Отговори
# 420
С много тъга в погледа и толкова личи!

# 421
Харесвам феновете на Демет Smile
"Sanem is back!"

# 422
Мен ако ме питаш, Санем никога не си е тръгвала, защото в много голяма степен е самата Демет Kissing Smiling Eyes

Сетих се за сцената от гифчето по-горе и наскоро разказаната история при Ибрахим Селим за съседите им рибари Animal Fish Все повече се убеждавам, че при нея нищо не е случайно и има някаква невидима нишка, която свърза всяка част от живота ѝ Nerd

16 дни до "Тактиките". Да си припомним героите, които ни очакват:

И пореден ден на отвратителни клюки и интриги. Не знам къде ще им излезе краят Rolling Eyes Вместо да се порадва на премиерата си по Нетфликс и фокусът да е върху нея и Шюкрю, упорито се опитват да ѝ създадат проблем с Ханде Ерчел, Керем Бюрсин и техните фенове. Никой от тримата няма интерес от подобно нещо, особено в момента. Дано ги оставят намира, защото този път прекалиха много Angry

Между другото всичко тръгна от Disney + (ябълката на раздора), които по някакъв начин явно са свързани с Фокс, щом те ги рекламират в Турция Thinking Днес четох, че лятото стъпват и на нашия пазар, но още не е ясно колко ще струва абонаментът им.

И понеже - едно си баба знае, едно си баба бае - да си кажа, че чакам да се появят снимките на Деметка със сините шортета и Шуки от преди 10-тина дена. Така и не разбрахме конкретно по какъв повод бяха направени  Stuck Out Tongue

--------------------------------

P.S. Сега проверих, че действително Disney са купили Fox Sunglasses

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 23:21 от super_katia

# 423
Добре, че точно Демет изигра Санем!
Кате, то не останало до Тактиките. А представяш ли си да се окаже, че има изненада за нас и са снимали тайно цял сериал? Smile

# 424
Е, не, Флораленце, написано си е официално, че филмът е 1ч. и 38 мин., което на фона на дизитата е по-кратко дори и от 1 епизод Satisfied По-скоро окачвам някакво интервю с двамата да излезе, но нямаме никакви подсказки до момента.

Остават 15 дни до премиерата Kissing Smiling Eyes

Хубав ден на всички Kissing Heart

# 425
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Прочетено във ФБ...
Известният журналист Сина Кологлу потвърждава новината, че поредицата на MF yapım за дигиталната платформа Disney Plus "Между света и мен / Dünyayla Benim Aramda" ще участват Демет Йоздемир, Керем Бурсин и Хафсанур Санджактутан. Сценарий - Пинар Булут. Режисьор Джулия Гезер. Жанрът на проекта е романтична любовна история. Изглежда, че турските ромкоми се преместват на платформи. Освен това, според журналиста, тази серия е поръчана първо от платформата.

# 426
Керем и Аслъ Heart Eyes рано ли е още за #АсКер Joy

Мерси за новините, Гости, може ли да се каже вече, че е официално?
Колкото и да са хубави и да мисля, че ще си отиват Демет и Керем, толкова ми е трудно да го разгранича от Ханде сега след като са и двойка в живота (въпреки че не ми хареса общия им сериал, имаха невероятна химия) Animal See No Evil нооо затова са и толкова добри актьори, сигурна съм, че ще им се получи Flowers Four Leaf Clover

# 427
  • Плевен / София
К
Скрит текст:
ерем и Аслъ Heart Eyes рано ли е още за #АсКер Joy

Мерси за новините, Гости, може ли да се каже вече, че е официално?
Колкото и да са хубави и да мисля, че ще си отиват Демет и Керем, толкова ми е трудно да го разгранича от Ханде сега след като са и двойка в живота (въпреки че не ми хареса общия им сериал, имаха невероятна химия) Animal See No Evil нооо затова са и толкова добри актьори, сигурна съм, че ще им се получи Flowers Four Leaf Clover
Честно казано не знам...Докато не чуя от устата на двамата, че участват в такъв проект всичко подлежи на съмнение...

# 428
Още един истински красавец, от Демет:

# 429
  • Плевен / София

# 430
# 431
Много пъти съм туп - то не е Аслъ, не е Керем, не е Дживан, момичетата Heart Eyes Както някой написа - утре ли беше 11 февруари Stuck Out Tongue

Позволявам си да повторя тази снимка заради коментара на Демет - "да поговорим ли за това?", който е елегантен отговор на случващото се през последните дни... Токио също отбелязва, че остава много малко до излизането на филма.

Оя Доан е писала, че репортери са засекли Аслъ Бекироулу да разхожда новото си куче и са я питали за раздялата на Демет и Animal Ram Аслъ е казала, че е въпрос, който само те двамата си знаят. Нищо няма да коментира. Защо си мислят, че ще клюкари за приятелката си по този начин. Hands Clap

И в тази връзка, турският СЕМ е решил малко да свие сърмите на клюкарските предавания, налагайки глоби за коментари, които уронват престижа на обсъжданите звезди.

Аз още чакам да разбера тези снимки за какво бяха Kissing Smiling Eyes

# 432
Благодаря за всичко споделено  Gift Heart

Кати, ти си супер репортер! Благодаря за изобилната информация и преводи Gift Heart

Около премиерата на филма ще има интервюта, видеа, снимки.
Нямам търпение да го гледам Kissing Heart

Демет ще я гледаме и в сериал/ дано, дано.../ Hands Pray
И партньорът е супер!
За Керем и Ханде прочетох някъде из нета, че са се разделили, но не съм сигурна дали е вярно.

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 06:26 от Lilims

# 433
Лиленце Flowers Hibiscus
Мисля си, че всички имат много "доброжелатели", затова последните дни се повтаря само казала-рекла... Дори и да има истина в слуховете, смятам, че главните действащи лица имат правото сами да преценят кога, какво и дали изобщо да съобщават - отнася се както за бъдещите им творчески планове, така и за личния живот. Докато не се появи нещо официално, гледам да се въздържам от коментари Kissing

Иначе повечето, замесени в "Тактиките" се активираха днес - сценаристката Пелин, Демет, Шуки, Руткай, режисьорът Емре, Ханде Йълмаз, Челик Атакан, Ланистар медия, О3, Нетфликс Турция и др.

Челик като Туна:

Руткай се вълнува много. Написал е че благодари на целия екип. Положили са много усилия и са се готвили седмици наред. Не са усетили кога е приключил сета. Сега им остава само да чакат всички да видят творбата им. Ханде Йълмаз и Пелин пишат горе долу-същото Revolving Hearts

# 434
Шуки направо не може да осъзнае какво го е сполетяло в лицето на Демет Satisfied
https://www.instagram.com/p/CY8jvijN40k/
Дано да успеем да поразгледаме и Кападокия.

Общи условия

Активация на акаунт