КАУФЛАНД - тема 51

• 60 215
  • 882
  •   1
Отговори
# 405
Дали върши работа не знам, надявам се. Не се изключва автоматично, няма таймер (стоя с включен таймер на телефона), няма защитни очила в кутията. Доколкото разбрах, модели с тези екстри струват повече.

# 406
  • близо под тепетата
Привет. Някой от вас дали има в електронен вариант упътването на парочистачката Ayco? Моделът е SMA 1010, ако е от значение...
Сега си отворих кутията да сефтодам машинката и няма упътване Confused

# 407
Аз пък отворих да видя инфрачервените лампи в магазина. Добавили са защитни очила в кутиите.

# 408
Има ли извадени миналогодишни дървени играчки при вас ? Дали да ходя да гледам в магазина ???

# 409
"Очила" е силно казано, ако са същите като тази която имам. 😄 По-скоро, нещо като гумирани "черупки" за очите+ ластиче.
Соул, лак ползваш лампата, време, разстояние?

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 21:52 от dolce miele

# 410
За мен са очила за инфрачервена лампа, както смята и търговецът. 😃 Както има очила за плуване, слънчеви очила, диоптрични, очила за електрожен....😂 Не изглеждат еднакво.

Ползвам я различно, зависи от състоянието.

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 20:14 от soul81

# 411
Е, дай по-конкретно де. 😃
Моите очаквания за очилата бяха малко по-други, казвам, за да се знае- ако някой очаква по-стандартно изглеждащи очила, да не се изненада.😉

# 412
  • На изток от Ада
Привет. Някой от вас дали има в електронен вариант упътването на парочистачката Ayco? Моделът е SMA 1010, ако е от значение...
Сега си отворих кутията да сефтодам машинката и няма упътване Confused
Свеки ми даде нейната за проба. Имаше някакво упитеане 4 5 листа. Няма обеснение кое за какво е. Отказах се от нея за Сега.

# 413
Как да няма...Мисля, че на нашата имаше написано кое за какво е. Скоро ще я пробвам и ще погледна пак какво пише.

# 414
  • На изток от Ада
Добре де може и да има, може Аз да не го  видях. Но виж в Лидл какви упътвания има, цяла книжка, рисунки, не 4 листа дребен шрифт. То и фунийка нямаше и чаша за вода в кашона от свеки. Но скоро рових в. Една кутия в К и имаше.

# 415
Да, изобщо не може да се сравнява упътването с тези от Лидъл, но то и упътванията от Топ шоп също са някакви "карикатури" с дребен шрифт в повечето случаи. 😄 Исках да кажа, че мисля, че поне частите беше описано за какво са горе-долу. Но размерът на шрифта определено си е като за лупа... Фунийка и чашка трябва да си има в комплекта, явно в случая липсват по някаква причина. 🤔

# 416
Ами то няма какво конкретно🤔..най-конкретно според инструкциите към лампата. Ако нямам време, сядам за 3-4 минути. Ако не ми е добре нещо - за повече. Точно разстояние не меря.

# 417
  • СОФИЯ
Днес случайно в 8 ч. минах през Кауфланд, имах път в посоката по друга причина. Взех всичко набелязано 2 за 1, останалото в събота. Нямаше никакви хора в магазина и всичко беше подредено и с цени.

# 418
  • близо под тепетата
Как да няма...Мисля, че на нашата имаше написано кое за какво е. Скоро ще я пробвам и ще погледна пак какво пише.
Ако не ти е проблем, може ли да ми снимаш? В кутията нямаше нищо, пък не ми дойде на ум да проверя на място преди а я взема.

# 419
Да, не ми е проблем да снимам. 🙂 Но е прибрана на едно място и вероятно ще мога да снимам след няколко дни.

Общи условия

Активация на акаунт