И ква беше тази любов, да му се не види.. 😭😭😭
Знам, че не ми е работа, но и на мене ми се развали кефът.
Обаче, щом съм фен съм длъжна да се радвам, затова от все сърце : "Бъди щастлива, Деметче!" 💕❤️💖
е зодия "телец". Те изглеждат чаровни, земни, непоклатими, верни. 

, младоженеца нейде отзад е скрил кожения камшик
, предложението - изненада само за феновете в БГ Мама, но пък купона е

бля.
Сега какво се е засилил да й предлага, така за джюмбюш? Май ефектът ще се окаже дефект. Едва ли и Демет не осъзнава това. Странен начин да си прави PR, като се вкара в такъв филм.
, който в случая повече ми прилича повече на
то вече забравихме да коментираме филма и неща, свързани с него.

Пригответе си пуканки, защото шоуто едва започва и имаме възможността да го гледаме от първия ред 

- или се женим, или късаме... но ние много добре знам, че насила хубост не става. Ако преди това се беше сетил да ѝ предложи, щях да кажа, че може и да я обича. Ако не беше избрал толкова патетично 14 февруари като дата и песента "Далече от света", а в същото време е викнал 100 човека около тях и това се знае публично една седмица преди това... ако, ако... Обаче всичко изглежда толкова неестествено, че чак е пошло и ме навежда на всяка друга мисъл, но не и на щастие.
В момента кариерата ѝ е последна грижа и затова трябва ние феновете да пишем, че днес вече филмът стигна до 3-та позиция в глобалния топ 10 на Нетфликс и е сред най-гледаните заглавия в 77 държави!