💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 069
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 1 545
  • Sofia
Манка е изключително тъпа, тъпа на квадрат, проста и бездарна, че никой/никои не може да ме убеди, че сама се е сетила!

Последна редакция: пт, 15 окт 2021, 22:22 от Crystal_Noir

# 1 546
Мартин изглежда страшно вече. Наистина ли го държат чак толкова без храна? Със сигурност му дават нещичко, че иначе ще се гътне, но това е по-голямата гавра от тия тъпни с Мани. А Симеон си шишкавееше на воля, плюскайки "само" гущери.

# 1 547
Не мани крепеше кубчето, а то нея! В първия сезон май отчитаха ръста и коригираха!

# 1 548
  • Стара Загора
Вериги, ризници тука, скачане, а на Мана да се подпре на коленце.
Позата е "пикаеща крава " - цитат от FB.

# 1 549
Коментарът от интервюто на Калоян беше по тъмно.. Дали означава,че той е спечелил?

# 1 550
  • London
Много нагласено с тази Мани, ама дори не се прикриват. Мен ме изненадва, че хората вътре не го коментират, не се чукват по китарите и не им пожелаят аста ла виста на предаването. Да носят баламите вериги сега, като имат сливи в устите....

# 1 551
Много се радвам на отпадането на Самира!
" Аз бях по-добра, но късмета не беше с мен" - каза тя след отпадането... От кого е била по-добра? И какъв късмет в тази игра?...
Пак нереална самооценка... изумена съм от това момиче, няма такъв фалш...

# 1 552
Като ви чета, добре че задрямах и не гледах тази пародия на ИВ !!

# 1 553
Няма да си причиня друг сезон. Не е нормално такава простотия да се излъчва. И после защо има толкова Манита в България. Да ти показват по тв как е напълно ок да си като Мани, че и да ти дават грошове за "победите". Думи нямам.

# 1 554
Аз не гледам вече , чета ви тук и пиша, налях си вино, а моя приятел още преди седмици на първия имунитет на Мани беше спрял да гледа уж за две седмици, докато свърши имунитета на Мани хахахахах кой да знае, че ще е до живот.

# 1 555
  • София
Стратимир много се мотае при въжетата, точно там, където се иска малко повече съобразителност.

# 1 556
ТЪпарев *&$%^@ на статистиката с Мани, мхм.
Ще продължи да я има, но може да изкарам Мани в отделна категория,ще помисля малко.
Всъщност ще я оставя Мани в сезона, но няма да я включвам в топ12 на сезоните.

Ами не може победа в такава игра каквато тече в момента между мъжете да носи същите точки като "победата' на Манка, стояща в поза мумия.

# 1 557
Стратимир много се мотае при въжетата, точно там, където се иска малко повече съобразителност.
Да. Занев - Марчо, Занев извади последното флагче опъвайки въжетата на ум.

# 1 558
  • София
И да загуби, Калоян се справя добре в тази игра. Както и Стратимир. Нито Мани, нито Семира биха имали шанс в нещо подобно, дори да не присъства частта с ризницата.

# 1 559
  • London
Семира изобщо не видях да й дреме, че си тръгва. Видя ми се дори доволна....

Общи условия

Активация на акаунт