Пазаруване от НМ, тема 54

• 46 303
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Аз хвърлих едно око, не ми допадна нищо.
То е добре да пуснат и наличности, че доста от Любими са ми задраскани.

# 661
Аз ще пусна още едно от сивото ватирано долнище за жени- тийна ги ползва като пижама, аз и майка ми за вкъщи, поръчах и на колежка- нейното дете го ползва за часовете по спорт.
Изобщо мултифункционално се оказа- няма пол, няма предназначение!😂
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0536139071.html

Последна редакция: нд, 21 ное 2021, 14:41 от Mateah

# 662
Аз ще пусна още едно от сивото ватирано долнище за жени- тийна ги ползва като пижама, аз и майка ми за вкъщи, поръчах и на колежка- нейното дете го ползва за часовете по спорт.
Изобщо мултифункционално се оказа- няма пол, няма предназначение!😂
Кое долнище?

# 663
  • Тук и сега
Здравейте! Някой би ли отслужил с код за отстъпка, ако няма да ползва?

# 664
Веднага ще поръчам една пижама с Бамби, но се чудя за размер. Някоя от вас има ли от тези модели?

# 665
Коя пижама, Блонди?

# 666
Веднага ще поръчам една пижама с Бамби, но се чудя за размер. Някоя от вас има ли от тези модели?
Аз взех с бамби , който са два броя и ластика на долнището беше мнооого широк , наложи се да го стеснявам

# 667
  • София
Пуснах аз малко бельо, базови модели + един по-симпатичен сутиен, а и едни пантофки. Доволна съм .
Чудих се на една сатенена пижама, но аз имам 3 обличани по веднъж, не мога да спя с дълъг ръкав нещо, та ще пропусна колкото и да ми харесва ( розова на скорпиончета Grinning)

# 668
Как си избираш сутиени?Може ли да се връщат?От НМ имам два размера ,само на живо и с проба уцелвам

# 669
Дева, пижамата е с ментово зелен oversize суитчър и светло сив клин. Като напишеш Бамби в търсачката ще ти излезе.

# 670
  • София
Аз имам поне 5-6 сутиена от там и всички са ми един размер, май само един върнах. Това си е размера, който нося на други марки.

# 671
Здравейте! Някой би ли отслужил с код за отстъпка, ако няма да ползва?
Ама то сега няма код за отстъпка. Влизаш си и къде пише за намалено днес цъкаш на жени, деца, мъже, където искаш и виждаш кое е намаленото. Не знам, май в кошницата се отразяват тези 25% или как е, че не пробвах.
Код може да ти услужи само за върнати дрехи някой, но тези 25% са за днес само и определени артикули. Но и аз не видях къде е пустото намаление.

# 672
Дева, пижамата е с ментово зелен oversize суитчър и светло сив клин. Като напишеш Бамби в търсачката ще ти излезе.

Видях я. Мислех, че е от детското.
Ами ХС за теб.

Бобчи, на мен сутиените от НМ ми са леко тесни в подгръдната. Поръчвам с по-голяма чашка. Вместо 75А, вземам 75В.

# 673
Значи мога да връщам?Защото в магазин не може .Нося 85-90С и имам от двата размера .

# 674
  • София
Да, връщала съм и сутиени и бански.

Общи условия

Активация на акаунт