КАУФЛАНД - тема 51

• 60 095
  • 882
  •   1
Отговори
# 705
Май това бяха чушките без оцет. Ама нещо въз скъпи ми се виждат.

# 706
Благодаря на PeacockLov, Contempladora и Adalind, че споделиха и препоръчаха кафе машината. Heart  Flowers Hibiscus

И на soul81, която е най-ревностната й защитничка Wink

Мойта грозница наскоро ми изкара акъла, правих капучино на нея, а обикновено само за кафе я ползвам. Та после беше едно припукване, съскане, а беше изключена. Май бавно изстива след нагрятата пара Thinking

# 707
  • София
Извинявам се за пропуска!
Благодаря и на soul81 за добрите отзиви и препоръка за кафе машината! Heart Flowers Hibiscus

# 708
  • в сърцата на децата <3
Май това бяха чушките без оцет. Ама нещо въз скъпи ми се виждат.

Такава им е цената. Затова купувам по няколко буркана на промоция като ги пуснат. 2 лева прежалвам, но 4 - не.

# 709
Дали мога тук да попитам - знаете ли дали в обектите на Кауфланд София могат да се оставят крушки за рециклиране? Попитах в магазин за осветителни тела и ми казаха, че можело там да има вариант.

# 710
Момичета, машината е красавица! Bowtie Черна, изчистена, класическа...като рокля на Шанел! Nerd И носи радост за малко пари...за разлика от рокля на Шанел. Grin В Лидл имаше някаква машина скоро, с ретро вид и в претенциозни цветове, на доста по-висока цена, не разбрах защо полудяха по нея. Thinking

Adalind Hug, май вярно имаше такова припукване, но откакто имам фротер, не съм я ползвала за капучино и съм позабравила. Нищо й няма. Simple Smile

# 711
Честно казано, за мен грозна е точно Лидълската ретро кафе машина, никога не бих го взела това нещо, като перископ е. Тази черната ми е много по-приемлива.

# 712
Кога теглят победителите от последната игра, която беше до вчера?

# 713
Здравейте, някой ходил ли е да види детските апрески, които са от днес? В брошурата са само тъмносини, момчешки, но пише, че има “различни видове”. Искам да знам момичешките какви са горе-долу, ако някой е забелязал, ще съм много благодарна, защото ми е далеч магазина, а така се надявам за момичета да има различни от типичното ярко цикламено

# 714
Аз харесвам и "грозните", и лидълските кафемашини. 😁
Снощи си взехме "пълнители" за влагоабсорбатор 🙂 Нищо чудно, че никога не заварвам в деня на промоцията! В 18-19 ч имаше точно 6 броя заредени...място предвидено за тях- около педя може би и още толкова за кутиите с по 1 "пълнител"...

# 715
За какво е този пълнител? Какво точно прави?

# 716
Представлява торбичка с нещо като солни кристали. Абсорбират влагата, "стопяват" се и течността пада в долната част на кутията.

# 717
Долче, видя ли съда за разтопяване другата седмица?
https://leaflets.kaufland.com/bg-BG/BG_bg_VW_1200_BG46/view/flyer/page/1
Може би и за него трябва в неделя да провериш Stuck Out Tongue Winking Eye

# 718
Да, видях го...но май предпочитам онези другите 🙂🤔

# 719
Благодаря. Помислих, че е нещо за ел. влагоабсорбатор.

Общи условия

Активация на акаунт