💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 075
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 1 530
  • София
Калоян химикът ще колабира горкия.
Тези химици не разбраха ли, че мускулите са им декоративни само.

# 1 531
  • Където морето целува небето...
Много тъпа игра беше това! Не харесвам Семира, но не беше справедливо такова отпадане! Директна елиминация на тази игра с подшушната поза за Манка...

# 1 532
Много  моля ако някой има спойлер кога си отива мани мангалката да ми пише,че отново да започна да гледам,това е гавра със зрителите и най-вече с участниците . Тупарев не знам,но Тушев е долен …. това са негови мерзости

И аз бих искала да знам това.
А кой е победител? ако може спойлер?

Скрит текст:
още доста след разпадането на третото племе което е жълти (шампиони)

# 1 533
Даже това, че играта между Стратимир и Калоян е хубава не изтрива нагарчането от епизода.
Bengun, направо закривай статистиката и обявявай манка за мастър играч на волята на всички сезони, даже и на още неизлъчените. Close

# 1 534
  • София
За несигурни 90к да те правят на маймуна два месеца ... всеки си има глава да мисли с нея.

Hands Thumbsup

# 1 535
Оценявам реакцията на Алекс и думите му към продукцията. Не знам какъв тотален некадърник трябва да си, за да измислиш такъв развой на събитията и дори изобщо да правиш реклама на долнопробното си предаване.

# 1 536
  • У Диспансера ...♥♥♥
Вериги, ризници тука, скачане, а на Мана да се подпре на коленце.

# 1 537
  • София
С нетърпение ще чакам интерпретацията на Неделчо Simple Smile Може да сте коментирали назад в темите, но чудни образи им рисува и много ме забавлява.

# 1 538
  • София
За несигурни 90к да те правят на маймуна два месеца ... всеки си има глава да мисли с нея.

Ето това е крайният извод!

# 1 539
  • София
Туджаров контузия ли има? Нещо съм изпуснала. Май се е запътил навън, особено като им се разпада коалицията...
Жалко за всичките му стратегии, в такъв случай. Та нали да не показва нищо на терен е част от стратегията му, мислех, че все някога ще "избухне", а той се готви да си ходи.

# 1 540
  • София
Много  моля ако някой има спойлер кога си отива мани мангалката да ми пише,че отново да започна да гледам,това е гавра със зрителите и най-вече с участниците . Тупарев не знам,но Тушев е долен …. това са негови мерзости

И аз бих искала да знам това.

Скрит текст:
още доста след разпадането на третото племе което е жълти (шампиони)
Благодаря!

# 1 541
Последен сезон за мен!

# 1 542
Аз очаквах ман'тата  да крампира на гредата пък то...можела да се подпира настрани цял ден!

# 1 543
ТЪпарев *&$%^@ на статистиката с Мани, мхм.
Ще продължи да я има, но може да изкарам Мани в отделна категория,ще помисля малко.
Всъщност ще я оставя Мани в сезона, но няма да я включвам в топ12 на сезоните.

# 1 544
  • I want it all and I want it now.
Мани нищо не прави, влачьт я до  момента все и е зле  и я оставиха до края 😜 Прекалиха 😛

Общи условия

Активация на акаунт