КАУФЛАНД - тема 51

• 60 067
  • 882
  •   1
Отговори
# 735
  • Хасково
Моята машина я купих януари 2019,тази година началото на август се развали почистих я,опаковах я и занесох на информация.Тъй като бяха минали 2г.и 6 месеца мислех,че ще я занесат на сервиз,а те направо ми върнаха парите,казах само,че е развалена.

# 736
Mi Ra, ръкохватата първите няколко пъти беше позатегната, сега е добре. Първото ми кафе беше пълен провал, нещо заради циркулацията на водата в системата било. Не натъпквам с кафе, правя слаби кафета. Въпреки това кафето е перфектно, с отличен каймак. Пробвай я пак, да видиш дали няма да се разработи и ако не - можеш да им я върнеш.

# 737
В Кауфланд винаги казват, ако има проблем да се пазят бележката и кутията заради гаранцията...На теория. На практика: никога не са ми пращали уред (или каквото и да е друго) на ремонт. Връщали са пари. 🙂

# 738
Отвори й се на мойта работа покрай темата 😜
Аз първоначално си представях един мазен каймак, пръст дебел. Да ама не. Аз го пия по-дълго и каймакът е по-рехав. С по-висок клас кафе забелязах, че се задържа половин ден, ако съм си хвърлила чашата някъде по стаите и съм забравила да го изпия.
С ръкохватката имам проблем ако съм сънена, докато нацеля как да я навра Satisfied

soul81, как я декалцираш? Имам таблетки, които ползвам за Крупс-а, ама тя оная писка два пъти годишно и си има програма за декалциране. Да ръгна една таблетка в един резервоар вода и да я мина два пъти с него?

# 739
Тоя тип машини обикновено правят 'каймак' като пяна. На мен не ми харесва такова кафе.

# 740
Колкото и да е странно, още не съм я, не дава индикации за проблем, няма и влошаване в качеството на кафето. Водата в София е мека. Иначе имаше инструкции към машината, все си мисля да й направя профилактика, но с моите пътувания нещо не идва ред за тази задачка.

При мен каймакът на кафето не е "пяна". Ако искам пяна, пускам мляко във фротера.

# 741
В инструкциите даже пише, че може и с оцет Thinking

И аз съм в София, вода от чешмата ползвам и за двете. Ръчката никога не е декалцирана, Долче Густото - два пъти й светна индикаторът откакто я имам, на 10 месеца е Rolling Eyes

# 742
  • Варна

Снимката е от каталога на Метро. Нали в Кауфланд ги пускат на по-ниска цена тези комплекти с чаша?

# 743
С лимонена киселина също могат да се чистят кафемашини и ел. кани.
Киса, мисля, че да...но не съм съвсем сигурна дали в Кауфланд комплектите са съдържали точно същите лакомства...🤔

# 744
Кисе, миналата година бяха по 10 лв. комплектите с чаша, но съдържанието не знам какво е.

# 745

Снимката е от каталога на Метро. Нали в Кауфланд ги пускат на по-ниска цена тези комплекти с чаша?
15,99 е в Кауфланд.

# 746
Имате ли отзиви за термоклина, одеялото и масления радиатор (дали топли добре и дали харчи много ток)?

# 747
  • Пеликания
Темата е за Кауфланд.

# 748
В лидълската тема са пуснати въпросите за кауфландските продукти и обратното тук...явно е объркване 🙂

# 749

Общи условия

Активация на акаунт