💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 281
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 1 410
Скрит текст:
Човек, след такава контузия и операция да е върху гредата на състезание след само една година е всичко друго, но не и лигав. По скоро е борец.
Това отново е субективно, по същия начин мога да кажа, че човек, който говори по начина, по който го прави Елизабет, може да бъде всичко друго но не и боец.
Приемам аргумента. Не съм съгласен, но приемам субективността на преценката.

# 1 411
  • London
Борец според някои, но не и според мен. Най-вероятно е била разочарована от контузията (и с право), но разочарованието е прераснало в злоба. Не бих имала доверие на човек като нея. Не ми се струва читава, колкото и да се показва като мъничка и сладичка.

Не са много които тренират с гипс в залата. Мотивацията и без травма много трудно се подържа на такова тренировъчно темпо, а тя го е имала и с травми сериозни. Просто в някои отношения социалния елемент куца, защото всичко е било само залата в период в който връстници са правили куп други неща. Сега следя рускинчетата дето отидоха на Световно....ми извинете толкова възпитани, целеустремени и скромни деца. Няма да го видиш да пие на 17 в бара, да сменя мъже като костни кърпи, да пуши, псува, простее из чалготеки. Аз наистина не знаех, че още има такива девойки.....и просто шапка им свалям. И това е масовия случай в този спорт, там Манита и лигльовци няма. Та не вярвам Елизабет да е някакво изключение честно казано ....

# 1 412
В кой период е била в залата? Не се ли контузва на ранна възраст и приключва кариерата й? След това не е ли имала време (хипотетично) да прави типичните тийн глупости вместо да е в залата?
Струва ми се, че прекалено се превъзнасяте по Елизабет. Не е мило,  скромно и добродушно създание.

# 1 413
Аз не очаквам Елизабет да бъде "мило,  скромно и добродушно създание". Би ме изненадало, ако е такава.

# 1 414
  • Испания
Ужасно досадно е вече да ни убеждават какви страхотни състезатели са Елизабет и Паулина. Да си ги харесват! Кой им пречи? Ама едно и също да се дъвче милион пъти...

# 1 415
Не знам как не виждате, че не е читав човек след като е очевидно. Вярно е това, че предаването създава образи, които може да не са съвсем правилни, но Елизабет не си прикрива злобата.

# 1 416
  • Берлин
В наше село на такива като Елизабет (има се предвид габаритите й) казват: "От злоба не може да пръкне". Тя беше единственият участник, за когото реагирах от пръв поглед с: "ужас". Непоносима ми е от противния глас до набутаните в дъ-то гащуря.
Изхейтих яко този път, не ми се беше случвало този сезон, предвид трагедийно-комедийния характер на шоуто, но не се сдържах.

# 1 417
Ама нали трябва да са в такт със световната тенденция, а и при конкурентите от Фермата в последните 2 сезона все жени побеждават, та може и да се наплашили нещо.

Във Фермата до финалната битка се сражават само мъже срещу мъже и жени срещу жени в елиминационните.
Докато в ИВ е всеки срещу всеки/всяка от самото начало. Много по-трудно е да спечели жена в ИВ.

# 1 418
Ужасно досадно е вече да ни убеждават какви страхотни състезатели са Елизабет и Паулина. Да си ги харесват! Кой им пречи? Ама едно и също да се дъвче милион пъти...
Имам същото отношение към всички нелицеприятни определения, които се изписват със страници по отношение на определени играчи в темата.

# 1 419
  • London
В кой период е била в залата? Не се ли контузва на ранна възраст и приключва кариерата й? След това не е ли имала време (хипотетично) да прави типичните тийн глупости вместо да е в залата?
Струва ми се, че прекалено се превъзнасяте по Елизабет. Не е мило,  скромно и добродушно създание.
Е, ти пък като малка.....не се е контузила на 5 годинки....сигурно на 16-17 някъде, което не е малък за този спорт. Реално има няма 3-4 години от финиш на кариера. Не е много при все, че от люлката с това само си се занимавала. Има един филм Кукулка ( заповядайте в темата за гимнастика има го онлайн постнат там )Blush....точно за една гимнастичка, която след травма трябва да се върне в реалния живот. Дори е изиграна от гимнастичка със сходна съдба ролята. Много е хубав, защото показва колко различни са тези момичета. И там девойчето се държеше като Елизабет във външна от залата среда. Препоръчвам филма!

# 1 420
Ветеран станала.. хахах

# 1 421
  • España
Сега се сетих на кого ми прилича Туджаров …на младия Андрей Слабаков 😉! Само една цигара му липсва да бодне между лицевото окосмяване!

# 1 422
Ох, Стоян и Морунов ще са вечните номинирани сега като продукцията изгони и Калоян. А как наивно вярват, че Мани няма как да бие...
Единственото им спасение е да разпаднат тях и да ги вземат в друго племе без Мани.

# 1 423
Трябва да е забранено със закон помпането на самочувствието на такива като Мани.

# 1 424
Ахахах .. Морунов и Неделчо към Калоян за Мани : На какво да те бие? Даже и на ходене не може да те бие Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт