но е еднократен. Ако си го ползвала веднъж, не може пак.
Бобчи, от сърце се смях с твоето "нямане". Joy

# 370
Аз като цяло съм доста разочарована от дрехите им от МАМА серията.
При предната ми бременност си бях взела мн яка блуза на макове, имаше разни свежи пуловери, а сега само някакви едноцветни, еднотипни и изчистени дрехи-изкючително скучни. Даже чорапогащниците им са черно
и сиво-стига толкова.

# 371
Някой може ли да ме ориентира размер 32 и 34 на дънки на кой реално отговаря? 42 и 44 по БГ номерацията?  Thinking

# 372
Каква е тази номерация? За дрехи, за панталони, за какво?

# 373
@Щефи страхотен е пуловера!

# 374
  • на морето

Работи.
Но е еднократен. Ако си го ползвала веднъж, не може пак.
Бобчи, от сърце се смях с твоето "нямане". Joy
Само го пробвах, но не го ползвах преди няколко дни и си работеше. Сега не ще...

Общи условия

Активация на акаунт