Пазаруване от НМ, тема 54

• 46 718
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • София
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0996544005.html
Пристигнаха ми ботите светло бежави са но пак ми идват една идея стегнати горе на прасеца, явно това не е моя тип обувки, но още не съм решила дали да ги върна.
Къде има светлобежови? Точно такива търся, тесни и светли
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0996544002.html
Това са ботите, но са изчерпани, мойте са 37 номер

Момичета такива боти бях мернала и в Зара. Вижте и там, който търси.

# 541
Здравейте, някой има ли идея кога ще заредят в сайта парки?

# 542
Днес върнах две торби и срокът е до 31.01.2022.Имам още три и няма да ги нося скоро,защото няма смисъл.
Иначе беше супер чисто,подредено и празно от към хора.

# 543
Аз имам един ваучер за върнати дрехи, който е бил валиден до януари тази година, но го пробвах и хваща.

# 544
И аз така, Бобчи. То вече няма и какво да нося, но ще е след 31.01.22.
Имам един, ако изскочи нещо около ЧП, или СМ.

# 545
И аз съм събрала 3 торби за връщане, но със сигурност ще ги нося след нова година.

Много ми е интересно дали ще има нещо повече от 10-15% за черния петък.

# 546
  • София
Ами аз се надявам на 20%. 😀

# 547
Обнадеждаващо е това с връщането Simple Smile Моята поръчка е пратена днес, чакам я тия дни да дойде. Ето това яке за девойката чакам: https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0980847002.html
Леко ме притеснява памучната подплата, ама ще се види какво е.
Ако може после отзиви и снимка отвътре да го видя Simple Smile Не изглежда зле на снимките , ама и на мен ми е интересна подплатата да видя
Чист хастар си е вътре, и помен няма от памук. То и отвън плата доста бие на хастар...Честно казано не съм очарована, но няма да го връщам, защото не мога да и намеря яке на девойката. В ХМ има и едни къси, водоотблъскващи, които ми се видяха по-дебели като ги гледах в магазина, но джобовете са външни и не може да се бърка в тях, а тя обича да си топли ръцете в джобовете. Мушнах го в пералнята, дано се държи добре при пране. Аз взех 122 размер за 120 см високо човече, изглежда като да и стане, довечера ще го облече.

# 548
Обнадеждаващо е това с връщането Simple Smile Моята поръчка е пратена днес, чакам я тия дни да дойде. Ето това яке за девойката чакам: https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0980847002.html
Леко ме притеснява памучната подплата, ама ще се види какво е.
Ако може после отзиви и снимка отвътре да го видя Simple Smile Не изглежда зле на снимките , ама и на мен ми е интересна подплатата да видя
Чист хастар си е вътре, и помен няма от памук. То и отвън плата доста бие на хастар...Честно казано не съм очарована, но няма да го връщам, защото не мога да и намеря яке на девойката. В ХМ има и едни къси, водоотблъскващи, които ми се видяха по-дебели като ги гледах в магазина, но джобовете са външни и не може да се бърка в тях, а тя обича да си топли ръцете в джобовете. Мушнах го в пералнята, дано се държи добре при пране. Аз взех 122 размер за 120 см високо човече, изглежда като да и стане, довечера ще го облече.
Може ли снимка да го видя само Simple Smile

# 549
Довечера, че да изсъхне Grinning
Аз съм бързах с прането Grinning
Ей го на, леко мокро, но мисля че се вижда добре.

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 12:51 от Ваня А.

# 550
Някоя от вас по-назад в темата ме беше посъветвала, че чорапогащниците за бременни са умалени и да взема размер по-голям. Исках да благодаря, днес ми пристигна поръчката дебелина 100 ден и L размер ми е идеален (а щях да поръчвам М). Друг е въпроса след още месец два дали ще вляза, но сега в чуден 😍

# 551
Върнах мамските дънки! Ужасни! Този модел не е за мен, първо огромни, после кройката е като за докер... Абе, върнах ги на мига, щом ги пробвах, но нямах желание да ги пробвам 3-4 дни.

# 552
Тези правят много хубаво д… кройката е такава. Проблем виждам само с талията, пробвах и с номер нагоре, но ми стоят смешно широки.
След не знам колко години носене на слим модели, ми харесва нещо по- различно.

# 553
На мен ми стоят много добре такива дънки. И много се харесвах, но просто съм носила много време и ми е омръзнал този модел. На времето не се казваха мам, а полушалвари.

# 554
Аз съм доволна от мам дънките на Синсей, само дето докато се отпуснат е мъка.
Нося 36, от тях ми стават 34, обаче с тая висока талия никакво преяждане и препиване.🤪
Мечтая си за мамски с еластан, онзи ден мернах линк за едни на Манго, но 65 лв- не, мерси.
Много добре ти седят. Бих казала секси, но какво разбирам аз 😅 може ли линк към дънките от манго.

Аз обичам прави дънки. За съжаление последните от ХМ са по-скоро стесняващи и ХИч не ми хареса как ми седят, но ги оставих, защото нямам вече здрави дънки.

Общи условия

Активация на акаунт