Отговори
# 330
Да сложа и другите две снимки от серията на Пепелчето:

Има фокус

Няма фокус

От Гюлдже

"Птичката" е отлетяла на топло в ЮАР Animal Hatched Chick Вчера е започнало излъчването със заглавие "Лятото на любовта" (да се има предвид, че в южното полукълбо в момента наистина е лято Nerd)

Това е първото промо >>> https://twitter.com/i/status/1480449376061472771
А това е второто >>> https://twitter.com/i/status/1480513792899432449

Би трябвало езикът да е африканс Kissing Smiling Eyes

Доста добро фен-творчество, текстът към него е не по-малко важен Purple Heart >>> https://twitter.com/i/status/1480904792809426946

Включване от Кахраман Йозден, който е бил мениджър на Демет преди присъединяването ѝ към ID - „След дълга и досадна пауза, време за презареждане с моята прекрасна сестричка Heart

Пак двамата някога

# 331
Това презареждане дали ще доведе до нещо интересно?
Чакаме Демет да снима отново.

# 332
Кой знае, Флораленце Rolling Eyes Вече съвсем никакви подсказки нямаме за бъдещите ѝ творчески планове Unamused

Иначе феновете се развихриха вчера покрай снимките на Кахраман (или Геройчо по нашенски Stuck Out Tongue Winking Eye). Излиза, че винаги са си били близки Kissing Face

И още една нова снимка от вчерашната серия:

А аз съм още тук Heart Eyes

# 333
Привет!!!
Нямаме още нов проект на хоризонта, но имаме новинки от време на време, благодарение на
super_katia  

# 334
Еми, Лиленце, на моменти новините малко си ги изсмуквам от пръстите, но каквото съм видяла, това нося. Деметчето ми липсва много на екран Relieved Сравнително малко остана до "Тактиките". Да видим дали междувременно няма да избухне някоя бомба Sunglasses

И тук нищо друго няма да кажа - само Шуки с дрънкулки от Гюлдже Kissing Smiling Eyes

# 335
  • Плевен / София

# 336
Според Клюкаря, Демет и всички актьори от колажа по-долу имат договорка с Disney + Турция за нови проекти:

Аз лично ще изчакам някакво официално потвърждение, защото още преди време бяха писали, че платформата ще стъпи в Турция с проект на Керем Бюрсин, а сега никъде не го споменават...

-------------

Гости, гледайки снимката, която сподели, си мисля дали не снимат рекламата на банка, за която преди време писаха от Милиет Thinking

Последна редакция: чт, 13 яну 2022, 12:31 от super_katia

# 337
  • Плевен / София
Още една...

# 338
Кате, според Клюкарката на Републиката - Бирсен А. със сигурност  с Disney + Турция са подписали Ханде Ерчел, Халид Ергенч, Шахан Гьокбахар/ Реджеб Иведик, Пънар Дениз и Джан Яман - потника, който ще участва в  сериал на Ay Yapım. Стрийминг платформата ще стартира през април с 8 проекта наведнъж. Компанията е закупила правата върху филма „Бягство“ с Енгин Аккюрек и Ирем Хелваджъоглу, сериала за Ататюрк с Арас Булут Ийинемли, като е получила права върху проекти и от OGM Pictures,  MF Yapım и Medyapım. С тях ще работи един от най-успешните сценаристи Пънар Булут, чието дело са „Езел“, „Безмълвните“/Suskunlar, а последните й сериали са  „Доктор Чудо“ и „Шахмаран“.

За нашите любимци не съм чувала инфо за ангажименти с Disney +, но ще поживеем и видим. Ха дано. Не е възможност за изпускане.

Последна редакция: чт, 13 яну 2022, 17:34 от yakut

# 339
Демет и Шюкрю са ми радост за очите Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

Относно Бирсен и другите клюкари - всеки пише, каквото му изнася. Колко пъти са пускали информации, които никога не са се материализирали... Докато не се потвърди официално от актьорите, всичко е в сферата на казала-рекла Smirk

# 340
Най-после някакво раздвижване, ние искаме да гледаме филми. Много са хубави тук.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Demet as Girl Cartoon Smile

Последна редакция: пт, 14 яну 2022, 00:24 от Florale

# 341
Да започна с клюките за добро утро - Демет е махнала снимките си с Кочов от Инстаграм профила си. Продължава да го следва, както и майка му Къймет, но вече по-спокойно мога да смятам, че шансовете да се съберат отново са много малки Smiling Imp

Шуки се похвали с подарък от Нетфликс:

Това ударно навлизане на платформите в Турция да видим до какво ще доведе. Според мен все още ТВ дизитата държат палмата на първенството. Не знам дали имат турска Замунда, но много маймуни станаха на клона... Ако трябва всеки месец да плащат абонаменти, в комбинация с обезценяването на валутата им... не виждам как ще се върже сметката Rolling Eyes

# 342
Ако е за успокоение - Демет още следва Джан Яман, майка му и баща му в Инстаграм. Така, че Кочов ще си остане в списъците вероятно.
Сякаш вярна се оказа онази картинка - като сте двама под Айфеловата кула не коленичи, за да си вържеш обувката. 😀
Само ми е мъчно за Демет, че пак не случи. Някак си се виждаше по общите им снимки, че липсва искра. А да правиш компромиси със себе си, за да си с партньор не е най-стабилната основа. Интересно на Кочов какво му има, че не ще да се жени? Изобщо размишлява си безцелно в ранната утрин.
Сетих се за брака на Йълдъз Ибрахимова. Колко силен и уверен в себе си е бил мъжа й, за да я обича и подкрепя в професията. Къде ги сега тези мъже?

# 343
Здравейте, момичета на Демет Hug

Оузхан и той е махнал снимките с нея и даже не я следва вече в Инстаграм, та нещо явно доста се е засегнал горкия Satisfied

А пък Деметчето още по-красива става, особено в ръцете на Алев Кая Heart Eyes

А тук има клипче-откъс от Тактиките, които явно излизат на 11.02

https://www.instagram.com/erkencikus.bg/tv/CYtnxNBpgqG/?utm_medium=copy_link

Последна редакция: пт, 14 яну 2022, 16:25 от Aerinn

# 344
Привет

Aerinn, благодаря за клипчето Приказна красота! А Демет е уникална- с лекота играе комедийни и драматични роли! Нямам търпение да гледам филма Simple Smile Очаква ни вълнуващо пътешествие в Кападокия!

====================================

Демет в Love Tactics Blush

Общи условия

Активация на акаунт