💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 053
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 1 515
За несигурни 90к да те правят на маймуна два месеца ... всеки си има глава да мисли с нея.

# 1 516
  • София
Туджаров контузия ли има? Нещо съм изпуснала. Май се е запътил навън, особено като им се разпада коалицията...

# 1 517
Следващия път като е номинирана Манка очаквам играта да е лежане.

# 1 518
Ето тази игра трябваше да дадат 1 ва с Мани да поиграе!!
Изометрията после за 2 мата

# 1 519
  • Варна/Лондон
Няма отърване от тоя плевел Мани, като хлебарка е, ти го тривиш, то се адаптира към всяка отрова и оцелява. За нищо не става, точно както една хлебарка, пълен паразит.

# 1 520
Много  моля ако някой има спойлер кога си отива мани мангалката да ми пише,че отново да започна да гледам,това е гавра със зрителите и най-вече с участниците . Тупарев не знам,но Тушев е долен …. това са негови мерзости

И аз бих искала да знам това.
Да, и аз моля за същото. Спирам да гледам и ще се върна когато манка отпадне. Вярно, че след първи сезон  започнах да гледам предаването като комедиен серЯл, но това вече не е смешно. Това е гавра!

# 1 521
Туджаров контузия ли има? Нещо съм изпуснала. Май се е запътил навън, особено като им се разпада коалицията...
Жалко, исках да го видя как пада в битка.

А сега ще са някакви брутални битки,а после още една срещу Мартин..... вериги. А за директна елиминация с кубчето и Мани безапелационен стратег и победител.

# 1 522
  • Буркина Фасо
Следващия път като е номинирана Манка очаквам играта да е лежане.
очаквай пак тя да спечели. Smiley
ще получи още грошове и ще си купи имунитет ... и така до финала.

# 1 523
Сега очаквам Манка да стане най добрия участник от всички сезони, с най много победи, точки и т н. Нерде Юлиян, нерде Мани.
Ама аз съм си виновна че гледам.
тъкмо си мечтаех за ИВ  Аll stars! Мани срещу Добрата и Веско кой първи ще си тури миглите! Плуване в плиткото и т.н!

# 1 524
  • Испания
Скрит текст:
Много  моля ако някой има спойлер кога си отива мани мангалката да ми пише,че отново да започна да гледам,това е гавра със зрителите и най-вече с участниците . Тупарев не знам,но Тушев е долен …. това са негови мерзости

Скрит текст:
Не си отива. Остава до следващия сезон.

Скрит текст:
Уби мЪ!

Скрит текст:
Само малко. Сърце не ми дава да те убия съвсем.

# 1 525
Подгответе се да гледаме Мани в обединеното племе. Няма отърване от нея.

# 1 526
  • Sofia
Познах "победителя", не съм доволна от себе си! Насилих се да мисля, като последния тъпак, бездарник и интригант! Е получи се...

# 1 527
Даже това, че играта между Стратимир и Калоян е хубава не изтрива нагарчането от епизода.

# 1 528

И аз бих искала да знам това.

Скрит текст:
още доста след разпадането на третото племе което е жълти (шампиони)

# 1 529
  • Испания
Изобщо не ми е мъчно за шараните, които останаха. Хак им е да ги тъпчат и да им се подиграват в лицето с Тъ!
Като не се уважават, никой няма да ги уважава.

Общи условия

Активация на акаунт