💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 228
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 1 635
Много крив епизод със страхотна втора битка.
Но даже и тя не компенсира усещането от първата част.

Мани е изчерпан образ, нищо ново не може да предложи. Защо я държат като котва от Продукцията само те си знаят.
Защото завалията Тупарев, явно не е предполагал, когато е снимал предаването, че зрителят толкова ще и се дразни на Мани, а по-скоро си е мислил, че ще му е интересна. И все пак от миналата година трябва да е наясно, че сестрите дразнеха.

# 1 636
  • Испания
А той точно това иска - дразнители. Затова и няма хора, подготвени за тези игри. Има дразнители бол.

Като се е появила Тъ /или като са им я предложили/, са си ударили д-то в тавана от кеф.

# 1 637
  • София
В кой период е била в залата?
Пропуснала съм момента, в който Елизабет е споделила, че е тренирала с гипс в залата, не че има връзка с участието ѝ в "Игри на волята", просто се чудя дали е факт.
А това дали някой ходи по барове или "сменя мъже" никак не ме вълнува, но ако беше условие за участие в предаването, вероятно нямаше да гледаме никой от настоящите играчи. На мен не ми се гледат 18-годишни. Джералдин ми беше достатъчна.

# 1 638
  • Стара Загора
Спомнете си как Неделчо заливаше Мани с вода, вместо да й пълни кофата. Това може и да ви оправи "лошия вкус", който остава след ИВ.

# 1 639
Все пак ако играят Мани, Паулина и Елизабет, ще викам за Елизабет.

# 1 640
Пропуснала съм момента, в който Елизабет е споделила, че е тренирала с гипс в залата, не че има връзка с участието ѝ в "Игри на волята", просто се чудя дали е факт.
В ИГ има клипчета от тренировка с гипса в залата.

# 1 641
И в темата имаше снимки на Елизабет веднага след операцията и с гипса не само на гредата, а и в залата да тренира.

# 1 642
  • London
Много крив епизод със страхотна втора битка.
Но даже и тя не компенсира усещането от първата част.

Мани е изчерпан образ, нищо ново не може да предложи. Защо я държат като котва от Продукцията само те си знаят.
Защото завалията Тупарев, явно не е предполагал, когато е снимал предаването, че зрителят толкова ще и се дразни на Мани, а по-скоро си е мислил, че ще му е интересна. И все пак от миналата година трябва да е наясно, че сестрите дразнеха.
Защото едно време Касандра имаше огромна публика, а Мани го докарва ....Joy

Аз качих и снимки с гипса в темата. Има ги назад.

Последна редакция: пт, 15 окт 2021, 23:13 от La Catrala

# 1 643
Аз искам на финал Мани срещу Паулина. Нищо друго няма да ме удовлетвори.
А финалната битка, пърхане с мигли накуцвайки на бос крак. Trollface

# 1 644
Представям си диалог между Паулина и Мани, в който полската й казава: Аз съм по-добра от теб! Във всичко!
Какво ли ще й чуят ушите? Grinning

# 1 645
Някой по назад предложи състезание по  лежане. Мо там Манго е застрашена от Поли . Трябва да е по сложна играта - лежане и говорене на глупости , обиди към околните , и себехвалебствия. Като условието е да не се повтаряш. Губи този който млъкне и се замисли първи, или повтори някоя глупост

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 09:28 от AuroraBB

# 1 646
От една страна, Калоян и Стратимир - с вериги, изтощени, накрая едва гледаха, но се бориха мъжки. Много тежка и хубава игра. От друга страна, Мани - застанала грациозно в поза ала "Мислителят" на Роден. Цели две минути издържа, че и повече. Контрастът между двете битки е обида за Стратимир, Калоян и за Семира, която не заслужаваше да отпадне в толкова нелепа игра.

# 1 647
Битката между Калоян и Стратимир не ми беше зрелищна, а гадна за гледане. На едни им сложили веригите, като някакви роби, други минават между капките и някой ги носи. Такива унижения за едни имагинерни пари и пет минути слава. Ама ще има и шарани за четвърти сезон.

# 1 648
  • Испания
Оооо, със сигурност!

# 1 649
  • London
В кой период е била в залата?
А това дали някой ходи по барове или "сменя мъже" никак не ме вълнува, но ако беше условие за участие в предаването, вероятно нямаше да гледаме никой от настоящите играчи. На мен не ми се гледат 18-годишни. Джералдин ми беше достатъчна.

Ето тук разказва подробно за всичко.
https://fb.watch/8FE0zRPFYs/

Общи условия

Активация на акаунт