💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 84 988
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 105
А Семира къде? Тя е минус на Н-та степен.
Андрей мишкува от самото начало и го по тъча. Жена му от едни снимки в ИГ няма как да знам каква е.
Ах как можах да я забравя таЗ звезда,при все това,че днес ще е капитан май 😂.Тя ми е до Поли Simple Smile

# 106
Благодаря за темата! Flowers Hibiscus

Като отпадна Соня единствената ми мисъл беше: "Отърва се!"
На Мани ѝ назначиха нова дубльорка за екшън сцените и морските каскади, та Соня я уволниха без почести и гущерова вечеря.

За Елена и ме е яд и не. За мен тя беше реалната номинация редом с Елизабет, но дори и при цялостната липса на правила не беше редно да заема нечие място. В последната игра я бяха предали, така да го кажем.
Като цяло в средата на играта се забелязва една апатия и примирение в тези които осъзнават, че са абсолютни статисти в шоуто. Дори и Поля с полягването и цялото вяло участие в последната игра ми е в тази категория.

Сега фактите относно игрови потенциал между Красима и Бети:
Красима споделя, че е тренирала 12 години художествена гимнастика(ансамбъл) - т.е. все трябва да е добра в баланс, прецизност, издръжливост. Значи голям +
Тренира щанги, състезател с медали - експлозивност, сила, аз добавям в нейна полза височина/ръст. +
На пъзелите показа добро ниво +

Къде тук е Бети? Може би само в първи показател. Щото на пъзела, ако не е сценарий...

И да каже Андрей, че Красима е най-слабата жена в тяхното племе? Разбирам, че черти в характера ѝ, в поведението, визията ѝ дори го дразнят, но това е липса на обективност. Просто страхливи оправдания за антипатията му/им.
За мен той е приел ролята на защитник над мъничката, дребничка и недооцененичка Джуджи.
Подозирам, че ще имат добри бъдещи моменти. Ей го Андрей се засилва на интервютата. Wink

Последна редакция: пн, 11 окт 2021, 19:51 от Cafelate

# 107
На мен пък ми става много мъчно за Морунов, ако искате ми вярвайте. Само като ги покажат на реката и го виждам само кожа и кости . За мен това гладуване там не е човешко. За едни може чувалчета , за други рибки от Майстор Мани .

# 108
На мен пък ми става много мъчно за Морунов, ако искате ми вярвайте. Само като ги покажат на реката и го виждам само кожа и кости . За мен това гладуване там не е човешко. За едни може чувалчета , за други рибки от Майстор Мани .
И мене ме е жал за Морунов. Стоян,Неделчо и Соня също много отслабнаха.При липстата на всякакви правила в шоуто почти на 100% съм сигурна,че изхранването на племето на реката е различно в зависимост от това,кое е на реката. При въпрос към Алекс дали са ги хранили на реката,отговора беше,че вече като пририташ от глад ти дават витамини и нещо ( не си спомням точно).Тодор от миналия сезон казваше за дажба варен ориз,друг за протеинови барчета.  Няма да има нелегални доставки ли?! При всичката несправедливост,липса на правила,измами явни и не толкова от страна на продукцията,ще има и още как черни чували Simple Smile.Вярно,че никой не ги е карал насила,но съм сигурна,че повечето не са ѝ подозирали за цялата помия.

# 109
  • Варна
Как ли би реагирал Андрей ако Мани беше в техния отбор, в петък той сравни игровия потенциал на Красима с този на Мани и видите ли Мани дори контузена участва в игрите, пък Красима се скатава.
Аз подозирам, че заради бъдеща сюжетна линия забраниха участието на Красима в елиминационната битка, защото игрите бяха такива в които тя можеше да участва. Simple Smile

# 110
  • London
Благодаря за темата! Flowers Hibiscus

Като отпадна Соня единствената ми мисъл беше: "Отърва се!"
На Мани ѝ назначиха нова дубльорка за екшън сцените и морските каскади, та Соня я уволниха без почести и гущерова вечеря.

За Елена и ме е яд и не. За мен тя беше реалната номинация редом с Елизабет, но дори и при цялостната липса на правила не беше редно да заема нечие място. В последната игра я бяха предали, така да го кажем.
Като цяло в средата на играта се забелязва една апатия и примирение в тези които осъзнават, че са абсолютни статисти в шоуто. Дори и Поля с полягването и цялото вяло участие в последната игра ми е в тази категория.

