Раждане във II САГБАЛ Шейново (4 тема)

• 42 709
  • 727
  •   3
Отговори
# 480
  • София/Севлиево
Изборът на екип ми се състоеше в това,че избрах Вецев за секциото,т.к.при него се следях.При естествено раждане знам,че избират и акушерка,но при секцио май няма значение.Накрая в документацията тъй и пишеше-избор на екип д-р И.Вецев.

# 481
  • София
Аз също бях при него, и в същия час в който родих (е, с 15 мин по късно е имало друго раждане с избо2 на екип) и да исках нямаше как и аз да съм при него, но съм мноооого доволна че той беше там докато раждах!
И колкото и изтъркано да звучи, страшно много се успокой, когато го видях
Попитах за него като родих и др Китанова ме попита за какво ми е
Пред всички си изказах благодарностите към него!

# 482
Вецев в Щерев ?

# 483
  • София/Севлиево
И на мен ми е странно.Знам че са го викали в Афродита,но е отказал(а двамата със Станулов са страхотен екип).

# 484
Според мен иска да каже , че ходи при Вецев, но ходи на консултация и в Щерев при друг док.

# 485
Станислава,аз раждах по едно и също време с друга пациента на др Вецев.Нито една от двете не се почувства изоставена или пренебрегната.И двете влязохме в 7 в родилна зала за окситоцин и наблюдение,аз родих в 10и31,другата мама е 12и 5.Супер доволни сме и двете.

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 17:34 от jiraf4e86

# 486
  • София
Аз не съм казала нещо лошо а че разликата между мен и др родилка бяха почти едновременно.

# 487
  • София
Да, следя се на две места - в Щерев при Кръшкова и в пол. България при Вецев.

# 488
Здравейте, и на мен живот и здраве ми предстои нормално раждане при Вецев февруари. Вчера забравих да го попитам- той има ли предпочитание към акушерка, той ли се свързва с нея или аз да избера и да му съобщя?
И от любопитство- ако нямаме сключен брак с таткото, няма да може да види детето на живо преди изписване, така ли?

# 489
Вецев преглежда ли и в Шейново, освен в поликлиника България и в МЦ Феникс? И ако да, как се записват часове?

# 490
Преглежда само, ако го уцелите да е на дежурен на спешен кабинет. Моля да ме поправите, ако греша.
Вецев преглежда ли и в Шейново, освен в поликлиника България и в МЦ Феникс? И ако да, как се записват часове?

# 491
Здравейте, и на мен живот и здраве ми предстои нормално раждане при Вецев февруари. Вчера забравих да го попитам- той има ли предпочитание към акушерка, той ли се свързва с нея или аз да избера и да му съобщя?
И от любопитство- ако нямаме сключен брак с таткото, няма да може да види детето на живо преди изписване, така ли?
Свиждонията нали са забранени.
Ще му го покажеш на вайбъра.
Аз когато си взех бебето до мен така направих и му го показах на вайбъра

# 492
  • София
Преглежда в Шейново, докато е дежурен, така е. Но мисля, че трябва да имате уговорка с него отива се без час и се влиза според реда на пристигане.

За акушерка - не мисля, че има предпочитания и според мен се доверява на всяка, която е на смяна в този момент.
А за свижданията - откакто страната ни е в извънредно положение са забранени, без значение дали имате брак с мъжа си. Бебето ще го види на изписването. Леко раждане.

# 493
аз с него бях говорила за акушерка той каза няма смисл но не съм съгласна защото реално почнах на раждам естественно, и 4 часа ме бяха закотвили за леглото и умирах там от болки независимо от епидуралната, смятам че ако имах акушерка по ръка която да ми дава кураж да ми казва какво да правя , да ме раздвижи докато имам контракции нещата щяха да са по различни. Доктора има страшно много пациенти и някои раждаме едновременно и няма как да е до нас постоянно.
В последствие родих секцио защото не издържах на болката нито на психологическата нито на физическата. Не съжалявам за избора си но можеби можеше и да е друго ако имах постоянно акушерка с мен.
Леко раждане Simple Smile

# 494
Здравейте,
Какво мислите за д-р Златомира Арабаджиева? За секцио става въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт