💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 85 101
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Големия проблем за мен е това очевадно режисиране, избирателната намеса на продукцията, наглите и безобразни водещи, липсата на правила и разбира се ужасния монтаж. От сезон на сезон става все по-зле положението и този сезон в момента е най-зле откъм всичките тези компоненти. Жалко за самите игри, които са уникални този сезон, с класа над тези от първите два сезона, които бяха на едно ниво. Така че надградиха в тази част, но като се тегли чертата, останалите неща които изброих ги завличат на дъното, като една непреодолима тежест.

# 121
Игрите им наистина са на ниво този сезон. Но нека не забравяме кой отговаря за тях. Ники Мартинов е емблема за мен в игрите за оцеляване. Като го помня що подобрения си направи на острова и като го сравня със сричащия Симеон ме хваща срам да гледам.

И допълвам  мнението си. Попадна ми много сладко клипче на малката Елизабет в рубриката на БНТ "Аз съм..." https://www.facebook.com/BNTHD/videos/884567078318428/

Последна редакция: пн, 11 окт 2021, 16:45 от ant

# 122
  • Испания
Алекс направи нещо изключително полезно. Лайв от поликлиниката, където го ваксинираха против Ковид.

# 123
Браво !
И това означава ли, че играчите в ИВ не са ваксинирани, защото казва, че му е първа ваксина ?
А екипа на Продукцията на терен ?

# 124
  • Испания
Преди време някой излъга, че всички играчи са ваксинирани. Ето, че това е поредната лъжа.

Първа ваксина му беше. Разпитваше кой от тези, които сме в лайва, е ваксиниран, дали е имал проблеми. През цялото време ИГ му беше включен. Любопитното е, че сестрата, която го ваксинира, е рускиня.

После "ни повози" в метрото.

# 125
  • София
Аз имам информация,че са ваксинирани до един.

# 126
Качил е видеото в ИГ Алекс, сега го гледам.
И не, не са ваксинирани играчите ако правилно съм го разбрал. Някой лъже, а не виждам причина Алекс да го прави.
Супер безотговорно отношение на Продукцията към играчите, ако това е факт.

# 127
На девета страница да благодаря и аз за темата. Страхотна, както винаги. Статистиката на мнооого високо ниво. Мерси на Смайли и Бенгън.
Андрей и Елизабет откровено прекаляват с ненавиждането си. Явно нещо много лично са го взели, при все че повтарят , че е игра. Доста е грозно отстрани. Аз харесвам всички момичета на външен вид. Млади са, хубави. Изключвам племето на бойците. Нещо не са ми по вкуса. А какво точно значи някой да е аграрен, че не разбрах? Не се заяждам, интересно ми е.
Елизабет явно вече не е блокирала Елена. Май ще ги разблокира по ред на отпадане 😄😄

# 128
  • Sofia
Аз поне тук не виждам безотговорност на продукцията.Всеки би трябвало сам да решава за себе си.

# 129
  • Испания

Последна редакция: пн, 11 окт 2021, 18:25 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 130
  • London
Мартин има ли личен профил или този е фенски? Бих го последвала с кеф.... 

Ваксината не би спряла евентуална епидемия в екипа. С нея или без ковид се хваща, идеята е просто да го изкараш по-леко в общия случай.

# 131
  • Испания
Личен профил е.

Долу вдясно - звяр с крампа. Спасителят - Калоян, Героят - Морунов, Умният - Неделчо.

Автор - Туджаров

# 132
  • Sunshine state
Пффф, колко смотано. Тоя Туджаров и една смешка не може да направи като хората.Astonished

# 133
Две седмици са и сигурни на Мани в момента.
Даже и да са на съвет тази седмица Бойците за тези 50 гроша ще и предложат имунитет. Така, че до края на седма седмица е със сигурност в играта. А ако Бойците пропуснат един съвет през тази или следващата седмица ще е и част от играта след разпада на едно от племената Мани.
Не отваряй!!!
Скрит текст:

# 134
  • София
Това недоразумение трябваше да бъде изхвърлено още на кастингите.
Огромен автогол си вкараха с тази нагла, некадърна и бездарна циганка.
Заради нея основно (но не само) олеква целия им сезон и го праща в жанра, 'трагикомедия' и 'пародия'

Общи условия

Активация на акаунт