💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 85 110
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 135
От 10 000 кандидати изпъкна Мани, с какво?

# 136
Това недоразумение трябваше да бъде изхвърлено още на кастингите.
Огромен автогол си вкараха с тази нагла, некадърна и бездарна циганка.
Заради нея основно (но не само) олеква целия им сезон и го праща в жанра, 'трагикомедия' и 'пародия'

Нали?!
Нагледно се показва докъде с наглост и лъжи!

# 137
От гледна точка на продукцията,голям плюс е  участието на Мани.
Търсят сеир,защото сеира продава(а не "скучни" участници като Морунов,Калоян,Борис,Елия и тн.) и тя им го осигурява.
И ако за място като на Морунов се състезават 4-5000 човека,то за ролята на шута,който става за смях всеки епизод,дали е имало 10-на като Мана,тоест тя и конкуренция е нямала на кастинга.

За лоялни фенове като нас наистина е подигравка,но ако питаш други зрители,които не инвестират толкова в Игрите и гледат само за шоуто,то Мани им е любим персонаж.

# 138
гласувам всички сценаристи , режисьори , снимачния екип , продуценти , статисти , психолози , психиатри рекламиращите в предаването и чистачките дори - на реката

# 139
  • Варна/Лондон
При положение че искам Поли, Мани и Бамби на реката, ще пропусна анкетата.. 😁

# 140
На 1/5 в анкетата им е все тая кой къде .. сериозен вот, показващ отегчение.

# 141
Ами след като Манка се нареди сред силните на сезона май наистина ми е все тая. Чакам да видя докъде ще им стигне дебелоочието да я добутат.

# 142
Май мернах Томас от първи сезон в реклама за лекарство, което повишава либидото (ама как елегантно се изказах Grinning ). Винаги ще го запомня като страхливата балеринка от славянското трио.

# 143
Пита ни жената.

Да ѝ отговоря, че съм възпитана. "В този формат и победител може да станеш, споко!"

Сега ми стана ясна Мани.Тя не че не може,  просто мотивация не е имала жената до сега.Ако имаше мотивация и стената щеше да прескочи,  ама на,  точно тогава тази пуста мотивация е изчезнала;)

# 144
  • Испания
Май мернах Томас от първи сезон в реклама за лекарство, което повишава либидото (ама как елегантно се изказах Grinning ). Винаги ще го запомня като страхливата балеринка от славянското трио.

Томас за това, един от МШ за разстройство - ...аха пейзажа.

# 145
С надежда за хубави епизоди през тази седмица приятно гледане на всички.

# 146
Краса докога ще е болничен?

# 147
Стори ли ми се или и Боби май говореше против Красима? Докато тя казваше как вече само ще побеждават, показваха негови интервюта?

Последна редакция: пн, 11 окт 2021, 20:44 от DebSs

# 148
Много добре казано от Андрей за Красима по отношение на Елена - Не ти щеше да бъдеш на нейно място, а тя щеше да е на твоето.

# 149
Кой си пожела белото Мите? На Паулина и излезе късмета…

Общи условия

Активация на акаунт