Сега фактите относно игрови потенциал между Красима и Бети:
Красима споделя, че е тренирала 12 години художествена гимнастика(ансанбъл) - т.е. все трябва да е добра в баланс, прецизност, издръжливост. Значи голям +
Тренира щанги, състезател с медали - експлозивност, сила, аз добавям в нейна полза височина/ръст. +
На пъзелите показа добро ниво +

Къде тук е Бети? Може би само в първи показател. Щото на пъзела, ако не е сценарий...

И да каже Андрей, че Красима е най-слабата жена в тяхното племе? Разбирам, че черти в характера ѝ, в поведението, визията ѝ дори го дразнят, но това е липса на обективност. Просто страхливи оправдания за антипатията му/им.
За мен той е приел ролята на защитник над мъничката, дребничка и недооцененичка Джуджи.
Подозирам, че ще имат добри бъдещи моменти. Ей го Андрей се засилва на интервютата. Wink

Красима и художествена гимнастика?Rolling EyesНикога не бих предположила..... Smile А може и оттам да се създава конкуренцията между нея и Елизабет, ако го е споделила и вътре.....мерене на профи ниво.

# 111
Сподели го във визитката. Имаше кадри с уреди - топка, бухалки...Приключва заради контузия. И решава нещо различно - щанги. Състезател, не любител. Печелила е втори места. Това също е включено във визитката ѝ.

# 112
  • London
Може ли линк за визитката.....явно съм я гледала отгоре, отгоре.

# 113
  • Испания
Туджаров от Англия

# 114
И аз помня, че Красима беше казала, че е тренирала гимнастика. Тогава и аз се учудих.

# 115
Мен също ми е жал за Морунов и Стоян, както и за Мартин и Калоян. Първите двама са супер подготвени и добри играчи за игровата част на този формат. В едно нормално племе Морунов и социалната игра щеше да му върви. А те попаднаха с Мани и ги правят на маймуни да я разнасят насам натам. За смях станаха тези хора. А за пожарникарите още покрай Пламен бях впечатлена каква подготовка имат. Сега покрай Стоян се замислям колко пъти съм се бъзикала с "нашата полиция ни пази", но той много ме впечатлява с физическата си форма на 51.
Мартин пък не му тръгна в игрите в началото, чак откровени се чудех как е войник това момче, но винаги е бил добронамерен и възпитан, а стана мишена номер 1 покрай тарикатлъците в племето. Сега го забиха да слабее на тъпия плаж.
Калоян ми е тъпо, че влезе супер позитивен. Според мен искаше да създаде нормални отношения с хората там и имаше много желание да печели, а на какво попадна? Факт, че в плуването беше супер слаб, но като цяло се раздава и си има силните страни.
Надявам се за следващ сезон да не се прилъгват хората като гледат каква е пародия и унижение за някои. От друга страна те и от предните два сезона трябваше да са го разбрали, тъй че май напразно ги съжаляваме.

# 116
# 117
Може ли линк за визитката.....явно съм я гледала отгоре, отгоре.

А ми тук намирам, първите 4-ма от техния отбор. Нейната визитка е от 12 минута:

https://www.vbox7.com/article:211707a6d1

# 118
Сега покрай Стоян се замислям колко пъти съм се бъзикала с "нашата полиция ни пази", но той много ме впечатлява с физическата си форма на 51.

О,  продължавай да се бъзикаш! Joy
Малцина са тези, които имат неговата физическа подготовка.
Повечето са като превтасали козунаци и са с точно същата бързина...

# 119
  • Испания
.
Надявам се за следващ сезон да не се прилъгват хората като гледат каква е пародия и унижение за някои. От друга страна те и от предните два сезона трябваше да са го разбрали, тъй че май напразно ги съжаляваме.

Изобщо не съжалявам никого. Не са им опрели пистолет в главата, за да участват.

Алекс не е гледал първите два сезона, помислил, че става въпрос за игри. Като видя, че не е така, ги отсвири.
А тези, които се подлагат на продукцията, хич не са за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт