КАУФЛАНД - тема 51

• 60 104
  • 882
  •   1
Отговори
# 690
# 691
Прахосмукачката Ровента - 750W- дали някои я е ползвал да сподели мнение, че не мога да преценя добре ли е?
А спешно трябва да си купя

# 692
  • оттам, откъдето започва България
Аз да похваля влагоуловителя Ноma. В книжката е показан един модел, в магазина - друг, но няма значение. Който се чуди - да купува и да не се притеснява.

Отделно за другата седмица съм си харесала пълнителите за влагоабсорбатор 3 х 450 г - точно навреме, че ми е останал само един. Simple Smile

# 693
Аз да похваля влагоуловителя Ноma. В книжката е показан един модел, в магазина - друг, но няма значение. Който се чуди - да купува и да не се притеснява.

Отделно за другата седмица съм си харесала пълнителите за влагоабсорбатор 3 х 450 г - точно навреме, че ми е останал само един. Simple Smile
Какви са тези пълнители и за какво се използват? От скоро и аз имам влаго и не съм запозната.

# 694
  • оттам, откъдето започва България
На стр. 39 от новата брошура са показани пълнители за влагоабсорбатор 3 х 450 г.
Скрит текст:

Слагам ги в подматрачното пространство. Simple Smile

Цената е прекрасна. В Практикер са по 11,99 лв., а тук само 5.99 лв.

# 695
Повлияна от мненията в темата си взехме едно грозниче за правене на кафе, но да се бях сетила да си купя и чаши. Грозничка е, но ни излезе 67 лв, а щом прави и хубаво кафе, ще преглътнем външния й вид. Прочетох добри отзиви и за трите. Открийте единствената разлика. Simple Smile
Скрит текст:
Снимките са от интернет.

# 696
Мира, как ви излезе 67 лева, откъде? 🙂

# 697
От Кауфланд. Заради ДДС-то.

# 698
И аз съм собственик на грозната кафемашина, която прави хубаво кафе за скромната сума от 79.95 лв.
Набутах я в един ъгъл за да не ми грози кухнята.
Но съм много доволна от покупката!

# 699
Някъде да сте видели останала кана за вода аквафор с 3 филтъра?

# 700
  • София
monii, събирам идеи къде да сложа и моята "грозница" Simple Smile

# 701
И аз съм собственик на грозната кафемашина, която прави хубаво кафе за скромната сума от 79.95 лв.
Набутах я в един ъгъл за да не ми грози кухнята.
Но съм много доволна от покупката!
Еми то и с жените е като с кафе машините ... хубава но не е добра в кухнята, грозна но прави хубав ... кафе. Има и с двете възможности, но издръжката е скъпа Simple Smile

# 702
  • София
netman71, така си е - преди време свекърва ми беше се карала много на моя мъж заради мен, защото "не съм била подходяща за него, много скъпо съм щяла да му струвам", а сега все му натяква, че го била предупредила "още в началото". Била съм "жена не за един портфейл само", честно, не бях чувала такова определение. Simple Smile

# 703
  • София
Ей, кръстихте чудесната кафе машина "грозница" и това е!  Няма значение външния й вид! Важното е, че прави невероятно кафе!  Каймакът се задържа доста дълго време.
Не съжалявам, че купих тази кафе машина. Simple Smile
Благодаря на PeacockLov, Contempladora и Adalind, че споделиха и препоръчаха кафе машината. Heart  Flowers Hibiscus

Последна редакция: нд, 14 ное 2021, 17:13 от Amiamo

# 704
Има и хубави жени които правят хубаво кафе, както и нехубави които нищо не могат да правят...защо така обобщавате...😅 Това важи и за кафемашините. 🙃

Общи условия

Активация на акаунт